- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Ricaederim evladini kucagini aldigin da hem yorgunluktan hem de rabbime şükretmekten başka biseye firsatin olmıycak inşallahSonunda çok duygulandım aslında zaten dediğim gibi hüzün kuşu oldum, duygularımı içimde yaşıyorum, ancak buraya yazabildim. Sizlerin tecrübesi benm için çok önemli, hele ki benim gibi düşünüp hisseden insanların dönüşümü kıymetli. Dediğin çok doğru beşki ben de emeğimi severim, şu anda öyle hissetmiyorum ama şu anda hala kendime üzülmekle meşgulum sanırım. Böyle sıradışı birşeyin içinde olmak herkesi kandırıyor olmak zoruma gidiyor muhtemelen. İyimki varsınız ayırdığınız zaman için minnettarım
21 haftalık oldum kuzum amin inşallah korku son safhada inanki 24 haftalıkken doğum yapmıştım biliyorsun.Canım kaç hafta oldun
Rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallah
Allahim sizi korusun cnaim benm bu mübarek aylarda bol bol dinlen dualarını et saglikla zamaninda kucağına alıcağın günleri hep birlikte görelim21 haftalık oldum kuzum amin inşallah korku son safhada inanki 24 haftalıkken doğum yapmıştım biliyorsun.
Ay lütfen rahat ol21 haftalık oldum kuzum amin inşallah korku son safhada inanki 24 haftalıkken doğum yapmıştım biliyorsun.
bennnnn gebeyim şükür yaşımdan ötürü olabişlir ilk denemde hemde hamdolsunMehmet emin kaplana giden varmı lefkose tüp bebek merkezi nasıl bir yer gidip memnun kalan varmi
korkma bacım korkma her daim dualarımdasın hele eşimin ne yaptı bişi yok dımı die sorması allahım yüzümüzü güldürsün... demesi bziim evde pek bu konu konuşyulmuyor tamamıyla bizim olarak kabullendik ikimizde ama senin lafın hep geçiyor şkür yarıladık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz21 haftalık oldum kuzum amin inşallah korku son safhada inanki 24 haftalıkken doğum yapmıştım biliyorsun.
Kaç haftalık oldun canımkorkma bacım korkma her daim dualarımdasın hele eşimin ne yaptı bişi yok dımı die sorması allahım yüzümüzü güldürsün... demesi bziim evde pek bu konu konuşyulmuyor tamamıyla bizim olarak kabullendik ikimizde ama senin lafın hep geçiyor şkür yarıladık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
23 e girdim şükür oynuyor bacı birgün bunu yaşarmıydım bilmiyorum allahım hepinize yaşatsın inaşşlah kucagımızada aldırsın inşalllah allahımnefes versinKaç haftalık oldun canım
Amın23 e girdim şükür oynuyor bacı birgün bunu yaşarmıydım bilmiyorum allahım hepinize yaşatsın inaşşlah kucagımızada aldırsın inşalllah allahımnefes versin
Kuzum aynı şekilde biz de sizden bahsediyoruz hep ve sen de burdaki herkes de benim duamdasınız. Ben benimkine beşik kertiği yapacaz dedim olmaazzz ben kızımı vermen kimseye diyor :)korkma bacım korkma her daim dualarımdasın hele eşimin ne yaptı bişi yok dımı die sorması allahım yüzümüzü güldürsün... demesi bziim evde pek bu konu konuşyulmuyor tamamıyla bizim olarak kabullendik ikimizde ama senin lafın hep geçiyor şkür yarıladık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Amin canımAllahim sizi korusun cnaim benm bu mübarek aylarda bol bol dinlen dualarını et saglikla zamaninda kucağına alıcağın günleri hep birlikte görelim
Amin canım inşallahAllahim sizi korusun cnaim benm bu mübarek aylarda bol bol dinlen dualarını et saglikla zamaninda kucağına alıcağın günleri hep birlikte görelim
Maşallah Allah kucağına aldırsın evladinibennnnn gebeyim şükür yaşımdan ötürü olabişlir ilk denemde hemde hamdolsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ücretsiz karşılamıyor tabiki. Biz hep girnede kaldık merkezimiz Lefkoşadaydı özel arabayla belli bir ücret karşılığı tabiki götürüp getirdiler hatta havaalanında karşılama ve en son havaalanına götürme yaptılar.Hanımlar, biz haziran ayında gitmeyi düşünüyoruz. Covid dolayısıyla yasaklar ne ölçüde kalkacak bi görelim istiyoruz. Bu arada da nerede kalıcaz napıcaz biraz daha araştırmak istiyoruz. Hem yaza turizm de canlansın diye kısıtlamaları büyük ölçüde kaldırırlar gibi geliyor bana.
Daha önce tedavi olan arkadaşlar klinik nerede kalırsanız kalın ücretsiz olarak merkeze ulaşımınızı sağlıyor mu? Mesela girnede kalıp lefkoşaya git gel yapanınız oldu mu?
Anladım havaalanı transferleri de dahil ücretli hepsi o zaman.. bir kaç yorumda transferlerde ücret alınmadığı yazılmış. Genel olarak tüm merkezler öyle sandım..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ücretsiz karşılamıyor tabiki. Biz hep girnede kaldık merkezimiz Lefkoşadaydı özel arabayla belli bir ücret karşılığı tabiki götürüp getirdiler hatta havaalanında karşılama ve en son havaalanına götürme yaptılar.
Selamlar..Merhaba arkadaşlar, benim de eşimde azospermi var. Çözümsüz durum yani. Benim de son teste amh degerim0.76 çıktıartık Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz. Hangi Dr gitmeliyiz çok kararsız kaldık. Araştırıyorum ama netlestiremiyorum. Bir de süreç nasıl oluyor bilenler yardım edebilir mi? Türkiye ile bağlantılı burada tedavi olup kalan işlemleri Kıbrıs'ta yaptıracağınız bir merkez var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olur inşallah tedavin merkeze ücret o dediğin taktirde getirip götürüyorlar ücretsiz deil maalesef biz hepsi icinde ödemiştik ilk tedavide.kaldirirlar yakında canim kısıtlamalar tedavin başarıyla sonuçlanır insallahhHanımlar, biz haziran ayında gitmeyi düşünüyoruz. Covid dolayısıyla yasaklar ne ölçüde kalkacak bi görelim istiyoruz. Bu arada da nerede kalıcaz napıcaz biraz daha araştırmak istiyoruz. Hem yaza turizm de canlansın diye kısıtlamaları büyük ölçüde kaldırırlar gibi geliyor bana.
Daha önce tedavi olan arkadaşlar klinik nerede kalırsanız kalın ücretsiz olarak merkeze ulaşımınızı sağlıyor mu? Mesela girnede kalıp lefkoşaya git gel yapanınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?