Ben hit de karar kıldım gerçi başkasıyla da görüşmedim ama içime sindi görüşüp kafa karıştırmaya gerek yok bence , ben görüştüğüm hemşireye konaklama ve transferler dahil fiyat istediğimizi söyledim sağolsunlar yardımcı oldular , şimdi evrakları hazırlayıp Bismillah dicez inşallah hayırlısıyla sağlıkla sağlıklı hayırlı bi bebeğimiz olur çok dua ediyorum hepimize ,parayı hazırlamak zaten başlıbaşına büyük dert inşallah hepimizin ilkinde tutar da hepimiz çok mutlu oluruz ...

Hayırlı olsun canim tedavin ınsallah istediğin gibi olur

ben daha çok verim dedim enis beye ona bile cevap yok halbuki birbirine yazmıştım belki döner diye
Gırgır olsun diye hani parayi duyunca döner zannettim ihtiyaci yokmus napim canim benim isi espriye döküyorum sinirlerim azcik iyi olsun diye baska merkezlere bakiyorum ben ciddi cidi ukraynayi dusunmeye basladim esim bakariz dedi bugun o bakariz dediyse olumludur buyuk ihtimalle. Kibris baya sikinti olmaya basladi bana.

Ay keşke elimizde olsa hepimiz toplanıp gitsek
Belki bize özel fiyat olur

iyi yaptin canim bende sogudum baslamadan bitcek gibi. Ben benim adama bugun yine dedim kiew bize yakinmi diye yine ne pesindesin diyo ordan oraya atliyon dedi bende konuscam yine ama sanmiyom kabul etcegini. Paketleri cok cazip ya kibrista ucak otel tedavi felan derken harcancak parayi orda paket olarak 2 deneme alabiliyoruz.

Çok iyi demi fiatlar biz bide uçağa ayrı bide konaklamaya ayrı para ödüyoruz düşün yani

Kız ben dr benı dırek aradıgı numarayı bıle aradım kımse bakmadı
Yokk yokkk burda bisey var hayır olsun doktor beni çarşamba günleri arar yarında çarşamba bakalım arayacaktı aramazsa merkezinin kapalı olduğunu düşünmeye basliycam

Burnumda burnumda :) evet cnm az kaldı kavuşmaya
Sevindim senin adına da, tüm tedavileri yapacak olmalarına...
Daha önce bende neler olduğunu bahsetmiştim, paketlere çok şey dahil, sadece uçak bileti alınacak o kdr!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…