Bende bircok yeri arastiriyorum bakuyu dusunuyorum fiyat uygun geldi 3bın 5 yuz dolar dediler ucak fıyatları cok pahali celalettın ornekte tedavi olan varmı o Dr hakkında bilgisi olan varmı
Benim bir bilgim yok baku hakkinda ama fiyat iyimis uygun kibrisa göre. Rabbim gönlünüze göre versin

Bende bircok yeri arastiriyorum bakuyu dusunuyorum fiyat uygun geldi 3bın 5 yuz dolar dediler ucak fıyatları cok pahali celalettın ornekte tedavi olan varmı o Dr hakkında bilgisi olan varmı
ben burayla konuşmuştum. çok yardımcı olucaklardı sprem benim ki 2500 yuro demişti doktor bana ama sonra konuşup numarasın ı buradan aldığım arkadaşın oranın elamnı olduğunu öğrendim. onlar hakında bişi duymadım ama gıcık aldım kıbrısta yaptım donasyonu

bacım resmini görim die derdine düşme bence 9 ay karnında taşıyıp hergün ayva ye sonra kaynanaya benzesin :) mahpus kader
Resim görme derdinde degilimde sadece dikkatimi cekti yabancilara yapilan bir ayricalikmi var diyefarkli seyler yazdigi icin dikkatimi cekti .

Arkadaşlar kıbrıs bugün açıklama yapmış. Nisan itibariyle 2 doz asi olanlara yada antikor testi yaptıranlara karantina süreci olmayacakmış. Sizin görüştüğünüz klinikler birşey söyledi mi

Görmeyi bende istemem tabiki, benim dikkatimi cekmisti okuyunca. Cünki benimde biligim kibrisda gösterilmiyot resim

Arkadaşlar kıbrıs bugün açıklama yapmış. Nisan itibariyle 2 doz asi olanlara yada antikor testi yaptıranlara karantina süreci olmayacakmış. Sizin görüştüğünüz klinikler birşey söyledi mi
Bende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olur

Yinemi değişmiş kararlar asi yaptıranlara 1 hafta demişti benim klinik vallahi kafam karıştı

Bende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olur
Ay evet ya ertele ertele nereye kadar nisan ayında gideceğiz biz ama korkuyorum nisanda ertelenir diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasin❤❤

Ay evet ya ertele ertele nereye kadar nisan ayında gideceğiz biz ama korkuyorum nisanda ertelenir diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasin❤❤
Aminn cnm hayirlisi insallahhhhh kalkar komple yada özel izinle cikabiliriz.Biz asi yaptirmicaz bakalim nolcak. Bu arada muhtemelen hersey yolunda giderse seninle denk gelebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…