Bendere tik yok canim. Nolcak böle bende bilmorumSupermisss vallahi ben kaç gündür merkezden haber beklemekten biktim bisey yazıyorum cevap yok benim merkeze bisey olmus hiç anlamadim hemşire whatsuptan silmiş bir haller varya yakinda cikar. Ben bu tedavim de olmazsa baska yerler düşünüyorum kac gundur doktor beyle gorusmek icin siradayim
SEnidemi aramadilar yine vallahi neler döndüğünü hic anlamadim.Bendere tik yok canim. Nolcak böle bende bilmorum
Insallah canim insallah rabbim yüzünü güldürsün belki burasi daha hayirlidir.herseyde vardır bir hayır.Cuma doktoruyla bile görüştürdüler şaştım kaldım
Güzelce dinledi benim tüp bebek survivorumu ve güzel tekliflerde bulundu
İnşallah konuştukları gibi sonucumda güzel olur
Yok canim aramadilar. Ben de anlamiyorum döncem diyo 6 gün oldu dönemediS
SEnidemi aramadilar yine vallahi neler döndüğünü hic anlamadim.
Vallah ben eşimi ikna etimValla ben adami ikna edemiyorum ikna olss hemen gidecem . Bana birasida cazip geliyor paketleri iyi hic olmadi para iadesi var. Hayirlisi olsun hakkinda cnmAlmanyanin cogu oraya gidiyor.
Paraya doymuşlar her haldeYok canim aramadilar. Ben de anlamiyorum döncem diyo 6 gün oldu dönemedi
Valla canim klinikler doymus paraya bu belli ama biz ödemeye doymuyoz
Valla canim klinikler doymus paraya bu belli ama biz ödemeye doymuyoz
Geçen sene nasıl yapmışlardı hatırlıyo musun??Supermisss vallahi ben kaç gündür merkezden haber beklemekten biktim bisey yazıyorum cevap yok benim merkeze bisey olmus hiç anlamadim hemşire whatsuptan silmiş bir haller varya yakinda cikar. Ben bu tedavim de olmazsa baska yerler düşünüyorum kac gundur doktor beyle gorusmek icin siradayim
Bu bile soru işareti demi vallahiGeçen sene nasıl yapmışlardı hatırlıyo musun??
martta covid çıktı. Hemen kısıtlamalar geldi öi? Sonrasında tam olarak ne zaman serbestleşmeye başladı? Haziranda türkiye normalleşmeye başladığında mı kıbrısta yasakları kaldırdı??
Ayy allah razı olsun çok tşk ederim siz araştırmışsınızdır hangi merkeze gidiyorsunuz ben de bir görüşeyim kıbrıs işi sıkıntılı beklemek de istemiyrm artık nasip herşey tabiFiyat paketlerle
1 paket 4900 euro konaklama ilaç içinde
2 paket 7500 euro içinde iki donör denemesi,konaklama,3ay ilaçlar,çoğul gebelik olursa reduksiyonda içinde
3paket 10000 euro garanti paket içinde 5 deneme
Konaklama ve ilaçlar
Yok yok bilmediğim için soruyorum geçen sene nasıl olmuştu diyeBu bile soru işareti demi vallahi
Sperm donasyonu içinde garanti paketleri var mı biliyor musunuz?Fiyat paketlerle
1 paket 4900 euro konaklama ilaç içinde
2 paket 7500 euro içinde iki donör denemesi,konaklama,3ay ilaçlar,çoğul gebelik olursa reduksiyonda içinde
3paket 10000 euro garanti paket içinde 5 deneme
Konaklama ve ilaçlar
Zazamm karar verdiniz mi artık :) hayırlısı olsun...Vallah ben eşimi ikna etim
Kıbrıs artık çok masraf çıkarıyor ve yoruyor
Yol pası,karantina parası,konuklama parası,ilaç parası
Kızlar bunları oturup hesaplasak bir ton para
Üstelik ukrayna transfer öncesi embrioglu,ivig serum yaparak maksimum başarıyı artırıyor
Ve bu ödediğiniz paranın içinde
Üstelik donörleri güzel güzel resimleriyle,yaşıyla başıyla gösteriyorlar
Biotexcom merkezin ismiAyy allah razı olsun çok tşk ederim siz araştırmışsınızdır hangi merkeze gidiyorsunuz ben de bir görüşeyim kıbrıs işi sıkıntılı beklemek de istemiyrm artık nasip herşey tabi
Tabii varSperm donasyonu içinde garanti paketleri var mı biliyor musunuz?
Canım Secey hep aklımdasınZazamm karar verdiniz mi artık :) hayırlısı olsun...
Ayrıca tedavide embriyo glue da oluyor
Sen hep bana diyordum demek zamanı şimdiymiyşZazamm karar verdiniz mi artık :) hayırlısı olsun...
Secey melissadan haber varmıZazamm karar verdiniz mi artık :) hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?