- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Çok şükürCok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla sizede nasip olur, ben burada ki binlerce sayfayi okuyup gynolife ve bahceci ye karar verdim aradim ilk dönüsü gynolife yapti ve hmn dr murat önal aradi konuştuk b3n bir yengec burcu olarak duygularimla haraket ederim kismet diyip gynolife basladik ilk deneme de tuttundu kuzum bana ben ztn ona tutunarak dualarla yillarimi geçirdim biraz zordu hamilelik ama herseye değermiş. Aslinda acikcasi cok inanip güvenerek yola cikmamistim nasip diyerek denedik cokp para dönen bir iş sonucta bi tlf grmesiyle gidip geliyosun olmazsa kimseye gidip bisey de diyemiycektim nasip oldu cok şükür
Merhaba, ikisi farklı şeyler ben prp yaptırdım hiç bir faydasını görmedim tabi bu benim tecrübem, burada prp yaptıranların açtığı bir konu var dilerseniz orayı okuyup bir fikir elde edebilirsiniz.Merhaba kök hücreden kastınız prp mi
Merhaba, emin olun burada aynı merkezden onlarca negatif onlarca pozitif sonuç alınabiliyor. O nedenle çok iyi araştırıp içinize sinen bir yerde tedaviye başlayın. Ben iki deneme yaptım aynı merkezde ilki negatif ikincisinde ise pozitif sonuç aldım. Su an çok şükür dört aylık hamileyim. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor. Şayet burayı okumaya başladıysanız çok güzel, not alın mutlaka neler yapılıyor nasıl tedaviler uygulanıyor herseyi öğrenebilirsiniz. Emin olun her kadın icin yapılan tedavi çok farklı, o yüzden araştırmanızda en önemli şey kendi durumunuz. Yolunuz açık olsun, insallah en kısa zamanda muradınıza kavuşursunuz. Sevgiler...Çok üzüldüm Allah hayırlısını versin, Bizde kıbrıs düşünüyoruz forumu yeni okumaya başladım hangi merkezde oldu hangi dr ile biz de dr araştırıyoruz oraya gitmeyelim en azından bilgimiz olsun
Bazen kelimeler yetersiz kalir, bu da o ‘an’lardan bir tanesi.Merhaba arkadaslar merak edenler vardır iki gün önce suni sancı ile gebelige son verildi bebişimin son ana kadar kalbi atıyordu maalesefBebegin Eşi rahme cok yakındı sezeryan olacagım diye aklım cıktı çünkü bir sene beklemem gerekiyordu donmuşlarım için sezeryan olsaydı zor dogum olacagı söylendi öncesi zaten dogum esnasında cok kanamam oldu eşin rahme yakın olmasından dolayı ama şükür şimdi iyiyim bebegide pataloji ve otopsiye yolladık ikinci gebelik için önemliymiş . sonucları kıbrıs daki merkezim istedi çünkü bakalım ne cıkacak donörden kaynaklımı eşimden kaynaklımı .Şimdi benim miyomum vardı gebeligi etkilemeyen bebekle birlikde oda büyüdü tabii onu aldırayım diyorum donmuşları koydurmadann önce dogumdan ne kadar sonra alınıyor bu en kısa zaman da oda bitsin istiyorum da .Bu arada söylemeden gecmeyeyim normal dogum yapana ayrı bir gözle bakıyorum artıkk cidden cok zormuşş
Çok teşekkürler öyle mutlu oluyorum ki bana cevap yazan olunca sizede Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahMerhaba, emin olun burada aynı merkezden onlarca negatif onlarca pozitif sonuç alınabiliyor. O nedenle çok iyi araştırıp içinize sinen bir yerde tedaviye başlayın. Ben iki deneme yaptım aynı merkezde ilki negatif ikincisinde ise pozitif sonuç aldım. Su an çok şükür dört aylık hamileyim. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor. Şayet burayı okumaya başladıysanız çok güzel, not alın mutlaka neler yapılıyor nasıl tedaviler uygulanıyor herseyi öğrenebilirsiniz. Emin olun her kadın icin yapılan tedavi çok farklı, o yüzden araştırmanızda en önemli şey kendi durumunuz. Yolunuz açık olsun, insallah en kısa zamanda muradınıza kavuşursunuz. Sevgiler...
