Bu sefer böyle oldu canim garanti olsun istedi eşim ilk tedavide yumurta toplanırken ödemiştik banka ile sorunlar oldu ilk tedavide ekstra masraflar çıkmıştı bu sefer yine aynı olur diye korktu sağlam olsun önden yollayalimda dedi ekstra masrafları en azından peşin öderiz dedi kabul ettiler.Neden önceden yolluyorsun parayı
Yumurta toplanırken verseydin
Beni ,kendi doktorlarım ve ailem hariç herkes başka bir şehirde tup bebek yaptıracağım diye biliyor. Ben arkadaşlarına bile izmirde tup bebek tedavisine gidiyorum dedim
Günaydın canımBeni ,kendi doktorlarım ve ailem hariç herkes başka bir şehirde tup bebek yaptıracağım diye biliyor. Ben arkadaşlarına bile izmirde tup bebek tedavisine gidiyorum dedim.
Günaydın canim biz ilkinde donorle aynı zamanda tedaviye başladık rahim kalınlasın diye estrofem diye ilaç veriyorlar kan sulandırıcı göbekten iğne kullanmıştım ben. bide antibiyotik tarzı bir ilaç vardı onun adını tam hatırlamıyorum ama ben kullanmamıştım antibiyotiğe alerjik var diye bide arka taraftan iğne vurulmuştu eğer yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Turkiyede tup bebek tedavilerinde nasıl oluyor onu hiç bilmiyorum ben maalesefGünaydın canım
Bende öyle dusunuyorum ama tüp bebek icin ne ilaçlar kullanacağız biliyormusunuz nasıl yol izleniyor tüp bebekte bilmkyrm ki ben hiç denememiz olmadi
merhaba donasyon nerede olacaksınız ???Merhaba arkadaşlar bende donasyona gidecem şuan eşim gitti 30 unda bindi 31 inde sperm verdi bugünde dönüyor.Embiriyolar dondurulacak ben sonra hazırlanacağım bugün embiriyolog aradı 12 tane yumurta 12 si de döllenmiş sayı iyimi normal dediler bizei
İnşallah tek derdimiz Anne olmak Rabbim herkesin kucağını doldursunInsallah hersey hayirli olur senin icin hepimiz icin.
merhaba donasyon nerede olacaksınız ???
Gynolife da yaptırıyoruzmerhaba donasyon nerede olacaksınız ???
hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben hala karar aşamasındayım neresi olacağı hakkında biz kararsız kaldıkGynolife da yaptırıyoruz
Amin insallahİnşallah tek derdimiz Anne olmak Rabbim herkesin kucağını doldursun
Neresi olursa olsun hakkında hayırlısı olsunhayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben hala karar aşamasındayım neresi olacağı hakkında biz kararsız kaldık
Önemli olan karar aşamasıdır tek tek merkezlerle konuş soru sor tek tek liste et yaz ben açıkçası ilk tedavimden önce karar aşamasındayken böyle karar verdim sende en sonunda içine sinen yere git canim hakkında hayırlısı olsunn.hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben hala karar aşamasındayım neresi olacağı hakkında biz kararsız kaldık
Önemli olan karar aşamasıdır tek tek merkezlerle konuş soru sor tek tek liste et yaz ben açıkçası ilk tedavimden önce karar aşamasındayken böyle karar verdim sende en sonunda içine sinen yere git canim hakkında hayırlısı olsunn.
Teşekkürederim inşallahhayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben hala karar aşamasındayım neresi olacağı hakkında biz kararsız kaldık
Ben gynolifte tedavi görüyorum bu ikinci olacakteşekkür ederim sizin kararınız neresi oldu ve şimdi hangi aşamadasınız.
Mayısta ikinci tedavime gideceğim ınsallah canimteşekkür ederim sizin kararınız neresi oldu ve şimdi hangi aşamadasınız.
Belirtilen bankanin subesine gidip onlarin hesabina yatirinca mi yoksa havale yaptiginizda mi masraf cikmiyor?Biz hicbir ücret ödemedik banka ücreti. merkez bana iban numarası verdi biz bu iban numarasına yatırdık.
Merhaba canım inşallah hakkında hayırlısı olur.. Bebeğin hayırlısıyla sana sıkı sıkıya bağlanır. Normalde transferrin 12. Günü yapilmiyor muydu yanlış mi hatırlıyorum acebaBugünde 48.41 çıktı
7.gun 16
9.gun 28
11.gun 48 kimyasal mi oldu sizce moralim çok bozuk
Bana 10.gunu yap demişlerdi.amin inşaallahMerhaba canım inşallah hakkında hayırlısı olur.. Bebeğin hayırlısıyla sana sıkı sıkıya bağlanır. Normalde transferrin 12. Günü yapilmiyor muydu yanlış mi hatırlıyorum aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?