Sana kesinliklikle katılıyorum canim devlet hastanesine bazı üniversite hastanelerinde maalesef senin canını düşünen yok ben yıllar önce tüplerim alınmadan izmirde üniversite hastanesinin birinde çektirdim çektiğim acı hastaneyi inletti beni kovdular hastaneden böyle canın yanacaksa bidaha gelme diye bir dahada gitmem gitmesinde özel hastanede ağrısız çaktırmıştım üstünden 12sene geçti hatırladıkca sinirlerim bozulur özel hastanelerde aletler şimdi daha ileriteknikte hele 12 sene önce canim yanmadan cektirdiysem şimdi insan hiç hissetmez herhalde diye düşünüyorum

Size çok geçmiş olsun
Kansere ne zaman yakalandınız?
Doktor izin verdimi hormon tedavinize

Merhaba şu an aynı arayış içindeyim uzun zamandır yazamıyorum ama hep takipteyim bu forumu. Benden de doktorum hsg istedi geçen sene çektirmiştim güya özel bir hastanede ama görüntü çok iyi değil dediler. Ben anestezili çektirebiliyorum hatta çeken doktor da duruma çok şaşırmıştı bu kadar işlem görmüşsün bundan mı korkuyorsun diye ama olmayınca olmuyor işte:) siz ne kadar uyguna çektirmişsiniz sabahtan beri o kadar çok yeri aradım daha 2 milyardan aşağı hiç fiyat veren olmadı ve bu anestezi olmadan verdikleri fiyat. Ayrıca doktora muayene olacaksınız o yazacak diyorlar bu konuda hem iyi bir merkez hem de fiyat konusunda böyle saçma fiyat vermeyen yer önerisinde olan olursa çok sevinirim. Sizin merkezin ankarada şubesi yok sanırım

Merhaba,

Bu sayfayı birkaç haftadır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Daha önceki yıllarda tüp bebek denemelerim oldu ama başarısızlıkla sonuçlandı. 7 yıl boyunca herhangi bir tedavi görmedim ve durumu kabullenmiştik, hayatımıza çocuksuz devam edecektik. Ta ki; doktorumun yumurta donasyonunu önerinceye kadar. şuan Yaşım 49, henüz menepoza girmedim ama bu yaşta anne baba olmak için çok geç değil mi? fiziki performansımız sağlığımız Rabbime bin şükür iyi ama ilerleyen zamanda annesi babası olarak biz ona ona gereksinimlerine yetebilecek miyiz? Daha önce çok sıcak bakmadığım bir tedavi yöntemiydi, geç kaldığımı düşünüyorum. Çocuk sahibi de olmak istiyoruz. Aklım çok karışık, sadece biz istediğimiz için bir çocuk dünyaya getirmek istemiyorum.
Bu süreci yaşayan arkadaşlarımız varsa; görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Her şey gönlünüzce olsun...

Merhaba
ben daha yeni sordum echomar 800 tl fiyat verdi ama cevat hocaya işlemi yaptırırsanız 900 tl dedi işlem sonrası hocayla görüşebiliyormuşuz da anestezili fiyat nedir bilmiyorum ben anestezi almadan çektiricem ama önce myom amelıyatım var hayırlısıyla...

Merhaba ben daha once 3 yumurta domasyonu gecırdım hıc bırınde benden hsg ıstemedıler baska merkezde basladım tedavıye onlar ıstedı bende boluda cektırdım 2 bın küsür enestezi ile bırlıkte oldu ama ceken doktor görüntü yakalayamadım dedı ama tüpler acık ben gordum dedı tabı kıbrıstakı doktor da ılla goruntu ıstıyo cekeb doktorun gormesı benı ılgılendırmez benımde gormem lazım dıyor e hali ıle bana ıstanbula gıdebılırsenız uygun anestezi olamdan agrısız bes dakıkada cekıyorlar oraya gıdım boluda cok pahallıya cektırmıssınz bırde ıse yaradı dedıler bızde ıstanbula echomara gıttık ınternetten de arastırıdm vıdeolarını ızledım aynende oyle oldu oldu bes dakıka da bıttı hemen sonucu aldım ne agrı ne bırsey hıssettım zaten banada gosterdı sıvıyı verıyorum bu kanallr bu rahim boşlugu dedı ben gordum rahımı sonra hemen kalktm sonucu aldım cıktk gezdık ıstanbule gıtmısken cok rahat oldu ve cok uygun 700 falandı galıba temmuzda cektırdım ben oyle bı fıyattı boludakıne gore sudan ucuz geldı tabı basta olan oldu gıden param gıttı o ayrı zaten gide bilirseniz siddetle tavsıye edıyorum echomar cevat bayrak doktoru