Muhakkak bir kac yeri arayin ilgisi soyledikleri kafaniza ve kalbinize yatan biri muhakkak öne geçiyor burda yazanlari da gecmise dogru iyice okuyun nasip de varsa olur inanınben güle oynaya gittim orada yarim günde hasta bakicidan hemsireye muhasebeye güldüm sohpet ettim hic stres yspmadim çünkü o saatten snr onlara ve allaha emanet hersey cok pozitif gidin istediginiz zmn yazin tabi insallah rabbim isteyen kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmazÇok şükürbana da firdevs hn önerdiler ama emin olamadım herkes para peşinde bizi düşünen yok nede olsa bende biraz araştırma yapıcam inşallah benim de kısmetimde vardır yaşım da ilerleyince insan emin olamıyor ,cevabınız için çok teşekkürler Allah sizi yavrunuza yavrunuzu da size bağışlasın inşallah yine kafam karışırsa sorabilirmiyim size , bu süreç malum çok stressli , iyi akşamlar
Cok geçmiş olsun cnm bende ayni durumu yaşadım Rabbim yar ve yardimcin olsunCok tsk ederim zazacım Allah yüzüme donmuşlarımla güler cidden cok zor bir durummuş.dogumdan önce karnıma 15 cm iğne ile girildi bebek canlı iken dört tüp kan alındı sıvım olmadıgı için . Devletdeki dr kesinlikle yaptır dedi çünkü pataloji de böbreklerin olmadıgı cıkar bunuda biliyoruz dedi ikinci gebeligin için cok önemli kan dedi o yüzden aldırdım bir ay sonra sonuclar tabiki paylaşacagımm sizlerlede
Sağlıkla büyütün bebeğiniziMerhaba benim de yumurta donasyonuyla bir oglum oldu şuan 7 aylik yavrum, onu nasıl sevdigimi hangi kelimelerle anlaticagimi bilmiyorum inan ona canimi veririm,gözümden sakınıyorum gece gündüz kendimi unuttum uzerine titriyorum, dunyama bır güneş ışık o gün de bin kere seni veren rabbime şükür olsun diye seviyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hic cekinmeyin biz kadinlarin ruhun da var annelik hem derler ya insan en çok emegini severmiş cok büyük emek veriyosun bide kucuk bi yavru iste her hareketi seni mutlu ediyor bence bunun icik tereddüt yasamayin bide herkes kuzumu bana benzetiyorbiz ztn eşimle bunu artik konuşmuyoruz bile evladimiz işte nokta bura da suzleri merak edip ara da girmesem ben bile donasyon olduğunu unutuyorum inanın, rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Biliyorum. Ikisinide yaptirdim. Prp den bende fayda görmedim. Kök hücreyide yeni yaptirdim. Siz kök hücre yaptirdinizmi yaptirdiysaniz bir faydasi oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirimMerhaba, ikisi farklı şeyler ben prp yaptırdım hiç bir faydasını görmedim tabi bu benim tecrübem, burada prp yaptıranların açtığı bir konu var dilerseniz orayı okuyup bir fikir elde edebilirsiniz.
Çok geçmiş olsun çokMerhaba arkadaslar merak edenler vardır iki gün önce suni sancı ile gebelige son verildi bebişimin son ana kadar kalbi atıyordu maalesefBebegin Eşi rahme cok yakındı sezeryan olacagım diye aklım cıktı çünkü bir sene beklemem gerekiyordu donmuşlarım için sezeryan olsaydı zor dogum olacagı söylendi öncesi zaten dogum esnasında cok kanamam oldu eşin rahme yakın olmasından dolayı ama şükür şimdi iyiyim bebegide pataloji ve otopsiye yolladık ikinci gebelik için önemliymiş . sonucları kıbrıs daki merkezim istedi çünkü bakalım ne cıkacak donörden kaynaklımı eşimden kaynaklımı .Şimdi benim miyomum vardı gebeligi etkilemeyen bebekle birlikde oda büyüdü tabii onu aldırayım diyorum donmuşları koydurmadann önce dogumdan ne kadar sonra alınıyor bu en kısa zaman da oda bitsin istiyorum da .Bu arada söylemeden gecmeyeyim normal dogum yapana ayrı bir gözle bakıyorum artıkk cidden cok zormuşş
