Geçmiş olsun
Cyclo progla sadece adet görürsün her siklüste ama rahim için pek etkisi yok
Endometriyum ince demişsin,histeroskopi yapıldımı
Şans donasyonda yüksek,ama tabii kaliteli embriyo ve hazırlanmış endo olursa
Kaliteli embriyo bir tek yumurta değil,spermde iyi olmalı

Cok tesekkur ederim, spermde sorun yok, 1.5 yil once histereskopi yapildi sorun yok demisti doktor. Simdi tup bebek yapacaktik yanit vermedi yumurtaliklar, endometrium ince dedi doktor. Endometriumu ne kadar surede hazirlarlar? Yaza donasyon dusunuyoruz, yetisir mi?

Desene cocuk gelebilmek icin elinden geleni yapmis:))
Umarim boyle mucize orneklerden olabilirim.
Zaza senin cd56 kanda nasil cikiyor? Benim yuksek ciktigi icin ivig serumu onerdiler. Tabi cok pahali.. ama kandan yapilan cd56 aslinda cok dogru sonuc da vermiyor diye de okudum. sen bu konuda ne dusunuyorsun

Hamilesin inşallah sağlıklı ilerler
Ama değer düşerse embriyo kalitesiz demek
Nerde yaptırdınız?
Yumurta donasyonumu?
Allah aşkına etraflı yazarmısınız
Karantinada kaldınızmı?
Samsun'da yaptırdım donasyon değil.benim rahim 6mm di rahim inceliği sorunu var.yumurtalarim en kalitesiz 5.gun emriyosu.oyuzden bu durum benim için mucize gibi.ama şimdi yazınızı okudum ince rahimle gebelik ilerlemez demiş doktor oyuzden morolim bozuldu .

Sizin endometriyum kaç mm oluyor ki?
İnce yani kaç mm?
Yazın tedaviye başlarken ilaçlar vericekler(östrojen),onun sayesinde kalınlaşıcak

Zamanında cd56 ve bir sürü cd ye baktırdım hepsi normal
Sadece intralipid yaptırdım,işe yaramadı,düşük yaptım

Reactions: 2be
Sağlıklı embriyo tüpü patlatır,orda endo bile yok
Siz endoya takılmayın

Benim tedavide mayıs hazırana kaldı kızlar. En iyisi böyle. Birde kıbrısa ucus yok burdan 1 mayıs dıyor anlamadım yıne ortalık karıstı galiba vakalar cok fazla oldu burda , ve yarın yasak baslıyor yine saat 21:00 den sabah 5:00 kadar.

Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…