Aynen öyle maalesefKa
zen eskiden yollar açıktı her kes tedavilerini yazıp anlatıyordu
Yardım dilşyordu
Pozitiv alan,negativ alan
Bu kıbrısın karantinası,pandemi,belirsizlik olacak hevesimizide elimizden aldı
Artık konuşacak lav yok
Canim Kibrista lefkoşa ve girne hala belirsiz martta açılır ınsallah merkezle konustum onlarda bilmiyor kibrista diğer city ler açık lefkoşa ve girnede maalesef ses yok gerçekten çok zor ya insanın bazen yeterrrrrrr deyip bağırası geliyor işte maalesef beklemek çok yoruyorSanirim ada martta da acilmaz gibi.. vaka sayilari artista . Ve gelen ogrencilerden dolayi herald ebu kadar yukseliyor.
Tup tedavi hastalarina karantinali izinli yapsalar artik..
Kesinlikle ben şahsen hergun gider kim gitmis giderken ne istemiş hangi testler vsvs diye bakiyodum simdi kapali yollar kimse gitmiyor giripte hal hatir sormalik bir platform degil yollar acilmismi dye bakip çıkıyorumBence insanların umudu kırıldı belirsizlikten. Gidemedikten sonra yazmanın da bi anlamı kalmadı sanki... hersey anlamsız((
Canim Kibrista lefkoşa ve girne hala belirsiz martta açılır ınsallah merkezle konustum onlarda bilmiyor kibrista diğer city ler açık lefkoşa ve girnede maalesef ses yok gerçekten çok zor ya insanın bazen yeterrrrrrr deyip bağırası geliyor işte maalesef beklemek çok yoruyor
Adanin genelinde haftasonlari yasak ve haftaici aksam 21:00-05:00 arasi yasak degil mi?Canim Kibrista lefkoşa ve girne hala belirsiz martta açılır ınsallah merkezle konustum onlarda bilmiyor kibrista diğer city ler açık lefkoşa ve girnede maalesef ses yok gerçekten çok zor ya insanın bazen yeterrrrrrr deyip bağırası geliyor işte maalesef beklemek çok yoruyor
Aynen kazen son 1 aydir yazismalar yok denecek kadar az surekli giriyorum 1 aydir evdeyim zamanim cok oldu yani yazisma cok cok az oysa bilgiler aliyorduk buradanHer gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
Aynen kazen son 1 aydir yazismalar yok denecek kadar az surekli giriyorum 1 aydir evdeyim zamanim cok oldu yani yazisma cok cok az oysa bilgiler aliyorduk buradan
Özel izin alinirsa gidebiliriz . Eger özel izin alinamazsa olmaz diye düsünuyorum.10 gun karantınada kalmak goze alınırsa gidilir aslında ne biliyim o kadar şeye katlandık buna da katlanılır gibi geliyor, siz ne diyosunuz??????
Mart ayıda gitti maalesef benim tedavi nisanda oda gidecek böyle giderse kibris tv de izlemistim canim maalesef girne ve lefkoşa birazdaha tam kapalı ama şartları azalttilarmi onu bilmiyorum ama allah sağlık versin hepimizede bekleriz napalim rabbim dayanma gücü versin hepimize hergün herkes dualarımda umarım hepimizin şansı bahtı açık olur rabbim hepimizin kalbine göre versin ınsallahAdanin genelinde haftasonlari yasak ve haftaici aksam 21:00-05:00 arasi yasak degil mi?
Girne ve lefkosa da tamamen kapali mi?
Yeni bakanlar kurulu kararina gore mart ayinda da haftasonu yasak ve haftaici aksam yasaklari devam karari alinmis.
Girne ve lefkosa icin farkli bir bilgi yok.
Girne ve lefkosadan diger ilcelere seyahat kisitlamasi var.
Sanirim Ada mart ayimizi da yer
Ah canim azcıkta sabir edelim diye düşünüyorum ben kendi adıma. birgün açılır ınsallah yollar rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah10 gun karantınada kalmak goze alınırsa gidilir aslında ne biliyim o kadar şeye katlandık buna da katlanılır gibi geliyor, siz ne diyosunuz??????
Kendi asilanmalarinda cogunluk saglanirsa izinleri getirirler gibi geliyor.nisan ayindan umutluyum.Mart ayıda gitti maalesef benim tedavi nisanda oda gidecek böyle giderse kibris tv de izlemistim canim maalesef girne ve lefkoşa birazdaha tam kapalı ama şartları azalttilarmi onu bilmiyorum ama allah sağlık versin hepimizede bekleriz napalim rabbim dayanma gücü versin hepimize hergün herkes dualarımda umarım hepimizin şansı bahtı açık olur rabbim hepimizin kalbine göre versin ınsallah❤❤
Insallah canim ınsallah artık yoluna girer herşey insanı belirsizlik yoruyor insan yinede korkuyor tam herşey yolunda giderken yine bir vaka çıkar hooppp yine tümden kapanırsa diye düşünmeden edemiyor insan herşeyin hayırlısı.Kendi asilanmalarinda cogunluk saglanirsa izinleri getirirler gibi geliyor.nisan ayindan umutluyum.
Lefkosa ve girne icin sartlari bilmiyorum , benim okudugum adanin geneli haftaici aksam yasak, haftasonu tum gun yasak olarak seklindeydi.
Umarim bir an once yoluna girer..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Kendi asilanmalarinda cogunluk saglanirsa izinleri getirirler gibi geliyor.nisan ayindan umutluyum.
Lefkosa ve girne icin sartlari bilmiyorum , benim okudugum adanin geneli haftaici aksam yasak, haftasonu tum gun yasak olarak seklindeydi.
Umarim bir an once yoluna girer..
Bu konuya genelde bilgilenmek ve tecrübe paylaşmak adına giriyoruz, diğer konular gibi hal hatır sorup sohbet amaçlı kullanılmıyor! Sohbet, hal hatır için ilgi alanımıza göre diğer konular mevcut sitede...Takdir edersiniz ki Sohbetler çok artınca, sayfada bilgiye ulaşmak zor oluyor!!!Her gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
Süper haber bu ya oh be ınsallah canim nisanda git cem bende çünkü ❤❤❤❤❤❤Selamlarr kendi klinigimden su an aldıgım bilgiye göre bugün acılmış kıbrıs ama on günlük karantina var nisanda normalleşiriz büyük ihtimal dediler karantinayı kabul eden hastalarımız gelebiliyor dendi
donmuş yumurta ile ikizlere hamile kaldım. hiç birfark yok. eşimin spermi donduruldu, çözüldü. yumurtta toplandı, donduruldu, çözüldü. sonra birleştirildi, embriyo oluşturldu. dondurldu, çözüldüBende bu oandemi dobeminde kıbrıstaki donorlerden suphelıyım.. dondurulmuş yumurta kulkanıyor olabilirler.. donmuş yumurtanın basarı sansı nedir?? Heralde cok genc oldugu için mi tutabiliyor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?