Ricaederim evladini kucagini aldigin da hem yorgunluktan hem de rabbime şükretmekten başka biseye firsatin olmıycak inşallah

Kızlar adetin 21. Günü lukrin yaptıktan sonra adet olunca adetin kaçıncı günü kibrisa gidilir

21 haftalık oldum kuzum amin inşallah korku son safhada inanki 24 haftalıkken doğum yapmıştım biliyorsun.
korkma bacım korkma her daim dualarımdasın hele eşimin ne yaptı bişi yok dımı die sorması allahım yüzümüzü güldürsün... demesi bziim evde pek bu konu konuşyulmuyor tamamıyla bizim olarak kabullendik ikimizde ama senin lafın hep geçiyor şkür yarıladık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kaç haftalık oldun canım

Kuzum aynı şekilde biz de sizden bahsediyoruz hep ve sen de burdaki herkes de benim duamdasınız. Ben benimkine beşik kertiği yapacaz dedim olmaazzz ben kızımı vermen kimseye diyor :)

bennnnn gebeyim şükür yaşımdan ötürü olabişlir ilk denemde hemde hamdolsun
Maşallah Allah kucağına aldırsın evladini hayırlı olsun canım.bisiy sorucam ama transfer olduktan sonrada ilaç kullanıliyor mu.yada pozitif sonucu alınca da kullanılıyormu yani ben de ilk kez donasyon icin gidicem ay sonunda kibrisa.merak ettiğin icin soruyorum.Allah ınsallh bizede nasip eder

Hanımlar, biz haziran ayında gitmeyi düşünüyoruz. Covid dolayısıyla yasaklar ne ölçüde kalkacak bi görelim istiyoruz. Bu arada da nerede kalıcaz napıcaz biraz daha araştırmak istiyoruz. Hem yaza turizm de canlansın diye kısıtlamaları büyük ölçüde kaldırırlar gibi geliyor bana.
Daha önce tedavi olan arkadaşlar klinik nerede kalırsanız kalın ücretsiz olarak merkeze ulaşımınızı sağlıyor mu? Mesela girnede kalıp lefkoşaya git gel yapanınız oldu mu?

Merhaba arkadaşlar, benim de eşimde azospermi var. Çözümsüz durum yani. Benim de son teste amh degerim0.76 çıktı artık Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz. Hangi Dr gitmeliyiz çok kararsız kaldık. Araştırıyorum ama netlestiremiyorum. Bir de süreç nasıl oluyor bilenler yardım edebilir mi? Türkiye ile bağlantılı burada tedavi olup kalan işlemleri Kıbrıs'ta yaptıracağınız bir merkez var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ücretsiz karşılamıyor tabiki. Biz hep girnede kaldık merkezimiz Lefkoşadaydı özel arabayla belli bir ücret karşılığı tabiki götürüp getirdiler hatta havaalanında karşılama ve en son havaalanına götürme yaptılar.

Anladım havaalanı transferleri de dahil ücretli hepsi o zaman.. bir kaç yorumda transferlerde ücret alınmadığı yazılmış. Genel olarak tüm merkezler öyle sandım..

Yani hem yaz tatili olsun kafamız dağılsın hem tedavimiz olsun istedik o yüzden girne düşündük.. otel konusunda girnede tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Selamlar..
Bizimde sorun aynı. 1 kere tese olduk olumsuz ve çokta uzatmanın anlamı yok dedik eşimle.. sonuçta amacımız anne baba olabilmek.. o yüzden yaşımızı çok geçirmeden kıbrısa gidelim dedik..
Yumurta geliştirme tedavisine türkiyede başlayacağız Kıbrıstaki doktorumuzla iletişim halinde kalarak. Çatlatma iğnesinden sonra kıbrısa gideceğiz ve yumurta toplama olacak. Aynı zamanda donör spermiyle embriyo oluşturulacak ve herşey yolunda giderse 5 gün sonra taze transfer olup döneceğiz

Kendi çapımda biraz araştırma yaptım yapmaya devam ediyorum forumdaki paylaşımlarıda okuyarak.. sperm donasyonu yapan kişileri bulmaya çalışıyorum süreçlerini öğrenmek için..
Yakın zamanda mı gitmeyi düşünüyorsunuz siz?

Selamlar su an araştırma aşamasındayız biz de. Hangi Dr olmali bilmiyorum gerçekten. Türkiye'de çatlatma iğnesi ne kadar süreç devam edebiliyor mu? Bunu biz de çok istiyoruz öyle olmasını. İnşallah işlerimiz yolunda gider hepimizin

Hayırlı olur inşallah tedavin merkeze ücret o dediğin taktirde getirip götürüyorlar ücretsiz deil maalesef biz hepsi icinde ödemiştik ilk tedavide.kaldirirlar yakında canim kısıtlamalar tedavin başarıyla sonuçlanır insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…