Evet canım aynen öyle Allah verdi Allah aldı, çok teşekkür ederim insallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsınTamara evetmaalesef olan şeye açıklama arıyorsun kendinde sorun arıyorsun benden dolayımı diyorsun o kadar şey düsünüyorsun ki bu durumda ama doktorlar maalesef acıklama olarak sanssızlık olarak görüyor arkadaslar zaten öncesi sonrası bir ton test yaptırıyoruz benim patalojidede otopsiye gidemedigi için herşey normal cıktı ama esas sonuç bir ay sonra genlerine baktırdıgım şimdi oda normal cıkacak bana göre o yüzden Allah verdi Allah aldı diyorum tıbben acıklama sadece sanssızlık çünkü Cok dogru demişinn Tamara canım nasip herşey ben atlattım biraz durumu en kısa sürede sen de inşallah atlatırsın canım benim
Sanirim gynolife da baslayacaktiniz.Asi yaptircak olanlar tam hatirlamiyorum ama 3 yada 6 ay gebelik olmamasi gerekiyormus. 14 gün napcaz ya karantinada allahimdüzelsin artik ya normale dönsün herseyy
Evet cnm 10 gün evet yanlis yazdim. Tamara 14 yazinca öyle yazmisim bendeSanirim gynolife da baslayacaktiniz.
Merkez size mart ayinda ozel izinlerin yeniden alinabilecegi ihtimali oldugunu soyledi o zaman.
Hadi hayirlisi insallah.
14 gun mu karantina?
Su anda 10 gun diye biliyorum ama izinler yok
Cok tesekkurler bende ancak simdi yazabildim umarim hepimiz hayirlisiyla saglikla anne olucaz ben inaniyorum Allah bizede nasil edecekCanım şimdi girebildim geç cevap için özür...ben gynolife da yaptırdım...bu işe ilk başlayanlar ben de dahilim bun ilk seferde olacak zannediyoruz...ama donasyonla ilk seferde olma olasılığı bence yüzde otuz filan...ben de hidroselpinks vardı operasyon geçirdim...ilk ikisi 3.gün embriyosuydu eşimin de hareketli sperm sayısı düşüktü...illa bişeyler oluyorilk seferde olan arkadaşlarım da var ama bu işe girerken herşeyi göze almak ve bilmek gerekiyor...umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz sevgiler
Kafamda bu deli sorular dolaşıyor benimde rabbim hepimizin yardımcısı olsun10 gun karantina olursa donor olan kız yumurta takibine klinige nasıl gidebilir ki??????? Ki ilaclara baslayınca 2 gunde bir yumurta buyuklugu için ultrasonla muayene gerkiyor... transfer olacakla ıcınde rahim kalınlıgı için muayene gerekecek aynı surecte...
Çok özür dileyerek soruyorum tutmayan donasyonlarınız hangi merkezlerdi?Benim eşimde ilk etapta kabul etmek istemedi fakat benim ne kadar mutsuz olduğumu görünce ki biz hiç bir zaman kavga etmedik bu konuda kabullendi tam 5 kere donasyon denedik 4.sünde tuttu fakat erken doğum yaptım ve sadece 2 gün yaşadı yavrum eşim beni 2 günde olsa baba yaptığın için teşekkür ederim diyerek ağladı kızımızın ardından. Yani arkadaşım sevgi fedakarlıktır bence eğer eşinde çocuk sahibi olmak istiyorsa gerçekten ve seni de bencillikten uzak bir şekilde seviyorsa kabul etmesi gerekir. Sonradan pişman olmayacağına emin isen eşinin isteksizliğini kabul edebilirsin ama bir kadın bu dünyada en çok evladı olsun istiyor buna eminim. İnşallah seni anlar ve bu durumu kabul eder sonuçta bu durumun da organ naklinden bir farkı yok bence keşke bu şekilde bakabilse. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ayyyy girmiyordum sayfaya şimdi girdim ve okudum arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun....nedenir ki inan çok ama çok üzüldümArkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Canım ben hepsini aynı merkezde gynolife da yaptırdımÇok özür dileyerek soruyorum tutmayan donasyonlarınız hangi merkezlerdi?
Sizce burası güvenli midir
Ne kadar güvenli bilemem cnm fakat yorumlara bakinca gayet iyi gözüküyor.Basari orani yüksek oldugunu duydum. tedavilerin paket olmasi cok iyi.Bugun bana yazmislar oyuzden yazdim.Sizce burası güvenli midir
Burasi neresi
Ukrayna da iyi bir alternatif bence. Kibris karantina durumlari devam ederse ukrayna dusunulebilir.Ne kadar güvenli bilemem cnm fakat yorumlara bakinca gayet iyi gözüküyor.Basari orani yüksek oldugunu duydum. tedavilerin paket olmasi cok iyi.Bugun bana yazmislar oyuzden yazdim.
