Sanirim ada martta da acilmaz gibi.. vaka sayilari artista . Ve gelen ogrencilerden dolayi herald ebu kadar yukseliyor.
Tup tedavi hastalarina karantinali izinli yapsalar artik..
Canim Kibrista lefkoşa ve girne hala belirsiz martta açılır ınsallah merkezle konustum onlarda bilmiyor kibrista diğer city ler açık lefkoşa ve girnede maalesef ses yok gerçekten çok zor ya insanın bazen yeterrrrrrr deyip bağırası geliyor işte maalesef beklemek çok yoruyor

Bence insanların umudu kırıldı belirsizlikten. Gidemedikten sonra yazmanın da bi anlamı kalmadı sanki... hersey anlamsız((
Kesinlikle ben şahsen hergun gider kim gitmis giderken ne istemiş hangi testler vsvs diye bakiyodum simdi kapali yollar kimse gitmiyor giripte hal hatir sormalik bir platform degil yollar acilmismi dye bakip çıkıyorum

Adanin genelinde haftasonlari yasak ve haftaici aksam 21:00-05:00 arasi yasak degil mi?
Girne ve lefkosa da tamamen kapali mi?
Yeni bakanlar kurulu kararina gore mart ayinda da haftasonu yasak ve haftaici aksam yasaklari devam karari alinmis.
Girne ve lefkosa icin farkli bir bilgi yok.
Girne ve lefkosadan diger ilcelere seyahat kisitlamasi var.
Sanirim Ada mart ayimizi da yer

10 gun karantınada kalmak goze alınırsa gidilir aslında ne biliyim o kadar şeye katlandık buna da katlanılır gibi geliyor, siz ne diyosunuz??????

Her gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
Aynen kazen son 1 aydir yazismalar yok denecek kadar az surekli giriyorum 1 aydir evdeyim zamanim cok oldu yani yazisma cok cok az oysa bilgiler aliyorduk buradan

Aynen kazen son 1 aydir yazismalar yok denecek kadar az surekli giriyorum 1 aydir evdeyim zamanim cok oldu yani yazisma cok cok az oysa bilgiler aliyorduk buradan

evet kapılar kapanınca buranın durması normal geldi bana da ...

Tabi 10 gun karantına sonrasında bi de 7 gun... tabi bu 10 gunluk karantınada eşinizden sperm alınsa otel odasından cıkmadan, karantinanın 5.gunünde.. sonra siz 10 gunluk karantına suresi biter bitmez hemen transfer olunsa.. o 17 gunluk sure 12 gune inebilir... nasıl fikir:))) caresizlikten fikirler uretiyoruz

Mart ayıda gitti maalesef benim tedavi nisanda oda gidecek böyle giderse kibris tv de izlemistim canim maalesef girne ve lefkoşa birazdaha tam kapalı ama şartları azalttilarmi onu bilmiyorum ama allah sağlık versin hepimizede bekleriz napalim rabbim dayanma gücü versin hepimize hergün herkes dualarımda umarım hepimizin şansı bahtı açık olur rabbim hepimizin kalbine göre versin ınsallah ❤❤

Kendi asilanmalarinda cogunluk saglanirsa izinleri getirirler gibi geliyor.nisan ayindan umutluyum.
Lefkosa ve girne icin sartlari bilmiyorum , benim okudugum adanin geneli haftaici aksam yasak, haftasonu tum gun yasak olarak seklindeydi.
Umarim bir an once yoluna girer..

Insallah canim ınsallah artık yoluna girer herşey insanı belirsizlik yoruyor insan yinede korkuyor tam herşey yolunda giderken yine bir vaka çıkar hooppp yine tümden kapanırsa diye düşünmeden edemiyor insan herşeyin hayırlısı.

Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Reactions: 2be
Umarım Mutasyonlu yeni virüs yayılmaz yoksa yine herşey çok zor olacak Bir kaç ilde yayılarak, ne yazık ki fazlalaşmış
Böyle olunca da artan vakalardan dolayı diğer ülkelere giriş çıkışlar da yaptırımlar azalacağına artıyor.

Her gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
Bu konuya genelde bilgilenmek ve tecrübe paylaşmak adına giriyoruz, diğer konular gibi hal hatır sorup sohbet amaçlı kullanılmıyor! Sohbet, hal hatır için ilgi alanımıza göre diğer konular mevcut sitede...Takdir edersiniz ki Sohbetler çok artınca, sayfada bilgiye ulaşmak zor oluyor!!!
Ben ilk bu konuya girince, baktım çok güzel bilgiler paylaşılıyor, geriye dönük en başa kadar diğer üyelerin bilgi ve tecrübelerini okudum, o kadar çok faydalı paylaşıma ulaştım ki, bunun için samimice paylaşımda bulunan herkese tşklerimi iletiyorum tekrar bu konuya destek verdiğiniz içinde sizede tşkler Kazen
Sonrasında kendi araştırmalarım, kliniklerle tek tek görüşmelerim, şartlar neler ve ben ne istiyorum/nereyi istiyorum, tercihim nedir, bana sağlanacak şartlar neler olmalı diye düşünerek kendi seçimimi etki altında kalmadan kendim yaptım.
Daha sonra Kendim Rusya, Batum, İtalya, İspanya, Kıbrıs, Ukrayna'daki çoğu klinikle araştırma ve görüşmelerimi ilerlettim.
Önceki sayfalarda bir kaç yerde ama çok az olsa da Ukrayna ile ilgili kısıtlı bilgiye ve tecrübeye de buradan ulaştım. İyi ki ulaşmışım ve de İyi ki bu konuya girmişim :)
Şimdi ise, önceki sayfalarda Ukrayna için çok az ve kısıtlı bilgi/tecrübe olduğundan dolayı, elimden geldiğince bilgilerimi, tecrübelerimi faydalanılsın diye paylaşıyorum. Aynı şekilde kendi tedavi olduğum klinik, yaşadıklarım, tecrübelerimi, bana sunduklarını paylaşmaya çalışıyorum ki benden sonrakiler, tedavi olduğum klinikle ilgili bu bilgi ve tecrübelere, bu konu aracılığıyla benden daha kolay ulaşabilsinler diye...
Umarım ki herkesin zaman kaybetmeden, tedavisi ve sonu sorunsuz ilerleyip, güzelliklerle sonuçlanır

Süper haber bu ya oh be ınsallah canim nisanda git cem bende çünkü ❤❤❤❤❤❤

Bende bu oandemi dobeminde kıbrıstaki donorlerden suphelıyım.. dondurulmuş yumurta kulkanıyor olabilirler.. donmuş yumurtanın basarı sansı nedir?? Heralde cok genc oldugu için mi tutabiliyor????
donmuş yumurta ile ikizlere hamile kaldım. hiç birfark yok. eşimin spermi donduruldu, çözüldü. yumurtta toplandı, donduruldu, çözüldü. sonra birleştirildi, embriyo oluşturldu. dondurldu, çözüldü transfer edildi. önemli olan yumurta kalitesi, sperm kalitesi eğer sorun yoksa hiç bir problem olmuyor. tabi merkezin teknolojisi de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…