3 deneme de basarısız mı oldu acaba

Size çok geçmiş olsun
Kansere ne zaman yakalandınız?
Doktor izin verdimi hormon tedavinize
Merhaba tsk ederim 2013 yılında 1 aylık evliyken sormadım dr a donasyonda ağır ilaçlar kullanılıyormu bilmiyrm tüpbebek tedavisinde ağır ilaçlar var diye dusunmedik

Rabbim.her isteyenin kucağını boşbirakmasin ins sizin oldumu bilmiyrm ama birşey merk ettm neden olmuyordu 3 yumurta donasyonu yaşamışsınız neden olmadi

Hosgeldin Arkadaşım.
Ben kimseye fikir vermeyi doğru bulmam bu sebeple anca kendi fikrimi paylaşabilirim
Ben donasyonla 39 yaşında hamile kaldım.40 da doğurdum.Ikizlerim var tabiki onları canimdan öte seviyorum bir cok zaman enerjim yetmiyo. Keşke 30ların basinda bu işlemi yaptırsaydım diyorum.Kuzularım 20 yaşına geldiğinde 60 olucam.Onlarla daha çok vaktim olsun isterdim.Tabiki donasyona başlamadan önce bunları düşündüm ama onları böylesine sevince farklı bakıyor insan.Rabbime dua etmekten başka bisey gelmiyor elimden, onları hayata hazirlamadan önce Rabbım emanetini almasın..
Evlat edinen dostlara çok saygı duyuyorum

Merhaba tsk ederim 2013 yılında 1 aylık evliyken sormadım dr a donasyonda ağır ilaçlar kullanılıyormu bilmiyrm tüpbebek tedavisinde ağır ilaçlar var diye dusunmedik
Yinede sor doktoruna
Estrofem,progesteron kullanıcaksın
İnşallah izin alırsın ve ilk denemende gebe kalıp evladına kavuşursun

benim bu konuya bakış açım farklı çok erken yaşta anne olup boşanan veya ömrü kafi gelmeyen insanlar var benim kaynanam en küçüğünü 45 yaşında doğurmuş en büyüklerini 20 li yaşlarda doğurmuş yetebilmiş mi hayır bu yaş mevzusuna çok takılmayın bence

Hoşgeldin @sibra63, ben de 48 yaşındayım. Senin gibi ben de çok düşündüm bu konuyu ancak anne olma isteğime engel olamadım bir türlü. İlerde keşke donasyon yaptırsaydim diye pişman olacağıma adım gibi eminim ama keşke yaptırmasaydim demeyeceğim.
Bizim bir tane kocaman erkek köpegimiz var, beyfendinin sevgilisi hamile şu an, insan onu kıskanır mı, kıskanıyormuş işte, o derece yani
Bunlar da benim düşüncelerim. Umarim yüzümüz güler.

Merhaba, sanırım yok sitelerine baktım. Ama Ankara’ da görüntüleme merkezi diye bir araştırma yapın dilerseniz. Belki burada Ankara’da yaptıran arkadaşlarımiz vardır. Umarım görüp yardımcı olurlar. Ben öyle ayrıca muayene olmadım. Görüntüleme merkezine gittim “tüp bebek tedavisi göreceğim bunun icin hsg çektirmek istiyorum” dedim randevu alıp çektirmiştim. Allah yardımcınız olsun