Ama şimdi bebegine kavustun dimi?Canım ben hepsini aynı merkezde gynolife da yaptırdım
İkili pakette de aynı şekilde sadece uçak ücretiniz oluyor, tedavi öncesi ilaçlar ve transfer sonrası 3 aylık ilaçlar pakete dahil, 2 adet aa kalite kalan embriyonuz olursa dondurma işlemi ücreti karşılığı yapılıyor diye biliyorum. Biz gittiğimizde Avrupa'dan tedaviye gelen de çok hasta vardı, orada tanıştığımız kişiler ve buradan giden benim bildiğim herkes ilk veya ikinci denemede hamile kaldı ve hatta doğum yaptı veya yolu yarıladık :)Ukrayna da iyi bir alternatif bence. Kibris karantina durumlari devam ederse ukrayna dusunulebilir.
Paket olarak maliyet tek deneme 4900 eur olana sadece ucak paranizi odeyip gidiyorsunuz. Ilaclarinizi da veriyorlar.
Sadece 5.gun embriyosu olarak dondurma uygulamalari yok anladigim.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAyyyy girmiyordum sayfaya şimdi girdim ve okudum arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun....nedenir ki inan çok ama çok üzüldüm
ne güel yazmışın arkadaşlar elbet zorluklar var elbet darlık görüceğiz ama başarıcagız allahın izniyle mis kokuları burnumuzu sızlattığında yada karnımızda ilk var olduğunu histtiğimizde ne bilim defalarca verilen kanların sonucunda ilk defa pozitifi gördüğünde şükür diyorsun. hamdolsun. onu benşmle olduğunu hissettiren rabbime şükürler olsun. gerekirse arabanızı satın alyansınızı satın borç alın bu yolu aklınızdan geçirmek demek başka çare kalmadığıyla karşı karşıya kalmak demek. bunu anladığından yeterince geç olmadığını anlayıp koyulmak lazım. hakımızda hayırlısı. ol diyen rabbim herşeye kadirdir. bu yola girip harama bulaşmaktansa yada karşıdakinin allahtan gelen rahatsızlığıyla yüzleştirmektense bismillahla girin bu yola. bu sayfaya bakan yada benim bu yazdığımı gören kardeşim. şükür ki bu sayfa var. o kadar şey öğrenip o kadar çok şey bilip koyuldum ki yola. allah hepinizden razı olsun. zaman kaybetmeyin. kıymetli hemde çok kıymetli....İkili pakette de aynı şekilde sadece uçak ücretiniz oluyor, tedavi öncesi ilaçlar ve transfer sonrası 3 aylık ilaçlar pakete dahil, 2 adet aa kalite kalan embriyonuz olursa dondurma işlemi ücreti karşılığı yapılıyor diye biliyorum. Biz gittiğimizde Avrupa'dan tedaviye gelen de çok hasta vardı, orada tanıştığımız kişiler ve buradan giden benim bildiğim herkes ilk veya ikinci denemede hamile kaldı ve hatta doğum yaptı veya yolu yarıladık :)
Çocuk kararı verildiğinde bu tedavide zaman her birimiz için gerçekten değerli !!! Aslında ne kadar uzun oldu, geçen sene Mart'tan beri tedaviler hep aksadı, beklemek bana çok doğru bir karar gibi gelmiyor, bir an evvel çözüm ve alternatif bulmanın doğru olduğuna inanıyorum.
Kaybedecek bence 1 günümüz bile yok diye düşünüyorum. Çünkü pandemiden de bağımsız, bizim hesapladığımız ya da istediğimiz zaman transfer (genelde) olmayabiliyor!!! Dolayısıyla zaman bizden gidiyor!!!
Tedavilere başladığımızda hiç hesapta olmayan sorunlar, zorluklar, ailevi, maddi, manevi engeller, ek tedavilerden ertelediğimiz transfer zamanları, miyomlar, polipler, tüp sorunları, hormon sıkıntıları, rahim sorunları vs. transfer gününü paralel olarak erteliyor!!!
Herkesin kararını verdiğinde, elini çabuk tutup, sorunları, korkuları, zorlukları zaman kaybetmeden oyalanmadan, bundan sonraki yaşamındaki ilk gün göze alıp, sonuca bir an önce ulaşması dileğimdir...
Bir de madalyonun diğer bir tarafı daha var, sadece transfer olmakla da bitmiyor ne yazık ki yeri geldiğinde.... transfere kadar zor veya kolay uğraşılardan sonra ya sonuç negatif oluyor ya da ilerliyor!
Sonuç Negatif olunca, tekrar sil baştan başlanıyorilk zamanlarda hiç yaşanmayan sorunlarla da karşılaşılabiliyor!! Düşük, transfer olup kalp durması, rahim yetmezliği, sebebi bilinmeyen durumlar, rahimde parça kalması, ilaçların da extra etkisiyle büyüyen myomlar, tekrar ilaç kullanmak, tekrar filmler, operasyonlar vs. liste uzayıp gidiyor...
Pozitif olup süreciniz ilerlerken de ilaçlar, iğneler, kontroller derken yüreğiniz ağzınızda gün sayıyorsunuz, taaa ki elinize alana kadar...
Dolayısıyla her geçen gün bizden gidiyor, doğru ve zamanında kararlar vermek çok çok önemli !!! O yüzden bu süreçte zaman, kaybedilmeyecek kadar çok kıymetli bir hazine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?