Canımmmm iyi ki varsın, bende seni çok iyi anlıyorum. Çok çok acı bir şey bu yaşanan. Bir türlü zihnimden atamıyorum o anı. Ben de senin gibiydim sahiplenmekte korkular içindeydim. Hep yüreğim ağzımdaydi. Belki de bu yaptığımız yanlış sahiplenmek sevmek iletişim kurmak gerekiyor. Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel, iyi ki varsıniz cansınız.

Rahim ağzı açıklığı yoktu hatta saatlerce (yaklaşık 9 saat) açılmayı bekledim benim rahmim terste yanı geride duruyor o yüzden dusuk yapma ihtimalim hiç yoktu. Transfer yapılırken baya zorlanmıştı doktor ve bana sen dusuk yapmazsın çok şanslısın demişti. Yanı serklaj gibi bir işleme ihtiyacım yok. rahim yetmezliği de yok bunu 3 doktor da onayladı. Anlamak gerçekten zor ama yaşananın hiçbir açıklaması yok dediğim gibi nadir olan bir durum. Dediğiniz gibi ihtimaller bende hiç ama hiç yok, anlıyorum sizi mutlaka bir sebep olması gerektiğini düşünüyorsunuz ama tıbben yok. Gerçekten de yok. Bir hafta önce tüm kontroller yapılmıştı hersey yolundaydı.

Enfeksiyon da yoktu dediğim gibi canım hiç bir şey yoktu. İnanmasi zor ama gerçekten hiç bir şey yoktu. Doktorlarım gerçekten de çok iyi, biri Prof. Perinatolog diğeri inanılmaz zeki ve işini titizlikle yapan kadın doğum uzmanı, iki doktorla birlikte takip ediliyordum.

Nasip ozaman ne diyelim.

Benimde 21 haftalikken suyum gelmişti aslinda normal kadin dogum doktoru degilde perinatoloji uzmanina gitmek lazim bence ben normal kadin dogum doktoruna gittim alttan ölçüm bile yapmadi bebeğimi kaybettim
Hiç üzülme her perinotologta yapmıyor ölçümü. Ben kaç kere gittim haberleri bile yok. Tamamen nasip işi.

biliyorum bebeğiniz olduğunu ama karıştırdığım için mesajları.çektiğiniz acılardan sonra hem de 6 ay sonra (maşallah) hamile olduğunuzu okuyunca tekrardan çok sevindim Allah sağlık sıhhat versin size ve bebeğinize sağlıkla kucağınıza alın inş. sevgiler

çok gıcık şeyler yaşamışsınız bana gareziniz mi var cevabın içime su serpti inşallah bugünlerde geçecek

perinatoloğa gitmene sevindim doktorlarının iyi olmasına.bu da çok önemli bence ve sende gereken önemi vermişsin tamaracım

perinatoloğa gitmene sevindim doktorlarının iyi olmasına.bu da çok önemli bence ve sende gereken önemi vermişsin tamaracım
Teşekkür ederim canım, yaş gereği zaten gitmek şarttı, doğal hamile kalınsa bile 40 sonrası perinatologun görmesi ve takip etmesi çok önemli ve gerekli. Doktorum bu konuda çok teşvik etti ve ısrarlı davrandı. Elimden gelen her şeyi yaptım ama kısmet değilmiş

İ
çok gıcık şeyler yaşamışsınız bana gareziniz mi var cevabın içime su serpti inşallah bugünlerde geçe

Çok teşekkür ederim hergün burada büyük umutlarla mücadele eden herkese dua ediyorum dileğim Rabbimin önce benim ve şuan hamile olan arkadaşların sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak sonra da buradaki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesi. Amin

Umut verme post güncellemesi paylaşımı

Öncelikle tanımayanlara özet geçeyim arkadaşlar. 36 yaşımdayım 13 17 kromozom translokasyonum var, kan pıhtılaşma problemim var, haşhimato troidim var sol yumurtalığım yok eşimin anomar morfoloji oranı %85 tümmm bu sebeplerden denediğimiz tüp denemeleri başarılı olmayınca donasyon yaptık. Şuan 2.5 yaşında olan oğlum var. Ancak 34. Haftada ani gelişen saldırgan eklemsi ile doğum yaptım...

