14 aralıkta Ukraynadaki Biotexcom kiniğinde embryo transfer edildi bana. Fakat ikili paketi seçtik (7500 euro). Şimdi hamileyim ) Umudunuzu asla kesmeyin!!!! Benim en büyük sorunum rahim duvar gelişmemesiydi. Tedaviye başladım sonuçta endometri 8.8 mm çıktı. Yumurtalar toplama ve döllenme günü ayrıca Embryo Glue diye bir prosedür yapıldı (extradan birşey ödemedim). Yani her etrafı iyice araştırın, bana yardımcı oldullar, sizin şansınız nasıl olur bilemem ama herkes için duya ederim.

Kızlar kıbrıs bakanlar kurulu toplantısı bitmiş. Haber yayınlandı ben tam anlayamadım. Türkıyede almanyada yazmıyor haberde kalktımıkı karantına bi bakın lütfen

Gözünüz aydın Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Gözünüz aydın olsun
Bende Andreyle 7-8 aydır konuşuyorum
İnanın artık kıbrıs yolunu beklemeler bıktırdı
Ukraynadada son kez denesemi?

Ahh hepimiz aynı dönemde gidip o sıkıntıları stresi cektik en zor zamanlarda kıbrısa gittik sakın üzülme ben her dr gittigimde aynı oluyordum Rabbim Tamara ile bana gülecek biliyorum Stres sakın yapma herşey güzel olacak ama dr kontrollerini ihmal etme elinden geliyorsa peritanaloji ile aynı anda takip edilsin dualarım seninlee

Z Zaza74 sen bu palavracının dediklerine inandın mı ? Kaç kez uyardım bunları bilmiyorum. Sayısız kez telefon ettim her seferinde özür dilediler ama daha üzerinden 1 ay geçmeden yeni üyelik ile hortluyorlar.
Takdir sizlerin ...

Kazen benim işim denizde boğulan yılanın kuyruğunu sarıldığına dönmüş
Bu pandemiden dolayı kıbrıstakı konulan sert rejimler kafamızı karıştırıyor

abla anlatamıyorum sanırım bu adamların PR ekibinden çalışan biri. Farkındayım zamana karşı yarışıyorsunuz ama işin aslı toplum sağlığı şu aşamada öncelikli diye düşünüyorum.

birde şu andreye söylesene bu durumu sizin için çok çirkin bir sonuç bu lütfen sayısız kez uyarıldı ekibiniz ama yüzsüzlükte sınır tanımıyorsunuz diye anlat lütfen.

Kazen aslında bu sayfada 3-4 arkadaşım ukraynada hamile kaldılar ve gayet güzel devam ediyor gebelikleri maşallah
Bazıları evlatlarınada kavuştu.ve bu arkadaşların çoğusu kıbrısta kötü sonuç alanlardı
Acaba bendemi denesem en son şansımı ukraynada düşünmüyorum değil
Tabii kıbrıs yoluna çok alıştım
Merkezimi ve doktorumu çok severim
Ama malesef bu kıbrısta koronaya bağlı olan kurallar hakikaten zor durumda buraktı bizleri
Andreye kalınca,tabii ona nakadar çok hasta türkiyeden gelirse,bir okadar prim
Allah hiç bir kadını bizim duruma sokmasın
Evlat peşinde koşa koşa zalime dayı bile dedirti

bence bu ukraynada ki merkezin skandal haberini bir incele.

Kıbrıs ta çok matah değil gerçi biri hardal rengi biri koyu kahve anladın işte ...

Şunu mutlaka oku ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…