Başka hicbir ülkede karantına parası yokBu durumu bile hemen ticarete dökmüşler valla pes
Ya kısıtlamalar kalksında nasıl kalkarsa kalsın modundayım artık. Gidipte hapis gibi odaya tıkıldıktan sonra nasıl geçer günler..
Tıpta azospermi üzerine tüm gelişmelerin sonuç vermesi ya da ilerlemesi en en en az 10 yıl. Forumda geriye dönük bilgi paylaşımlarına baktıysanız eğer görmüşsünüzdür. 10 yıl önce de “5 yıl sonra kök hücre gelcekmiş” konuşuluyormuş. Hala aynı konu..Tabi iki çoçuk olur ne güzel bizde öyle iki tüp bebek denemesi ikisinde de hiç olgun sperm bulunamadı ikincisini Şubat ayında denedik bu sefer benim yumurtalarında topladılar Rosi denediler hiç biri beşinci güne gelmedi bizde donasyonu istiyoruz tıp ilerlerler yeni teknoloji gelirse onu da deneriz şu anda bir çalışma varmış yuvarlak hücreyi dış ortamda büyütmek için belki olur ilerleyen zamanlarda
Tabi iki çoçuk olur ne güzel bizde öyle iki tüp bebek denemesi ikisinde de hiç olgun sperm bulunamadı ikincisini Şubat ayında denedik bu sefer benim yumurtalarında topladılar Rosi denediler hiç biri beşinci güne gelmedi bizde donasyonu istiyoruz tıp ilerlerler yeni teknoloji gelirse onu da deneriz şu anda bir çalışma varmış yuvarlak hücreyi dış ortamda büyütmek için belki olur ilerleyen zamanlarda
Aynen öyle çok doğru söylüyorsunuz ama insan oğlu işte Umut etmeden yapamıyor gene çok şükür ki böyle imkanlar var eskiden bu seçenekler de yoktuTıpta azospermi üzerine tüm gelişmelerin sonuç vermesi ya da ilerlemesi en en en az 10 yıl. Forumda geriye dönük bilgi paylaşımlarına baktıysanız eğer görmüşsünüzdür. 10 yıl önce de “5 yıl sonra kök hücre gelcekmiş” konuşuluyormuş. Hala aynı konu..
Maalesef infertilitenin en zor kısmıyla mücadele ediyoruz.. Kadın infertilitesinde bile ne asla hamile kalamaz denenler hamile kalmış.. Kaldi ki 0 spermle nasıl bir mucize bekliyoruz
Gelişme beklerken yumurta kalmıcak bizde.. Eşim bana ilk bu fikirle geldiğinde çok sordum ona emin misin diye.. o kadar netti ki, o yüzden daha fazla üzerine düşmeden kabullendim bende.
Aynı zamanlarda gidiyoruz canimbenimkide mayısa ertelendiBenim tedavide mayıs hazırana kaldı kızlar. En iyisi böyle. Birde kıbrısa ucus yok burdan 1 mayıs dıyor anlamadım yıne ortalık karıstı galiba vakalar cok fazla oldu burda , ve yarın yasak baslıyor yine saat 21:00 den sabah 5:00 kadar.
Canim gynolife bize 2 gün gibi kalabilirsiniz karantina yokdediMerhaba
Merhaba ins hersey yolunda gider de kavusursunuz bebisinize bana telefonda 8 9 gun kalacaksınızkarantinada demislerdi değişti mi durumlar
5000 euro normalde indirimle 4500 euro canim fiatlar değişti mi bilgim yok o konuda sen yine gynolife konuş fiat için biz ilk tedavide 4500 euro ödedik üstüne uçak bileti konaklama ücret ise ödedik bunlar ekstra.Gynolife de yunurta donasyonu ne kadar bilginiz varmi
Bizdede azo
Başka hicbir ülkede karantına parası yokmalesef kıbrıs ilk ve tek
Bizdede azo
Başka hicbir ülkede karantına parası yokmalesef kıbrıs ilk ve tek
Aboo kız bu otel den klinige transfer ücretı varmış yaaasenden kaclira istediler canım
Evet var hepsi dahil paketinin icinde ödemiştik havaalanından karşılama merkeze götürme otel uçak biletleri hepsi icinde ödemiştikAboo kız bu otel den klinige transfer ücretı varmış yaaa
Bizim belkı degıscek cnm belkı ön tedavıyı tr de yapacagım ben, öyle olursa eşim sadece 2 hafta kalıcaz kıbrısta , enis bey oteli karantınadan sonrada ayarlarız dedı. Hep aynıymıs 450/ 550 tl günlük dedıOtel işini hallettin mi canim tatil icin ben dün konuştum enis beyle sordum yine karantina yok dedi tekrar
Klinigin belirlediği otelden merkeze götürme ücret ise içindeydi biz odedigimizde. çok pahalı deil onlar canım çünkü kibrista ulaşım biraz zor ve taksiler çok pahalı.Aboo kız bu otel den klinige transfer ücretı varmış yaaa
Kız var da niye demiyor ordamı duycam benEvet var hepsi dahil paketinin icinde ödemiştik havaalanından karşılama merkeze götürme otel uçak biletleri hepsi icinde ödemiştik
Normal fiatlar çok pahalı deil. Bende tedaviden sonra tatil yapacagimi soyledim yardimci olurum dedi bizede ben ayarladim dedim. Rezarvasyonlari yaptirdik biz.Bizim belkı degıscek cnm belkı ön tedavıyı tr de yapacagım ben, öyle olursa eşim sadece 2 hafta kalıcaz kıbrısta , enis bey oteli karantınadan sonrada ayarlarız dedı. Hep aynıymıs 450/ 550 tl günlük dedı
Gitmeden 2 gun once seni ulastirmadan arıyorlar sana teklif sunuyorlar biz her şeyi burdan ayarlarız diyorlar fiatı söylüyorlar biz uğraşmamak için hiçbirşeyle kabul etmiştik. Haber veriyolar canim gitmeden 3 5 gün onceKız var da niye demiyor ordamı duycam ben
Biz ilk tedavide gitmeden 3 gün önce duymuştuk böyle bisey olduğunuKız var da niye demiyor ordamı duycam ben
Himm ama karantina ucreti alıyor acaba ne zaman normale doner ya ekstra birde onu ödemeyelimCanim gynolife bize 2 gün gibi kalabilirsiniz karantina yokdedi
İnşallah değişir nisanda-mayısta zor olan bu durum daha zor oluyor bizim için ekstra parada tuz biber oluyor tabiiPeki sizde gittiginizde
Corona yuzunden hep bunlar al sana tak diye ekstra 7 bin para uff valla ne yapacağız bilmiyrm bende dusunuonumuzde ki aya nasipse aslinda bu durmlar olmasa şimdi bu ay denerdik ama degsiir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?