9 senede oğlumdan önce 2 sonra 1 spontan gebelik ve düşük yaşadım ancak kese bebek vs hiç birşey görmedik.

Şimdi spontan gebeyim bugün 16 haftalık olduk. Geçen cuma aminiyosentez oldum. Benim translokasyonumdan sebep. Doktorum bile bu bebeğe inanamıyorum dedi. Rabbim ol dedi oldu. Detaylı ultrasonlarda bir anomali gözükmedi ama tabi aminiyosentez sonucu da önemli ve tabi bir de eklemsi riskim de var.

Yani umudunuzu kaybetmeyin canlarım. Bir oğlum vardı bir tane daha gelicek inşallah. ( tabi insanoğlu bencil ve nankördür şimdi linç yiyeceğim ama demeden edemicem keşke bu kız olaydı yav neyse sağlıklı olsun ve ölmeden doğurayım inşallah)

Umarım size umut olmuşumdur.

Allahım ne kötü haber
Tamara neden öyle oldu
Plasentayı ne yırtı
Enfeksiyonmu?
Ya burda çok arkadaşımın başına geltı
Bu 16-17 haftalar çok olan bir olay

16 haftalıktı hersey yapılmıştı hiç bir şey yoktu. Enfeksiyon da yoktu, çok nadir olurmus bu haftada o da bana denk geldi.
Tamara yemin ederim burda çok kız yaşadı bu durumu
Özeldende yazan oldu,açıkta yazan oldu
Bunun nerden kaynaklı olduğunu öğrenmemiz lazım
Allah bir daha yaşatmasın
Allah tez bir zaman yerini versin

Tamaracım bebeğinden örnek alındımı
Acaba bir genetik sorunmu vardı

Mucize bebek saglikla gelsin
Evde size asik 3 erkek olacak ,tabi gonul kiz olsaydi keske der
Siz gercekten umut oluyorsunuz..

Tamaracım bebeğinden örnek alındımı
Acaba bir genetik sorunmu vardı
Zazacim canım hersey yolunda gidiyordu daha bir hafta önce kontrole gitmiştik. Bebeğin esini patolojiye gönderdiler sonucu bekliyoruz. Ama doktorların dediği illaki bir sebep olması gerekmiyormuş. Tıbben açıklanamayan bir olaymıs çok ender rastlanan durummuş. Enfeksiyon açılma hiç bir şey yoktu. 24 haftalık ve sonrasındaki gebeliklerde sık rastlanırmış ama 16 haftalıkken beklenen bir şey değilmiş. Daha önceki gebeliğimde plasenta sorunu yaşamamıştım, onu da 5 aylıkken kaybettim genetik test yapılmıştı hiç bir sorun yoktu. Hem eşime hem de bana ayrı ayrı da test yapıldı bir sorun yoktu. Allah’ın takdiri böyleymiş

İki oğluş kraliçe sizsiniz Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin belli mi olur kız da gelir dualarinizda bize de yer vermeyi unutmayın maşallah

Ukraynayı deneyen araştıran bilen var mı bana biotext diye bi klinikten reklam geldi açıp inceledim kıbrısa göre daha makul gibi , bilen varda yazabilir mi lütfen @anneadayi1974

Gri kutular içinde, daha önceki sayfalarda yazdığım tedavi süreci mesajlarımdan, faydası olur diye tekrar paylaşıyorum. Ukrayna ile ilgili Covid dönemi ve öncesindeki uygulamalara ve bilgilere diğer mesajlardan da ulaşabilirsiniz!

Daha önceden burada tedavi olanların paylaştıklarına da; önceki mesajlardan da ulaşabilir, onların tecrübelerini de okuyabilirsiniz (bu sayfada sağ üstte büyüteç "ara" kısmına bir iki kelime yazıp ara yaparak kısa yoldan aradığınız ne ise ilgili tüm mesajlara ulaşabilirsiniz).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…