Geçmiş olsunMerhabalar, 39 yasinda erken menopoz sorunum var. Rahim inceligi de var. Cyclo progynova kullanmanin etkisi olur mu rahme? Kibrista donasyon sansim var mi sizce? Tup bebek yapamadik. Baska sorunlar yuzunden. Bir de Ukrayna hakkinda olumlu deneyimleri olanlar var mi?
Cok tesekkur ederim, spermde sorun yok, 1.5 yil once histereskopi yapildi sorun yok demisti doktor. Simdi tup bebek yapacaktik yanit vermedi yumurtaliklar, endometrium ince dedi doktor. Endometriumu ne kadar surede hazirlarlar? Yaza donasyon dusunuyoruz, yetisir mi?Geçmiş olsun
Cyclo progla sadece adet görürsün her siklüste ama rahim için pek etkisi yok
Endometriyum ince demişsin,histeroskopi yapıldımı
Şans donasyonda yüksek,ama tabii kaliteli embriyo ve hazırlanmış endo olursa
Kaliteli embriyo bir tek yumurta değil,spermde iyi olmalı
Desene cocuk gelebilmek icin elinden geleni yapmis:))Amiinn canım kardeşim.zaten bu olayı yazmamın amacıda ince endo olanlara içine ferahlıh olsun diye
Hata bunuda yazım,kız ilk hamileliğini öyrendi ve doktora gitti,adam bu endometriyumda gebelik ilerlemez,kalbini bile duyamazsın demiş,ama kürtaja giderken doktor şok olmuş,çok çok sağlıklı ilerlemiş bir gebelik
Samsun'da yaptırdım donasyon değil.benim rahim 6mm di rahim inceliği sorunu var.yumurtalarim en kalitesiz 5.gun emriyosu.oyuzden bu durum benim için mucize gibi.ama şimdi yazınızı okudum ince rahimle gebelik ilerlemez demiş doktor oyuzden morolim bozuldu .Hamilesin inşallah sağlıklı ilerler
Ama değer düşerse embriyo kalitesiz demek
Nerde yaptırdınız?
Yumurta donasyonumu?
Allah aşkına etraflı yazarmısınız
Karantinada kaldınızmı?
Sizin endometriyum kaç mm oluyor ki?Cok tesekkur ederim, spermde sorun yok, 1.5 yil once histereskopi yapildi sorun yok demisti doktor. Simdi tup bebek yapacaktik yanit vermedi yumurtaliklar, endometrium ince dedi doktor. Endometriumu ne kadar surede hazirlarlar? Yaza donasyon dusunuyoruz, yetisir mi?
Zamanında cd56 ve bir sürü cd ye baktırdım hepsi normalDesene cocuk gelebilmek icin elinden geleni yapmis:))
Umarim boyle mucize orneklerden olabilirim.
Zaza senin cd56 kanda nasil cikiyor? Benim yuksek ciktigi icin ivig serumu onerdiler. Tabi cok pahali.. ama kandan yapilan cd56 aslinda cok dogru sonuc da vermiyor diye de okudum. sen bu konuda ne dusunuyorsun
Sağlıklı embriyo tüpü patlatır,orda endo bile yokSamsun'da yaptırdım donasyon değil.benim rahim 6mm di rahim inceliği sorunu var.yumurtalarim en kalitesiz 5.gun emriyosu.oyuzden bu durum benim için mucize gibi.ama şimdi yazınızı okudum ince rahimle gebelik ilerlemez demiş doktor oyuzden morolim bozuldu .
2mm dedi en son, donasyonu bari tasiyabilsem, herkes gibi cok agladimSizin endometriyum kaç mm oluyor ki?
İnce yani kaç mm?
Yazın tedaviye başlarken ilaçlar vericekler(östrojen),onun sayesinde kalınlaşıcak
Canım demek istediğini anlamadım biraz daha açık yazarmisinSağlıklı embriyo tüpü patlatır,orda endo bile yok
Siz endoya takılmayın
Üzülme rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah herşey güzel olur senin için.2mm dedi en son, donasyonu bari tasiyabilsem, herkes gibi cok agladim
Rahimi estrofemle hazırlarken kalınlaşıypr2mm dedi en son, donasyonu bari tasiyabilsem, herkes gibi cok agladim
Demek istediğim her şey embriyoda bitiyorCanım demek istediğini anlamadım biraz daha açık yazarmisin
Hepimize her sey guzel olsun icinde bana daÜzülme rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah herşey güzel olur senin için.
cok tesekkur ederim bilgi icinRahimi estrofemle hazırlarken kalınlaşıypr
Amin inşallahHepimize her sey guzel olsun icinde bana da
Amin inşallah canımSayfamıza yeni arkadaşlarımızın gelmesi ne güzel ınsallah rabbim herkesin kalbine göre versin herkesin yüzü güler ınsallah.
Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallahKizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.
5.gun transferi oldum.fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var
7.gun test sonucum 16.20 çıktı 9gun ise 28.87 çıktı degerlerim nasil iki katı artış olmamış ne düşüneceğimi şaşırdım. Yumurtam kalitesizdi.
İnşallah hepimizin.Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?