- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Merhabalar öncelikle çok teşekkürler özellikle sizin cevabınız bana ışık oldu , bende çok istiyorum eşimin çekinceleri vardı birde her dr bana sizin çocuğunuz olur diyince bizde geç kaldık , ben şimdi 46 yım bakalım nasipte varsa inşallah olur , öyle dua ediyor öyle çok istiyorum ki anlatamam size , Sizde veya eşinizde bir sorun varmıydı yani 3. Denemede tutması açısından sormak istedim bunu , birde hangi klinikte oldu sizin tedaviniz ben çok okuyorum başka bişi okumaz oldum ama yinede insan tereddüt ediyor , ama parayı denkleştirip mutlaka klinikler açılınca denemek istiyorum, tekrar teşekkürlermerhabalar...17 yaşında doğal yolla hamile kaldığım bir oğlum var 17 aylık da bir kız bir oğlan yumurta donasyonuyla anne olduğum ikizlerim...ilk çocuk ilk göz ağrısı olması hariç asla farkı yok sevgililerinin..onlar benim..daha fazla benim olamaz...kızın tüm huyları ben:) her ikisi de bablarıın kopyası...ilk oğlumda babasının kopyası...3 çocuğumdan bana benzeyen yok yani...size tavsiyem zerre şüpheniz varsa bu işe kalkışmayın..iyice içinize sindirin..bu çok uzun bir yolculuk...ben yaşım nedeniyle yumurta desteğine ihtiyaç duydum doğurduğumda 46.5 yaşındaydım...benim için ilaç gibi kan almak gibi bi işlem...o bebekler benim ciğerim...herşeyim...bir an bile ötelemedim aklıma geldiğinde de asla rahatsız olmuyorum iyiki bu yola başvurmuşum da kavuşmuşum bebelerime...annelik genden çok daha başka bişey...kızımı günlerce şırıngayla besledim...oğlum kuvözde kaldı onu emzirip hemşirelere geri veririken hissettiklerimi asla anlatamam...annelik emek demek...canından çok sevmek demke..fedakarlık demek..uyumamamk demek yine de bir gülüşüne canını verecek kadar sevmek demek...inanın bana annelik genle olmuyor...lütfen burayı okuyun ben on beş gün okudum iki sene önce sabaha kadar okudu öyle bitti...100 bin tl 1.5 yıl defalarca kıbrıs...üç donasyon...hepsini unuttum gitti..herşeye değer..allahım hepinize nasip etsin tüm kalbimle diliyorum...
Bende bugun klinikle görüstüm. Mart bası gıbı belli olur dedıler. Karantına kalkmasa bıle klınıkler hastalarını alabılmesı söz konusu olabılırmıs. Beklıcez bakalım hayırlısıMart sonu nisan basi gbi yazmis merkezim tahminlerincee oda
Siz karar verdiniz mi ben hala okumaktayım forumu ilk sayfadan başladım hangi klinik/dr a karar verdiniz ben henüz kimseyle görüşmedim ama firdevs hn önermişlerdi bana geçen sene o zaman eşim asla istemem diyordu görüşmemiştim dr la şimdi de pandemi var forumu okumayı bitireyim de öyle görüşeyim dedimBende bugun klinikle görüstüm. Mart bası gıbı belli olur dedıler. Karantına kalkmasa bıle klınıkler hastalarını alabılmesı söz konusu olabılırmıs. Beklıcez bakalım hayırlısı
Benımde ilk yumurta donosyonu olacak cnm. Eşinin kabul etmesine sevındım cnm. Ben keşke okadar tüp bebek denıcegime ilk donosyon deneseydım dıyorum. Arkadasim ikizlerini kucagına aldı. Okadar güzellerkı bebekleri gördükce heycanlanıyorum. Her hafta görmeye gıdıyorum. Aslında onun gıttıgı klınıge gıdıcektım ama nedense gynolife karar verdim. Murat bey cok cana yakın benı aradıgında 20 dk konustum ama o 20 dk ya 16 senemi sıgdırdım. İlgililer. Ve burdaki arkadaslarımdan da biliyorum basarı oranları da yüksek. Tabıkı hersey nasip fakat klınıgın ilgili olması arayıp sorması dinlemeside benım ıcın önemli. Her klinigi ara konus icin nereye ısınırsa orda devam rt. Burda yavrularını kucagına alan birsürü arkadasımız var. Yazılanları hep oku. Sorularını yaz buraya herkes elınden gelenı yapar. Hakkımızda hayırlısı dilerim hepimiz yavrularımızı kucagımıza alırızSiz karar verdiniz mi ben hala okumaktayım forumu ilk sayfadan başladım hangi klinik/dr a karar verdiniz ben henüz kimseyle görüşmedim ama firdevs hn önermişlerdi bana geçen sene o zaman eşim asla istemem diyordu görüşmemiştim dr la şimdi de pandemi var forumu okumayı bitireyim de öyle görüşeyim dedim
