Önemli bir detay, saol uyardığın için.. dediğin gibi uçak rötar yapar bişi olur erken gidip çatlatma iğnesini orda yapmak daha mantıklı..

Kalacak yer işi nasıl oluyor Kibrista. Bildiğiniz güvenilir ve biraz daha uygun yerler var mı?
bacı bak hep 300 250 civarı pansiyonlar temizler girne caddesi pansiyon dolu pahalı otellere paranı kaptırma derim ha tatil düşünürsen o ayrı. ben başkentte kaldım en uygunu oydu yemek olayı çok pahalı orada konserve patlican kızartması filan aldım ısıtacak biş yok oyüzden sogukta yiyebileceğin bişiler bak
bunun gibi meselatadı efsaneydi bir ekmek te aldım yanında mğleni çıkardım. beyazpeynir ekmek birde meyve suyuyla sabahı kurtardım. yani anlican koskoca kıbrısta açları oynadım. ama harcamadığım paraylada geldiğimde altın yonca yaptırdım kocam doğumda taksın die daha pozitifi almadan ha o kadar çektim buda hediyem olsun maksat su erikli bul çeşme suyu berbat sadece ona baya para harcadım. simit 5 tl birde girne caddesinde toplarvar orada sabah 6 dan 7 ye kadar sıcak hergün farklı ççorba dagırtorlar sabahın en erkeninde kalkıp kahvaltıyı bedavaya gtiriyorduk karşıdada park var sabah kuşlar etrafında yayala çorbası mercimek çorbası misti mis :)yani fakirliğin dibi ama muhteşemduygu yavrun için. katlanıyorsun ben belki bişi olur uçaktan yana vapuru ne bilim o tarz gidişte maddi sıkıntı çekerişm dişe daraştım param vardı yoksa ama pansiyonda kaldım gece 300 dü gece özel taksi gelodi harican ben onlarada para vericem die ayrdım dondurma ücretide olmayınca geldiğimde hepsiyle altın altın aldım zten çıkmıştı benen mantığıyla tabi sen blirsin ucuzluğu anlatmak istedim.

millet trasferden sonra ayaga kalmaz. bana kalka bilirsiniz dediler yürüdüm trasfer odasından önce bi güzel tolete gittim sonra uzandım iki saat sonra çıkabilirsiniz dediler. arabaya bindim girne caddesinde kebab yiyek anasını satım daha herşey bitti diyip taksiden indim yemek yedik girne caddesi yokuştur o yokuşu yürüdüm kaldığım pansiyonda odam 3 kattaydı asansör yok o kadar merdiven çıktım girişinde geçici dövme yapıyorlardı ayakta 10 dk bekledim ki koluma eşimin adını yazsınlar şimdi düşünüyorum da malmışım zaar. nasıl riske atmışım nasıl korkmamışım bilmiyorum. bi market var binlik votka 40 liraydı iki binlik aldımm üstüne 2 takım fincan aldım anlicanız birde markette dolandım. yavrumun nefesi vardır inşllah ama birde onları taşıdım anam o yokuşta. mal kafa yeni bebek koydular sana ne geziniyon. akıl işte

Rabbim yar ve yardımcın olsun Canimmm kucağına aldırsın maşallah barik Allah sorunsuz sıkıntısız al evladını kucagina

Ohhh maşallah canikommmm iyi yapmisssiinn şimdide ınsallh evladinla birlikte ne güzel yerlerde gezcennn

Canım kadın ve erkek infertelisi başka bayanda sorun oldumu işler zorlaşıyor çünkü taşıyan o yumurtayı tutan kadın senin yumurtan iyiymiş yaşında genç bizler 45 devirmislerin isi çok zor rabbim yardımcımız olsun

amn bacım amin allah yardımcınız olsun diyorumya her seferinde yaşın verdiği bir şans bendeki allahım buna nefes versin sizde hayırlı evlatlar nasip etsin inaşllah

Oylemi nasil şartlar ve fiyatlar peki tşk ederim
Fiyat paketlerle
1 paket 4900 euro konaklama ilaç içinde
2 paket 7500 euro içinde iki donör denemesi,konaklama,3ay ilaçlar,çoğul gebelik olursa reduksiyonda içinde
3paket 10000 euro garanti paket içinde 5 deneme
Konaklama ve ilaçlar

Supermisss vallahi ben kaç gündür merkezden haber beklemekten biktim bisey yazıyorum cevap yok benim merkeze bisey olmus hiç anlamadim hemşire whatsuptan silmiş bir haller varya yakinda cikar. Ben bu tedavim de olmazsa baska yerler düşünüyorum kac gundur doktor beyle gorusmek icin siradayim

Hangi merkez hangi dr

Cuma doktoruyla bile görüştürdüler şaştım kaldım
Güzelce dinledi benim tüp bebek survivorumu ve güzel tekliflerde bulundu
İnşallah konuştukları gibi sonucumda güzel olur

Valla ben adami ikna edemiyorum ikna olss hemen gidecem . Bana birasida cazip geliyor paketleri iyi hic olmadi para iadesi var. Hayirlisi olsun hakkinda cnmAlmanyanin cogu oraya gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…