Masallah herkes kalkamaz öyle.bende sezaryandan sonra en rahat yurutulendim hemsire soylemisti yas 44 e yeni girmistim. tabi o kadar gostermiyoruz cogumuz ☺ genc anneler arasindaydım.benimde oyle bir farkim yoktu her yöndenAminn inşallahevet güçlüyüm dogumdan on beş dakka sonra ayaktaydım Her zorlugu kadınlar cekiyor cidden bunu bir kere daha canlı yasadım
Hakketten ya ne zamana kadar bu karantına Bide para vercez bı o eksıktıArkadaşlar karantinayla ilgili yeni bir gelişme varmi acaba bir duyumunuz bir bilginiz hala 10 gun karantina devam mi
Mart sonu nisan basi gbi yazmis merkezim tahminlerincee odaHakketten ya ne zamana kadar bu karantına Bide para vercez bı o eksıktı
Merhaba, dediğim gibi ben sadece prp yaptırdım. Kök hücre tedavisi olmadım. Hiç bilgim de yok açıkçası o konuda ama burada mutlaka “kök hücre tedavisi “adlı bir konu mutlaka vardır dilerseniz bir de öyle araştırın. Daha doğru bilgiye ulaşabilirsiniz. Umarım en kısa zamanda muradınıza erersinizBiliyorum. Ikisinide yaptirdim. Prp den bende fayda görmedim. Kök hücreyide yeni yaptirdim. Siz kök hücre yaptirdinizmi yaptirdiysaniz bir faydasi oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim
Siz kök hücreni rahimemi yaptırdınız?Biliyorum. Ikisinide yaptirdim. Prp den bende fayda görmedim. Kök hücreyide yeni yaptirdim. Siz kök hücre yaptirdinizmi yaptirdiysaniz bir faydasi oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim
Bende prp yaptirdim kok hucre acibademde 8.10 bin arasindaydi rahme ve yumurtaliklara yapiliyor zama prpden hic birsey gormedim oyuzden kok hucreyede para vermek istemedim cunku resmi kesinlesmis bir tedavi değil bana bosa para gibi geliyorSiz kök hücreni rahimemi yaptırdınız?
Nerede yaptılar?
Fiyat nakadar oldu?
Faydası oldumu?
Lütfen paylaşırmısınız
merhabalar...17 yaşında doğal yolla hamile kaldığım bir oğlum var 17 aylık da bir kız bir oğlan yumurta donasyonuyla anne olduğum ikizlerim...ilk çocuk ilk göz ağrısı olması hariç asla farkı yok sevgililerinin..onlar benim..daha fazla benim olamaz...kızın tüm huyları ben:) her ikisi de bablarıın kopyası...ilk oğlumda babasının kopyası...3 çocuğumdan bana benzeyen yok yani...size tavsiyem zerre şüpheniz varsa bu işe kalkışmayın..iyice içinize sindirin..bu çok uzun bir yolculuk...ben yaşım nedeniyle yumurta desteğine ihtiyaç duydum doğurduğumda 46.5 yaşındaydım...benim için ilaç gibi kan almak gibi bi işlem...o bebekler benim ciğerim...herşeyim...bir an bile ötelemedim aklıma geldiğinde de asla rahatsız olmuyorum iyiki bu yola başvurmuşum da kavuşmuşum bebelerime...annelik genden çok daha başka bişey...kızımı günlerce şırıngayla besledim...oğlum kuvözde kaldı onu emzirip hemşirelere geri veririken hissettiklerimi asla anlatamam...annelik emek demek...canından çok sevmek demke..fedakarlık demek..uyumamamk demek yine de bir gülüşüne canını verecek kadar sevmek demek...inanın bana annelik genle olmuyor...lütfen burayı okuyun ben on beş gün okudum iki sene önce sabaha kadar okudu öyle bitti...100 bin tl 1.5 yıl defalarca kıbrıs...üç donasyon...hepsini unuttum gitti..herşeye değer..allahım hepinize nasip etsin tüm kalbimle diliyorum...Yumurta donasyonuyla çocuk sahibi olanlar cevap verebilir mi lütfen ,eşimi ikna edene kadar 46 yaşıma geldim , şimdi de benim içimde acaba çocuğu kabullenmekte zorlanırmıyım , benimsermiyim yoksa başkasının yumurtası olduğu hep aklımdayken sevinemem sevemem mi gibi saçma sapan şeyler geliyor normalde de çok sevgi dolu çok pozitif bir insanımdır ama eşimi ikna edene kadar çok istekli olan ben şimdi sanki çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?