Bende böyle olacağını bilsem ilkten donasyon isterdim galiba ama eşim hiç sıcak bakmadı bu konuya hala da konuşmuyoruz bu konuyu ama kabul etti sonunda çok şükür Allah utandırmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahBenımde ilk yumurta donosyonu olacak cnm. Eşinin kabul etmesine sevındım cnm. Ben keşke okadar tüp bebek denıcegime ilk donosyon deneseydım dıyorum. Arkadasim ikizlerini kucagına aldı. Okadar güzellerkı bebekleri gördükce heycanlanıyorum. Her hafta görmeye gıdıyorum. Aslında onun gıttıgı klınıge gıdıcektım ama nedense gynolife karar verdim. Murat bey cok cana yakın benı aradıgında 20 dk konustum ama o 20 dk ya 16 senemi sıgdırdım. İlgililer. Ve burdaki arkadaslarımdan da biliyorum basarı oranları da yüksek. Tabıkı hersey nasip fakat klınıgın ilgili olması arayıp sorması dinlemeside benım ıcın önemli. Her klinigi ara konus icin nereye ısınırsa orda devam rt. Burda yavrularını kucagına alan birsürü arkadasımız var. Yazılanları hep oku. Sorularını yaz buraya herkes elınden gelenı yapar. Hakkımızda hayırlısı dilerim hepimiz yavrularımızı kucagımıza alırız
Teşekür ederim umarım hepimizin bebeği olur hayıylısıyla. O konulara girdim ama benden baska yaptıran arkadas yok galibaMerhaba, dediğim gibi ben sadece prp yaptırdım. Kök hücre tedavisi olmadım. Hiç bilgim de yok açıkçası o konuda ama burada mutlaka “kök hücre tedavisi “adlı bir konu mutlaka vardır dilerseniz bir de öyle araştırın. Daha doğru bilgiye ulaşabilirsiniz. Umarım en kısa zamanda muradınıza erersiniz
Hayır yumurtaliklarima yaptirdim. Rezerv sorunu var bende. Kalça lemigimden ilik alıp labaratuarda kök hücrelerine ayristirdilar ve bu huçreleri yumurtaliklarima enjekte ettiler. Fiyatı 23100 tl idiSiz kök hücreni rahimemi yaptırdınız?
Nerede yaptılar?
Fiyat nakadar oldu?
Faydası oldumu?
Lütfen paylaşırmısınız
Faydası hakkinda pek bilgim yok yeni yaptirdim bende.Siz kök hücreni rahimemi yaptırdınız?
Nerede yaptılar?
Fiyat nakadar oldu?
Faydası oldumu?
Lütfen paylaşırmısınız
İnşallah tez bir zamanda faydasını görürsünüzFaydası hakkinda pek bilgim yok yeni yaptirdim bende.
Acıbadem maslaktaİnşallah tez bir zamanda faydasını görürsünüz
Bizimlede paylaşın
Nerde yaptırdınız?
Bu yaptırdığınız işlem ne işe yariyorHayır yumurtaliklarima yaptirdim. Rezerv sorunu var bende. Kalça lemigimden ilik alıp labaratuarda kök hücrelerine ayristirdilar ve bu huçreleri yumurtaliklarima enjekte ettiler. Fiyatı 23100 tl idi
Rezervi arttırıyorBu yaptırdığınız işlem ne işe yariyor
Ne kadar sürede normal hayata döndünüz ve ne kadar sürede sonuç alırmışsınız ben 46 yaşımdayım hala yumurtam oluyor ama gebelik oluşmuyor bende hiç hamile kalmadım acaba bana da faydası olur mu denesem mi bende kafam karıştı şimdi benim deHayır yumurtaliklarima yaptirdim. Rezerv sorunu var bende. Kalça lemigimden ilik alıp labaratuarda kök hücrelerine ayristirdilar ve bu huçreleri yumurtaliklarima enjekte ettiler. Fiyatı 23100 tl idi
3 gün sonra pek bişeyiniz kalmıyor. Yumurtanız oluyorsa faydalı olabilir diye düşünüyorum. Hiç yumurtası olmayanlara bile bu işlemi yapıyorlar.Ne kadar sürede normal hayata döndünüz ve ne kadar sürede sonuç alırmışsınız ben 46 yaşımdayım hala yumurtam oluyor ama gebelik oluşmuyor bende hiç hamile kalmadım acaba bana da faydası olur mu denesem mi bende kafam karıştı şimdi benim de
Merhaba, ilki mehmet emin kaptan lefkoşa tüp bebek, ikincisi gynolife murat önal :/Çok üzüldüm Allah hayırlısını versin, Bizde kıbrıs düşünüyoruz forumu yeni okumaya başladım hangi merkezde oldu hangi dr ile biz de dr araştırıyoruz oraya gitmeyelim en azından bilgimiz olsun
Ve tabiki bir bülent tıraş ve denek hikayesi daha :))Hayır yumurtaliklarima yaptirdim. Rezerv sorunu var bende. Kalça lemigimden ilik alıp labaratuarda kök hücrelerine ayristirdilar ve bu huçreleri yumurtaliklarima enjekte ettiler. Fiyatı 23100 tl idi
Bülent tıraş yapıyor ama o adama hiç ama hiç güvenmiyorum çok gittim geldim snra kıbrısa yönlendirdi 7000€ mu yedilerAcıbadem maslakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?