Denetimiz mı oğul otunu

Maşallah Ya hicbir klinige lafım yok ama benım icimden gecen genel olarak donmuş kullandıklarını düşünüyorum.Yeterki pozitif olsunnn emeklerımız boşa cıkmasında ister donmuş ister taze kullansınlar sonuc önemli artık yapcak birşey yok. Rabbim hepimizin gönlünden gecenı hayırlı etsin

Aminnnnn❤❤❤❤❤❤

Bencede hic bir onemi yok.. neden derseniz..? Eskiden yumurtalar klasik yontemlerle donduruluyormus ve kristallesme oluyormus cozulurken de bu yuzden bozulma orani yuksekmis.. ama uzun suredir Viteifikasyon yontemiyle donduruluyormus.. bu da yumurtayi cok cok hizli birsekilde -196C dereceye donduruyor ve kristallesme olmuyor ve bu yuzden cozulurken yumurtada bozulma olmuyor.. bunu arastirdim ve artik dondurulmus yumurta konusunda icim rahat

16 martta kadın doğumda kontrolüm var kızlar genel kontrolüm olacak ınsallah sorunsuz olurda nisanda artık gidebileyim doktorum historoskopi yapabilirim artık dedi ona bakacak önce ofiste bakayım sonrasına bakarız dedi uçak biletlerine baktım nisanda uçuşlar aktif biletler tek kişi 352 den başlıyor benim gibi nisanda gidecek arkadaşlar varsa diye söyledim hepinizi kocaman öptüm tabi gidebilirsem ben.karantinayi kafaya takmamaya karar verdim 2 gün gitmeye karar verdim normalde 15 gün düşünüyodum vazgeçtim 2 gün için karantinada beklerim artık kaçış olmuyor bunu öğrendim son olacak bu kibrista denemem ondan sonra rabbim bilir.

Benimde ayın 18 de randevum var tsh icin ilac kullanıyorum onun kontrolü ve hepatıt b icin kan aldırcam. Ondan sonra inşallah bizde ne olacagına bakacagız.
Benim kesin kistim var ilac kullandıgım halde bu aralar karnım cok agrıyoryine cıktıgını hissedıyorum. Kistim varsa ne yapcam bılmıyorum. Cikolata kisti icin birdaha amelıyat olmak ıstemıyorum. O kistlede tedavı olumsuz olur off bakalım 18 de ne olacak.Bu karantınada klınıklere özel izin cıkar inşallah

Bugün kesin belli değil ama karantina şartları üzerine olumlu gelişmeler konuşuluyor. Yarın daha net belli olacak. Açıklanan kararı size ivedilikle bildireceğim.
merkezimden bilgi aldim arkadaşlar net olmamak şartıyla yarin bilgi alabiliriz

2 gun gitmeye karar verdim ne demek anlamadim.. karantinada gidecekseniz toplam sure 17 gun naalesef..
Transferden sonra normalde tatil yapıcaktım biz oteli ayarlamıştı eski çalıştığım acenta fakat iptal ettik transferden sonra 2 gün orda kalicaz artık 17 gün karantina varsa kafayı yeriz artık karantinada sonuçlarıda öğrenip gelirim ayy yaa vallahi karantina olmaz diye seviniyorum ben burda bile bir gün yürüyüşe çıkmazsam kafayı yiyorum orda kapatın artık allah bilir hayırlısı kaliriz artık napalim. ınsallah biz ordayken tekrar tam kapanma yapmazlar bunu düşünce orda mahsur kalmaktan korkuyorum. Geri gelememekten korkuyoruz bana kalsa 1 yıl bile kalirimda eşimin iş sorun olur diye aman neler düşünüyorum bende iste rabbim herkes için hayırlısını versin nasip kısmet artik

Hangi merkezde olacak tedaviniz

Yok yok 10 gun karantina sonraki gunler islemler.. embriyo icin sperm verilip 5 gun beklenecek sonra transfer, transferden bir gun sonra dönus.. toplam 17 gun kalis gerekiyor sindiki sartlarda.. bizde Izmirdeyiz...

Sizin merkez hangisiydi acaba?
Merkezler sizleri surekli bilgilendiriyorlar mi acaba?

Yok yok 10 gun karantina sonraki gunler islemler.. embriyo icin sperm verilip 5 gun beklenecek sonra transfer, transferden bir gun sonra dönus.. toplam 17 gun kalis gerekiyor sindiki sartlarda.. bizde Izmirdeyiz...
Donmus embiriyodada aynı işlem var ozaman anladim canim çok teşekkür ederim

Inşallah cnm bu kez bebeğine kavuşursun hayirli olsun tedavin
Çok teşekkür ederim ınsallah bu kez olur olmazsa da inan çok üzülmeyeceğim bu sefer inan sağlık daha önemliymiş pandemi bana bunu öğretti tedavi nezaman olsa gidilir aradan sene gecsede yine tedavi için gidilirde inan sağlık daha önemli o yüzden kasmadan gideceğim bu sefer. Cok çok teşekkür ederim.

Ben kendi deneyimi ve düşüncemi söyliyim
Eğer eşinizin sperm kalitesi iyi ve normalse dondurulmuş yumurtayla çok sıkıntı olmaz
Ama eşinizin sperm sayısı düşük ve kalitesi düşükse,hiç riske atmayın
Dondurulmuş yumurtayla denemeyin derim
Ama en doğruyu Allah bilir

Ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…