Neden önceden yolluyorsun parayı
Yumurta toplanırken verseydin
Bu sefer böyle oldu canim garanti olsun istedi eşim ilk tedavide yumurta toplanırken ödemiştik banka ile sorunlar oldu ilk tedavide ekstra masraflar çıkmıştı bu sefer yine aynı olur diye korktu sağlam olsun önden yollayalimda dedi ekstra masrafları en azından peşin öderiz dedi kabul ettiler.

Beni ,kendi doktorlarım ve ailem hariç herkes başka bir şehirde tup bebek yaptıracağım diye biliyor. Ben arkadaşlarına bile izmirde tup bebek tedavisine gidiyorum dedim

Beni ,kendi doktorlarım ve ailem hariç herkes başka bir şehirde tup bebek yaptıracağım diye biliyor. Ben arkadaşlarına bile izmirde tup bebek tedavisine gidiyorum dedim.
Günaydın canım
Bende öyle dusunuyorum ama tüp bebek icin ne ilaçlar kullanacağız biliyormusunuz nasıl yol izleniyor tüp bebekte bilmkyrm ki ben hiç denememiz olmadi

Günaydın canım
Bende öyle dusunuyorum ama tüp bebek icin ne ilaçlar kullanacağız biliyormusunuz nasıl yol izleniyor tüp bebekte bilmkyrm ki ben hiç denememiz olmadi
Günaydın canim biz ilkinde donorle aynı zamanda tedaviye başladık rahim kalınlasın diye estrofem diye ilaç veriyorlar kan sulandırıcı göbekten iğne kullanmıştım ben. bide antibiyotik tarzı bir ilaç vardı onun adını tam hatırlamıyorum ama ben kullanmamıştım antibiyotiğe alerjik var diye bide arka taraftan iğne vurulmuştu eğer yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Turkiyede tup bebek tedavilerinde nasıl oluyor onu hiç bilmiyorum ben maalesef

merhaba donasyon nerede olacaksınız ???

Bugünde 48.41 çıktı
7.gun 16
9.gun 28
11.gun 48 kimyasal mi oldu sizce moralim çok bozuk

hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben hala karar aşamasındayım neresi olacağı hakkında biz kararsız kaldık
Önemli olan karar aşamasıdır tek tek merkezlerle konuş soru sor tek tek liste et yaz ben açıkçası ilk tedavimden önce karar aşamasındayken böyle karar verdim sende en sonunda içine sinen yere git canim hakkında hayırlısı olsunn.

Biz hicbir ücret ödemedik banka ücreti. merkez bana iban numarası verdi biz bu iban numarasına yatırdık.
Belirtilen bankanin subesine gidip onlarin hesabina yatirinca mi yoksa havale yaptiginizda mi masraf cikmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…