Himm peki ne kdar odendi siz ne zaman gideceksinizsizde mi ayri 10 gün ödeyeceksiniz
Beni doktorum nezaman hazırlarsa nisanın sonu yada mayısın sonuna denk gelebilir o zamana ne olur bilemem eğer aynı karantina devam ederse 2 kişi 4050 ödüyorsun galiba inşallah nisanda durumlar değişir.

Kaç gün kalırsan kal 10 günlük karantina parasını alıyor sağlık bakanlığı
Peki sizde gittiginizde
Beni doktorum nezaman hazırlarsa nisanın sonu yada mayısın sonuna denk gelebilir o zamana ne olur bilemem eğer aynı karantina devam ederse 2 kişi 4050 ödüyorsun galiba inşallah nisanda durumlar değişir.
Corona yuzunden hep bunlar al sana tak diye ekstra 7 bin para uff valla ne yapacağız bilmiyrm bende dusunuyrm onumuzde ki aya nasipse aslinda bu durmlar olmasa şimdi bu ay denerdik ama degsiir belki

Yok hayır yumurtalarımda sıkıntı yok ben eşimle aynı durum da olmak istiyorum onun hissettiğini hissetmek aynı durumda olmak için

Amin inş ne kadar tatlı cevap veriyorsunuz inş hepinizin yüzü gülsün hayırlı evlatlarımız olsun çok zor işler ben artık araştırmaktan kafayı yiyecem çok korkuyorum dolandırılmaktan yanlış tedaviden British çok ilgili fiyat olarak da 6000 Euro diyor bütün sorduğum merkezler brıtısh 5250 Euro ya indirdiler onun için daha çok düşünmeye başladım yoksa en son tedavi olduğum merkez Via Altera ya yönlendirdi

10 günlük karantina parası tek kişi 3050 lira merkezede 400 lira arabayla transver parası ödedi ama 2 gece kaldı sadece
Karantına 4450 tl 2 kişi
Bu otel klinik transfer ücretinidemi biz ödeyecegız. Ben bılmıyordum hıcbırsey denmedi bana. Siz tedaviye ne kadar ödeyeceksınız

5000 euro tedavi
Karantına ıcın 2 kişi 4450 tl
Canım, karantina otelleri hangileri biliyor musun? Gynolife bana kıbrısın bazı oteller belirlediğini ve bi tek onlarda kalınabileceğini söyledi. Müsayitlik durumuna göre değişiyormuş o bile. Yasaklar kalmazsa mecbur karantina otellerinde kalıncak

İnş rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın siz daha önce donasyonu denediniz mi
Hayır ilk kez deneyeceğiz. Biz azospermiyi öğreneli bile çok olmadı aslında 9 ay kadar önce öğrendik ama çok uzun süre çocuk düşünmediğimiz için orda vakit kaybettik. İlk tesemiz olumsuz olunca doktorumuzda umut vermeyince zorlamayalım kendimizi, amaç anne baba olma duygusunu tatmak dedik..
Eşim tedaviyi bırakmayacak. Donmuş yumurtalar var, eğer şans doğarsa yeniden tekrar eşimin spermi ile de deneriz dedik allah izin verirse

Bende sordum banada öyle dedıler. Neresı bos ise oraya gönderılıyormuş. Valla bu kıbrıs kaldırmaz. Fakat 12 nisanda baslıcak galiba , 3 günlük karantına olacak galiba. Turizm canlandırmak ıcın otelde 3 gün odada kalıncakmıs ve bileklik takılcakmıs. 750 tl bileklik ücreti olacakmıs. 3 gün sonra paranın 350 tl si geri verilcekmıs. Bakanlar kurulu böyle bır acıklama yaptı 3/4 gün önce .

Bu durumu bile hemen ticarete dökmüşler valla pes
Ya kısıtlamalar kalksında nasıl kalkarsa kalsın modundayım artık. Gidipte hapis gibi odaya tıkıldıktan sonra nasıl geçer günler..

Tabi iki çoçuk olur ne güzel bizde öyle iki tüp bebek denemesi ikisinde de hiç olgun sperm bulunamadı ikincisini Şubat ayında denedik bu sefer benim yumurtalarında topladılar Rosi denediler hiç biri beşinci güne gelmedi bizde donasyonu istiyoruz tıp ilerlerler yeni teknoloji gelirse onu da deneriz şu anda bir çalışma varmış yuvarlak hücreyi dış ortamda büyütmek için belki olur ilerleyen zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…