Muayene olduktan sonra 10 gün içinde kontrol muayenesi oluyor ve o da ücretsiz oluyor. bazı hastaneler 9 gün veriyor kontrol süresini. buna göre hesaplayabilir ve belki daha tasarruflu bir plan yapabilirsiniz.

Kuzum sen artık gerilme
Baksana maşallah hala gebeliğin devam ediyor
Bakarsın en sağlıklı bebişin olucak

Şimdi haber geldi çok şükür 4 tane kaliteli greed 1 dediğimiz embiriyoyu dondurduk dediler.kalitelimi diye tekrar tekrar sordum evet kaliteleri güzel dedi çok şükür darısı devamına inşallah
Ohhh çok şükür
İçini ferah tut
Artık iyi her şey sonucuda güzel olucak

Donasyondan sonra mi bu muayeneler yoksa donasyon oncesi ve sonrası içinmi tam anlamadim

9/10 gün icinde olan kontrol ücretsizse ozaman okadar bile tutmaz gibi geliyor bana

Bir muayne 600 ozaman dediginiz gibi 10 gün icinde gidilince kontrol ücretsizse fazla bisey tutmaz ozaman ön edavi süresi kac günki ? 15/16 gün degilmi
Yumurta takip süreci 10-12 gün falan sürüyor evet. Benim bu fiyat aldığım klinik tüp bebek kliniği.. daha önce 1 kere takip olduğum ve yumurta toplamamı yapan doktor. tüp bebek deneyimi olmayan bir doktorda takip olmak istemedim, uzaktan murat beyin verdiği iğnelerle ztn yarım yamalak bi takip olacaktı. E donasyonda yeterince masraflı, tekrar tekrar yaptırayım lüksü hiç hiç birimizde yok bir de yumurtalar kalitesiz çıkmasın Tr de takip eden doktorumda iyi olsun istedim. Yoksa bir muayene 10 gün geçerli oluyor.. ama işin işine tüp bebek merkezi girince otomatik yumurta takip fiyatı istiyor
Bir de belki duymuşsunuzdur “Adenomiyosiz” çıktı mr sonucumda.. sanırım 2 ay geçici menapoz iğnesi yapılıp sonra transfer olacak o aşamaları görürsek. Taze transferde embriyonun tutunma şansını etkiliyormuş..

Haklisin cnm onca para veriyoz en iyisi olsun. Benimde endometriose var halen gecici menopozdayim. Herseyin hayirlisi sonucumuz iyi olsun yeterki yavrularimiza kavusalim

Bencede nasıl 3 4 kalabiliyor bunlar 20 25 yaşında genç donurler sonuçta bence bu işte bir iş var kıbrıs degilmi her iş var orda benb45 yaşındayım benim 6 7 yumurta gözüküyor hadi yumurtalarım kaliteli olmadi için 5 güne gitmiyor hep 3 gün embriyosu transfer edilip tutuklamamıştır sözde kaliteli genç yumurta bence de bir dünürüm yumurtalarımı paylaşılıyor buda hiçte etik değil hakka giriyorlar ben hakkımı helal etmem

Bugun transfer yapıldı.kizlar.dualarinizi esirgemeyin.mubarek ramazan ayi öncesi rabbim hepimize evlatlar nasib etsin
Rabbim 10 gün sonra bebeklerinin geliş müjdesini versin,sağ salim ve rahat taşıyasın ve çok kolay doğurasın
yolu anlatırmısın kardeşim
Ayın 30 gitmeliydin
Pcr testi türkiyedev verdiğin yeterli oldumu
İlave test kıbrıs aldımı
Nerede konakladın ve kaç para ödedin

Amin kardeşim.Ayim 30 unda eşimle birlikte gittik.burda pcr testi kişi başı 250 tl yaptırdık.onlarin verdiği maliye bak.iban numarasında ayrıca 4500 yada 455 yalan olmasın 2 kişilik karantina parası yatırdık.merkezim bana ted olacağıma dair bi yazı yolladi.onun çıktısını aldım.orda başlanması gereken ilaç listesi yollamışlardı reçete onlarında yazılı çıktısını aldım.bu ilaçları sokamazsınız filan derlerse ülke giriş kontrolundee reçeteyi göstermek icin ama sormadilar.birde benim kalacağım otel in adını merkezim söyledi orada kaislacagima dair bir otel yazısı yolladılar onumda çıktısını aldım.sorunsuz bişekilde kibrisa indim.inerinmez hava alanında pcr testi yaptilar.ama para ödemedik.inen tüm yolculara yaptilar.otele göturuldük.bizi yerleştirdiler.pcr sonucu cıktı.eresi günü otelden almaya gelip merkeze gittik.esim sperm verdi.ben muayne oldum.10 adet yumurta ile dölleme yaptilar yarın bildiricem dediler.ve otele geldik.karantina oteli olduğu icin giriş çıkış yasak yemek su her öğün farklı olmak kaydıyla getirdiler.yemekler ev yemeği gibiydi.yani sıkıntı ve.problem yaşamadım.mukemmel olmasada iyiydi.disardan yemek söylemek yasakmış.ama abur cubur gibi şeyler ohtiyacinda merkezdeki asistan yadımcı öldu.bizim markete gitmemiz yasak onlar aldı biz bi liste verdik parasını ödedik.giderken yanınızda kek boğaca cerez filan alın derim insan odada kapalı kalınca bisiyler yemek istiyo.somra 7 yumurta dollendi dediler. Beklemeye devam ettik...3.günde 5 embrio var dediler sevinçle bekledik.pazartesi günü en iyi kalite 2 tane var 1 tanede 2.Kalite var dediler.ucunude transfer ettiler.dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ayni gün öğleden sonra çıkış yaptim ve döndüm. Ha bide transfer oncesi gece özel bi laboratuardan geldiler.pcr aldılar kişi başı 175 tl verdik.kart gecmiyo dediler nakit verdik.merkez ve otel işte havaalanı transferleri nin parasını ödemedik hepsini merkez yaptı gelip aldılar.bir tek ilk indiğimizde almadılar onuda kibris hükümeti zorunlu kılmış otele gidişte onların yolladığı araçla geldik 150 tl nakit verdik..bizim kaldığımız oda balkonuydu.balkonda sonraki günlerde de başka insanları getirirlerken gördüm onlarda hep oduyolardi.benimki bukadar arkadaşlar.insallah Allah bana ve hepimize anne olmayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…