- 7 Temmuz 2017
- 115
- 424
- 103
Orası Allah’a emanet artık. Güven yok çünkü belkide 5-6 yumurta kullanıyorlar bizlere 12-13 diyorlar bilemiyoruz kiPeki bize yapmiyrz derlerse nerden bileceğiz ki
Inş inş ne gibi ilaçlar kullandınız ne yediniz içtiniz bildiğiniz birşey varsa paylaşır misiniz ben hiç birşey bilmiyrm mart basinda planlıyoruz neler yapmam lazım bilmiyrm dr da herhangi birşey e gerek yok dedi bilemedimMerhaba, hayırlısı olsun hakkınızda..
başarılı sonuç alırsıniz tek seferde inşallah
Geçen ay dikkat ettim yeme, içme, ilaç vs bu ay dikkat edemedim işlerim çok yoğun gecem gündüz belli değil koşturmaktan
Gidene Kadar Ne Olur Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Morfoloji testo nedir ve neden yaptıryrsunuz bende bilgi almak istyrm mart başı gibi planlıyoruz neler yapmam lazım bilmiyrm ilaç vs dr um herhangi birşey gerek yok dedicanım yumurta donasyonu olmasa sen kullanmayacak mıydın kullanırdın en azından tedavi gününe ksdar iyi beslenmeli
Nasıl hangisi iyi doğru söylüyor nerden bileceğiz ki bizde mart ayında ilk kez deneyegiz nasil olacak bilmiyrmSize telefon açıp şu kadar embriyo yaşıyor, şu gün şu sayıda düzgün bölünme oldu diyince siz ne yanıt verebiliyorsunuz? Embriyologdan embriyolar yaşıyor mu diye bakma şansımız var mı sizce.. hepsi yalancı buna inanın..
Orası Allah’a emanet artık. Güven yok çünkü belkide 5-6 yumurta kullanıyorlar bizlere 12-13 diyorlar bilemiyoruz ki
Oralarda fiyatlar nasil pekiBen bilmiyorumbir çözüm arayışındayım Gürcistan Ukrayna araştırma içindeyim 3. yü maddi manevi kaldıramam komple yıkılırım Kıbrıstan nefret ettim
Kıbrısta nerelere gittiniz tecrübenizi öğrenmek istermOralarda fiyatlar nasil peki
Sence böyle bir sey varsa var derler mi? Sana iyi demişler? Ya da boşluklarına mı denk geldi anlamadım. Benım basa basa sordugum bi konuyduMaalesef yapıyorlar bu konuyu mutlaka başta sormak lazım tek donörün yumurtası bana ait olcak mı paylaştırma olmayacak demi diye
Bence asla bilemeyeceğizPeki bize yapmiyrz derlerse nerden bileceğiz ki
Ukrayna ile görüştüm 4900€Oralarda fiyatlar nasil peki
Hemşiresi söyledi açık açık..Sence böyle bir sey varsa var derler mi? Sana iyi demişler? Ya da boşluklarına mı denk geldi anlamadım. Benım basa basa sordugum bi konuydu
Hangi merkeze gideceksinizNasıl hangisi iyi doğru söylüyor nerden bileceğiz ki bizde mart ayında ilk kez deneyegiz nasil olacak bilmiyrm
Lefkoşa tüp bebek m emin kaptan/ gynolife murat önalKıbrısta nerelere gittiniz tecrübenizi öğrenmek isterm
Oncelikle umarim bundan sonra mutlu haberler alirsiniz..Bunu sorguladım elbette. İlkinde şöyle bir şokla karşılaştım bir kadından yani donörden 12 yumurta alınmış 6 sı bana 6 sı yanımdaki benle beraber işleme giren kadına verilmiş. haliyle, 3. güne 3 embriyo kaldı transfer ediyoruz dediler ve tutmadı. 2. de ise 5. güne bu kadar embriyo yaşadı, genetikten 2 sağlıklı embriyo geriye kalmadı dediler. Olay bu yani. Aptal değilim elbet sordum :) hiçbir yanıt veremedi bülent tıraş bey.. o yönlendirmişti..
Evet genetikten temiz çıktığı halde tutmadı. Gebelik aşısı transfer öncesinde uygulandı, serum tedavisi olmadı.Oncelikle umarim bundan sonra mutlu haberler alirsiniz..
Gynolifedaki denemenizde 5. Gun emrbiyolariniza genetik test yapilarAk saglikli gelen 2 adet embriyolarinizin tranaferi mi negatif oldu?
Bu durumda maalesef aciklama yapamiyorlar ama intralipid serum, gebelik asisi gibi seyler kullanilmis miydi?
Maalesef saglikli embriyonun tutmamasi konusunda sanirim tip yetersiz kaliyor.Evet genetikten temiz çıktığı halde tutmadı. Gebelik aşısı transfer öncesinde uygulandı, serum tedavisi olmadı.
Merhaba.Korkma arkadaşım Bu hayatta hep korktuklarımızla sınanıyoruz.Ben sprem dönor ümü resimlerden seçtim oğlum ba banın tamamen kopyası hık demiş burnundan düşmüş Rabbime şükür.herkese merhaba kıbrısta sperm donasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda deli deli sorular ne olur yardım edin bi fikir verin donörler karışıp bebek siyahi olursa diye uyuyamıyorum.ırkçılık yapmıyorum ne olur yanlış anlamayın durumu nasıl anlatırım diye korkum ne yaparım ozaman ? olabilir mi böyle bişey?
Gözünaydın canim sevindim buna çok şükürKızlar film çekildim temiz çoktu tüpler açık rahim gayet iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?