Bana karantina ücretinden bahsetmedi enis bey canim sadece karantina yok içini ferah tut dedi . ikinci tedavim olacağı için korkuyorum bende karantina olur diye yok dedi 2 gün kalıp dönebilirsiniz sorun sıkıntı yok dedi. Kibrista herşey normal bizde sorun yok diye söyledi bana sanırsam mayıs ayına ertelediler beni. nisanın ikinci haftasindaydi normalde. Mayısda herşey normale dönecek diye düşünüyorum ben.Himm ama karantina ucreti alıyor acaba ne zaman normale doner ya ekstra birde onu ödemeyelim
Beni ,kendi doktorlarım ve ailem hariç herkes başka bir şehirde tup bebek yaptıracağım diye biliyor. Ben arkadaşlarına bile izmirde tup bebek tedavisine gidiyorum dedim.Kizlar burdakilere ne diyorsunuz tup bebekmi ben prp demeyi dusunuyrm tüpbebek meşakatli sanirim ilaclari vs var galiba simdi soran olursa belki tüpbebek deneyecek olur çevreden bilgi almak isteyen olur bilmemek olmaz tabi malum insanlar soracak nasiloldu diye
Karantına 4450 tl 2 kişi
Bu otel klinik transfer ücretinidemi biz ödeyecegız. Ben bılmıyordum hıcbırsey denmedi bana. Siz tedaviye ne kadar ödeyeceksın
Haklısın canim maalesef öyle rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah tedavin Hayırlı olur.İnşallah değişir nisanda-mayısta zor olan bu durum daha zor oluyor bizim için ekstra parada tuz biber oluyor tabii
Vallahi bana karantina ücretinden bahsedilmedi doğrudur sağlık benliğinin belirlediği otelde kalınıyor çünkü sorarım ben enis beye yarın bunu karantina ücret o kaç lira olursa olsun ödenir onda sıkıntı yok.Karantina ücreti ödenince otele para ödemiyorsunuz sadece bindiğiniz arabayı merkez gönderiyormuş onun ücreti 400 lira karantinadan dolayı oda mecburi yani istediğiniz arabaya binip siz gidemiyorsunuz.Tedaviniz başladığı zaman böyle bi ücret olursa mutlaka size iletirler çünki bu ödeme olmadan uçağa almıyorlarmış direk kıbrıs maliye bakanlığına ödeniyor metkez oranın ıban numarasını veriyor dekontun resmini istiyor
Bu sene herşey karmarakarisik oldu kibrista maalesefKarantina ücreti ödenince otele para ödemiyorsunuz sadece bindiğiniz arabayı merkez gönderiyormuş onun ücreti 400 lira karantinadan dolayı oda mecburi yani istediğiniz arabaya binip siz gidemiyorsunuz.Tedaviniz başladığı zaman böyle bi ücret olursa mutlaka size iletirler çünki bu ödeme olmadan uçağa almıyorlarmış direk kıbrıs maliye bakanlığına ödeniyor metkez oranın ıban numarasını veriyor dekontun resmini istiyor
Tedaviye 5000 euro ödedik karantina parası yatırınca otel ücreti yok ama belki nisan mayıs gibi değişirKarantına 4450 tl 2 kişi
Bu otel klinik transfer ücretinidemi biz ödeyecegız. Ben bılmıyordum hıcbırsey denmedi bana. Siz tedaviye ne kadar ödeyeceksınız
Indirim gelmediler mi sana canim benim ikinci tedavim ben herşeye tekrar sıfırdan başlayacağım donmuslarimi almadım ben ilk tedavimde 4500 euro ödedik bizTedaviye 5000 euro ödedik karantina parası yatırınca otel ücreti yok ama belki nisan mayıs gibi değişir
2 gün kalıp dönebiliyorsunuz eşim 2 gece kalıp döndü ama otel odasından çıkamadı sadec merkeze gitti 10 gün kalmadı yani normalde karantina 10 gün müşBana karantina ücretinden bahsetmedi enis bey canim sadece karantina yok içini ferah tut dedi . ikinci tedavim olacağı için korkuyorum bende karantina olur diye yok dedi 2 gün kalıp dönebilirsiniz sorun sıkıntı yok dedi. Kibrista herşey normal bizde sorun yok diye söyledi bana sanırsam mayıs ayına ertelediler beni. nisanın ikinci haftasindaydi normalde. Mayısda herşey normale dönecek diye düşünüyorum ben.
Bi indirim yapmadılar bizim ilk tedavi önce dondurulup sonra transfer olacam bize verilen fiyat buyduIndirim gelmediler mi sana canim benim ikinci tedavim ben herşeye tekrar sıfırdan başlayacağım donmuslarimi almadım ben ilk tedavimde 4500 euro ödedik biz
Vallahi canim bizede 2 gün kalıp dönebilirsiniz dediler. biz 25 gün kalicaz bunuda konuştum ben otele gitmeden önce sadece test yapılacak2 gün kalıp dönebiliyorsunuz eşim 2 gece kalıp döndü ama otel odasından çıkamadı sadec merkeze gitti 10 gün kalmadı yani normalde karantina 10 gün müş
Benim ikinci tedavim sıfırdan olucak. 1500 euro ödedik yolladim dun parayiBi indirim yapmadılar bizim ilk tedavi önce dondurulup sonra transfer olacam bize verilen fiyat buydu
Insallah hersey hayirli olur senin icin hepimiz icin.Bi indirim yapmadılar bizim ilk tedavi önce dondurulup sonra transfer olacam bize verilen fiyat buydu
Neden önceden yolluyorsun parayıBenim ikinci tedavim sıfırdan olucak. 1500 euro ödedik yolladim dun parayi
Turkiyeden kibrisa para gonderimi nasil oluyor acaba?Benim ikinci tedavim sıfırdan olucak. 1500 euro ödedik yolladim dun parayi
Biz hicbir ücret ödemedik banka ücreti. merkez bana iban numarası verdi biz bu iban numarasına yatırdık.Turkiyeden kibrisa para gonderimi nasil oluyor acaba?
Kibrista olan bir turk bankasina burdan gonderirken banka masrafi aliniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?