Inş inş ne gibi ilaçlar kullandınız ne yediniz içtiniz bildiğiniz birşey varsa paylaşır misiniz ben hiç birşey bilmiyrm mart basinda planlıyoruz neler yapmam lazım bilmiyrm dr da herhangi birşey e gerek yok dedi bilemedim

canım yumurta donasyonu olmasa sen kullanmayacak mıydın kullanırdın en azından tedavi gününe ksdar iyi beslenmeli
Morfoloji testo nedir ve neden yaptıryrsunuz bende bilgi almak istyrm mart başı gibi planlıyoruz neler yapmam lazım bilmiyrm ilaç vs dr um herhangi birşey gerek yok dedi

Nasıl hangisi iyi doğru söylüyor nerden bileceğiz ki bizde mart ayında ilk kez deneyegiz nasil olacak bilmiyrm

Oncelikle umarim bundan sonra mutlu haberler alirsiniz..
Gynolifedaki denemenizde 5. Gun emrbiyolariniza genetik test yapilarAk saglikli gelen 2 adet embriyolarinizin tranaferi mi negatif oldu?
Bu durumda maalesef aciklama yapamiyorlar ama intralipid serum, gebelik asisi gibi seyler kullanilmis miydi?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum bir kaç gündür teyzemle ilgileniyorum 40 yaşında 7 aylık ölü dogum yaptı ve doktor öyle deyince başımdan kaynar su döküldü ve bebek alındı hastaneden alınması gerekiyor denildi ve alınıp gömüldü 3 cocugu var zaten ve teyzem de kan pırtılaşması var bundan önceki çocukta iğneyle durdu zaten açıkçası istemiyordu bunu yoksa çabalardı 3 erkek var bu da erkek olacaktı o yüzden pek önemsemedi bence çok kötü olduk ama sonra sezaryanla alındı ve tüpleri bağlandı çünkü daha öncede 7 düşügü var doktor rahim yıpranır artık be bağlandı allahım herseyin hayırlıydı

Sonra teyzemin düşük yaptırdığı doktorla öyle bi konuştuk dedim bende cuma günü rahim filmi çektirecem emark ta 650 dedi dedim a bizde orayla anlaşmalıyız gel aşagıya kagıt yazım dedi ve o kağıtı yazmak için ya bir kagıt parçası ona bile para istiyorlar her hastane aynı indim asagıya kayıt actırmanız lazım ya muane olmicam bisey olmicam olsam tamam verim sonra hayır doktor yanıma gel dedi dedim aradı dedi gelsin sagılsun yazdı verdi kağıdı aynı yer bugün gitcem aynı yer 5oo TL ve çok korkuyorum dua edin Allah’a emanet

Evet genetikten temiz çıktığı halde tutmadı. Gebelik aşısı transfer öncesinde uygulandı, serum tedavisi olmadı.

Merhaba.Korkma arkadaşım Bu hayatta hep korktuklarımızla sınanıyoruz.Ben sprem dönor ümü resimlerden seçtim oğlum ba banın tamamen kopyası hık demiş burnundan düşmüş Rabbime şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…