Benim hikayem o kadar iç acıtıcı ki.. eşimin sperm sıkıntısı yok rahim filmim temiz. Duvar hazırdı, embriyolar 5. Gün artı genetik taramalıydı. İlk denemem 2015 yılında Lefkoşa Tüp Bebek merkezi, ikinci 2016 yılında gynolife. Şuan 30 yaşındayım. Fsh çok yüksek tek sıkıntım bu

Tekrar adım atmaya korkuyorum güvenim kalmadı hiç bir merkeze. Halil ibrahim tekin, firdevs uğuz tip ile görüştüm ztn hep iyi davranıyorlar sonu hüsran oluyor nasip mi yoksa yaşım genç diye oynatıldım mı bilmiyorum maalesef

Bu merkezlerde 1 er defa mı yaptırdınız dondurulmuşlarınız yok muydu?

Maalesef ayrı ayrı iki merkeze gittim dondurulacak yok dediler.
Mesela İlk transfer olacağın zaman kaç yumurta döllenıyor durumları nasıl gidiyor bilgi veriyorlar. Siz gidince bu kadar embriyo var kaliteleri şu diye bilgilendiriliyorsun. Siz neden demediniz benım neden dondurulmuş yumurtam kalmadı vs diye. 1. De bu hataya düştünüz neden 2. De sorgulamadınız. Ya kusuruma bakmayın meraktan soruyorum. İlgimi cekti 2 merkezde bunu yaşamanız.

Bunu sorguladım elbette. İlkinde şöyle bir şokla karşılaştım bir kadından yani donörden 12 yumurta alınmış 6 sı bana 6 sı yanımdaki benle beraber işleme giren kadına verilmiş. haliyle, 3. güne 3 embriyo kaldı transfer ediyoruz dediler ve tutmadı. 2. de ise 5. güne bu kadar embriyo yaşadı, genetikten 2 sağlıklı embriyo geriye kalmadı dediler. Olay bu yani. Aptal değilim elbet sordum :) hiçbir yanıt veremedi bülent tıraş bey.. o yönlendirmişti..

Size telefon açıp şu kadar embriyo yaşıyor, şu gün şu sayıda düzgün bölünme oldu diyince siz ne yanıt verebiliyorsunuz? Embriyologdan embriyolar yaşıyor mu diye bakma şansımız var mı sizce.. hepsi yalancı buna inanın..

Çok şasırdım. Hadi diyelim 2.merkez genetige falan gitmiş 5.güne falan gelmesi yumurta Kalmamış olabilir.
1.merkez lefkoşe oluyor o zaman sen transfere girmeden mi 6 yumurtayı başkasına verdik dediler.
Tabiki bende yüzde yüz güvenmiyorum

Parayı verdik ilk gün lefkoşa tüp bebeğe, iyi güzel hoştuk sonra transfer günü doktorda bi tavır, bi edalar, sanki yüz vermemeler bi donukluk, işte o gün anladım her şeyi. Hemşiresine sordum nasıl yani yarı yarıya yumurta dedim, öyle 1 kişiye tüm yumurtaları vermiyoruz dedi. 6 sene geçti ve hâla beddua ediyorum. Olacaksa Parayı vereyim can feda ama kandırıldım yaşım itibariyle genç yine gelir demişlerdir.

Keşke o an transferi kabul etmeseydin. Mehmet emın kaptan mıydı o zaman doktorun

Evet m. emindi. Transferi kabul etmek zorundaydım çünkü başta parayı verdim işlemler oldu transfer gunu iptal etmem çok zordu oraya kadar gitmişim otelde kalmışım :/ son gün artık mecbur kalıyor insan hiçbi kağıt yok belge yok haybeye işlemler..

Çok büyük talihsizlikler yaşamışsın merkezden yana. Burda arkadaşlar çok güzel paylaşımlarda bulundular. Gidecek olursan bu sayfaları oku. Bide kesinlikle peşin peşin konuş merkezlerle. Anlaşma gibi yani

Bide bana bu doktor asla yumurtayı paylaştırmıyor denılmişti türkiyeden.

Inş inş rabbim gönlünüze göre versin güzel haberlerle ins tşk ederm ne guzel ayrıntılı yazmışsınız

Ben bilmiyorum bir çözüm arayışındayım Gürcistan Ukrayna araştırma içindeyim 3. yü maddi manevi kaldıramam komple yıkılırım Kıbrıstan nefret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…