Merhaba, şayet kendinizi dinç ve sağlıklı hissediyorsanız neden olmasın ki. Ben 46 yaşındayım ve ikinci denememde hamile kaldim. Uzun bir süre tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı. Ben doğal olarak gebe kalabiliyordum ama yumurta kalitesizliği yüzünden gebelik devam etmiyordu. Üstelik tüm gebeliklerim 40 yaşından sonra oldu. Yani sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli. Teyzem 50 yaşında, babaannem 50 yaşında doğum yapmış. Yasin bir önemi yok bence. İsterseniz bu konuyu bir de donasyon yapmayı düşündüğünüz merkezle konuşun, aklınızdaki sorulara daha detaylı ve bilimsel cevaplar vereceklerdir. Hersey gönlünüze olsun

Selam herkese eski üyeler donasyon sürecimi ve gebeligimi bilir 18 haftalık gebeyim ama maalesef gebeligimi sonlandırmaya karar verildi çünkü bebişimin böbrekleri oluşmamış . Dr dondurulmuşlarımm oldugu için rahmi büyütüp normal dogum gibi yaptıracagını söyledi çünkü sezaryen yaptırırsam bir sene sonra deneyebiliyormuşum Ama normal en saglıklısı dendi merak ettigim devletdede yaptırsam özelde de yaptırsam bu suni sancı ile mi oluyor benimmgibi böyle kötü birşey yasayan varsa yardımcı olabilirmi

çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun

Rabbim.her isteyenin kucağını boşbirakmasin ins sizin oldumu bilmiyrm ama birşey merk ettm neden olmuyordu 3 yumurta donasyonu yaşamışsınız neden olmadi
Insalalh rabbım herkezın kucagını hayırlı evlatla doldursun ben aynı merkeZde yaptım 3 denemeyıde sımdı kı aklım olsa donmusumda hıc yoktu hepsı sil bastan oldu baska merkez arastırırdım hepsınde cok sükür hamıle kaldım ben cok güzel bi duyguymus kı en az 3 ay yasadım o duyguyu üçüz gebelik heyecanını ikiz gebelik heyecanını ama hepsınin kalbı durdu teker teker gıttıler nasıp olmadı neyden kaynaklı bellı degıl yapılan testlerde bırsey cıkmadı kan pıhtılasması cıktı ama ben tum gebelıklerde ıgne ve aspırın kullanıyordum kımı doktor yınede dusuk olabılır fazla gelmıs az gelmıs olabırlır dıyor seker ve troıt hastasıyım anlarada cebecı hastanesınde yaptırdık basgısıklık testlerde pek sorun cıkmadı bı kac test pozıtıf cıktı antı nükler anti kor gibi ana testlerde bagısıklıgınız reddedıyor olabılır dedı ümmünolojı doktoru tam net soyleyemıyor cunku bagısıklık sıstemı karma karısık bı sıstem bende yenı doktor ararken halil ibrahim beyın merkezı ıle konustum hıc bı merkez bana dusuklerımle ılgılı bırsey soylemedı bazı dusukelr sebebsız tıroıt hastası olmanız bıle dusuge sebep dedıler e ne yapamam lazım dıyorum ben 9 yıldır ılac kullanıyorum hep duzenlı tıroıtım ama olabılrı dıyorlar sonra halıl beyın merkezı ıle gorustum bana kac haftalık dustugunu hangı ılacalrı kullanıgımı hastalıgım olup olamdıgını sordu bende seker ve Tiroidden bahsettim bana bağışıklığınızı ilgili sorun olabileceğini ve hamileliğimde dokuzuncu haftaya kadar bağışıklık baskılayıcı iğne kullanmamı önerdi eğer bağışıklığınız da bir sorun varsa ki var görünüyor çok erken yaşta şeker ve tiroit hastası olduğumdan bunu düşündüler Ankara’daki doktorda bunu düşünmüştü bağışıklık baskılayıcı igneyı denemende fayda olduğunu söylediler Bakalım bir de böyle deniycez en azından öneri öneridir yani Allah nasip ederse olur nasibimiz de yoksa zaten olmuyor her şeyin hayırlısı Farklı bir tedavi seçeneği sunduğunu için eşimle karar verdik Halil bey de tedavi olmak istiyoruz tanıdıklar da var bir kaç arkadaşımda Halil bey de çocukları oldu dedik biz de Halil beye gidelim belki nasibimiz oradadır belki yine sonuç aynı olur bilemem yaşıycaz göreceğiz Rabbim sonumuzu hayır etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…