- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Hayırlı olsun canim tedavin ınsallah istediğin gibi olurBen hit de karar kıldım gerçi başkasıyla da görüşmedim ama içime sindi görüşüp kafa karıştırmaya gerek yok bence , ben görüştüğüm hemşireye konaklama ve transferler dahil fiyat istediğimizi söyledim sağolsunlar yardımcı oldular , şimdi evrakları hazırlayıp Bismillah dicez inşallah hayırlısıyla sağlıkla sağlıklı hayırlı bi bebeğimiz olur çok dua ediyorum hepimize ,parayı hazırlamak zaten başlıbaşına büyük dert inşallah hepimizin ilkinde tutar da hepimiz çok mutlu oluruz ...
Valla canim klinikler doymus paraya bu belli ama biz ödemeye doymuyoz
Gırgır olsun diye hani parayi duyunca döner zannettimben daha çok verim dedim enis beye ona bile cevap yok halbuki birbirine yazmıştım belki döner diye
Ay keşke elimizde olsa hepimiz toplanıp gitsekGırgır olsun diye hani parayi duyunca döner zannettimihtiyaci yokmus napim canim benim isi espriye döküyorum sinirlerim azcik iyi olsun diye baska merkezlere bakiyorum ben ciddi cidi ukraynayi dusunmeye basladim esim bakariz dedi bugun o bakariz dediyse olumludur buyuk ihtimalle. Kibris baya sikinti olmaya basladi bana.
Gırgır olsun diye hani parayi duyunca döner zannettimihtiyaci yokmus napim canim benim isi espriye döküyorum sinirlerim azcik iyi olsun diye baska merkezlere bakiyorum ben ciddi cidi ukraynayi dusunmeye basladim esim bakariz dedi bugun o bakariz dediyse olumludur buyuk ihtimalle. Kibris baya sikinti olmaya basladi bana.
Çok iyi demi fiatlar biz bide uçağa ayrı bide konaklamaya ayrı para ödüyoruz düşün yaniiyi yaptin canim bende sogudum baslamadan bitcek gibi. Ben benim adama bugun yine dedim kiew bize yakinmi diye yine ne pesindesin diyo ordan oraya atliyon dedi bende konuscam yine ama sanmiyom kabul etcegini. Paketleri cok cazip ya kibrista ucak otel tedavi felan derken harcancak parayi orda paket olarak 2 deneme alabiliyoruz.
Sen direk merkezin numarasını ara onuda açarlar herhalde diye düşünüyorum direk murat beyi isteBeni bugunde kimse aramadi
Beni bugunde kimse aramadi
Sen bunları bir sıkıştır yaa yaz saydırBeni bugunde kimse aramadi
Kız ben dr benı dırek aradıgı numarayı bıle aradım kımse bakmadıSen direk merkezin numarasını ara onuda açarlar herhalde diye düşünüyorum direk murat beyi iste
Yokk yokkk burda bisey var hayır olsun doktor beni çarşamba günleri arar yarında çarşamba bakalım arayacaktı aramazsa merkezinin kapalı olduğunu düşünmeye basliycamKız ben dr benı dırek aradıgı numarayı bıle aradım kımse bakmadı
Hangi klinik / dr bu merak ettimYokk yokkk burda bisey var hayır olsun doktor beni çarşamba günleri arar yarında çarşamba bakalım arayacaktı aramazsa merkezinin kapalı olduğunu düşünmeye basliycam
Hayırlısı olsum bakalım mutlaka döncekler beklıcez görecezYokk yokkk burda bisey var hayır olsun doktor beni çarşamba günleri arar yarında çarşamba bakalım arayacaktı aramazsa merkezinin kapalı olduğunu düşünmeye basliycam
Gynolife canimHangi klinik / dr bu merak ettim
Ok teşekkürler cevabınız içinGynolife canim
Burnumda burnumda :) evet cnm az kaldı kavuşmayaCanım Secey hep aklımdasın
Artık karnın burnunda her halde
Az kaldı bebeğine kavuşmana inşallah
Embriyo glue yapıcaklar doktor dedi
Birde iviq serumda yapıyorlar
Ve en önemlisi bu pahalı prosedürler hepsi bir tedavi ödemesinin içinde
Aslında konaklama,yeme içme,ilaçlar bu tedavilerde bunlarda çok para tutuyor
Biotexcom bunları karşılıyor
Bir ödemenin içinde bir sürü şeyler var
Kan değerlerine bakmak hepsi o ödemenin içinde
Böyle bakınca her yerden daha uygun fiyatmış
Kızlar tuhaf değilmi buKız ben dr benı dırek aradıgı numarayı bıle aradım kımse bakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?