Benim Türkiye de yumurta takibimi yapacak olan klinik 3 bin tl istedi.. maksimum 4 kere gideceğim ona daSadece muayene ücreti 600. Normalde 4 kere muayeneye gidiyormuşum gibi hesaplasalar 2400 yapar ama işte yumurta takibi olunca otomatik üstüne fiyat söylüyorlar. O yüzden 600 normal gibi geldi bana
Canım benim allah razı olsun ınsallah seninde güzel olur herşey çok sevindim haber vermişler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahİnşallah bu sefer işiniz rast gider ve güzel embriyolarınız olur sizinde
Şuan bu ücret normal olmuşKızlar 600 tl muayne ücreti iyimi yoksa fazlamı? Birde muayneden sonra kontrole demi para verılıyor türkıyede?
Nakadar güzel şey yaptınarkadaşlar bana dua edin koruyucu aile başvurusu yapıyorum tedaviyede devam edeceğiz ama evimizde ses olsun istedik
Kuzum sen artık gerilmeBizim de gynolifeda 16 yumurta toplandi, besincu gune bir tane 1ab bir tane 3 ab kaldi sadece. Benim tup bebek tedavilerimde besinci gune tum embriyolarimiz kaliyordu, biz de cok uzulduk, donasyob rahatligi olir saniyorduk daha gerildik, o bir tane saglikli cikar mi endisesi hala devam ediyor, hamilelik devam.
Ohhh çok şükürŞimdi haber geldi çok şükür 4 tane kaliteli greed 1 dediğimiz embiriyoyu dondurduk dediler.kalitelimi diye tekrar tekrar sordum evet kaliteleri güzel dedi çok şükür darısı devamına inşallah
Kazen buda kimiydi bunu pasif ettinMerhaba
Bu konuda yeterince tecrübeli ve tüm klinikleri tanıyan biriyim. 15 yıllık bu işte bir tecrübeye sahibim öğrenmek istediğiniz tüm konularda yardımcı olabilirim.
Donasyondan sonra mi bu muayeneler yoksa donasyon oncesi ve sonrası içinmi tam anlamadimBenim Türkiye de yumurta takibimi yapacak olan klinik 3 bin tl istedi.. maksimum 4 kere gideceğim ona daSadece muayene ücreti 600. Normalde 4 kere muayeneye gidiyormuşum gibi hesaplasalar 2400 yapar ama işte yumurta takibi olunca otomatik üstüne fiyat söylüyorlar. O yüzden 600 normal gibi geldi bana
9/10 gün icinde olan kontrol ücretsizse ozaman okadar bile tutmaz gibi geliyor banaBenim Türkiye de yumurta takibimi yapacak olan klinik 3 bin tl istedi.. maksimum 4 kere gideceğim ona daSadece muayene ücreti 600. Normalde 4 kere muayeneye gidiyormuşum gibi hesaplasalar 2400 yapar ama işte yumurta takibi olunca otomatik üstüne fiyat söylüyorlar. O yüzden 600 normal gibi geldi bana
Teşekkürederim zaza biraz daha içim ferahladı çok şükürOhhh çok şükür
İçini ferah tut
Artık iyi her şey sonucuda güzel olucak
Ben 10 gün kadar gitmiştim belli aralıklarla ilkinde ücret ödüyorsun 2. Ve 3 ucretsizdi sadece tahlillerin ücretini ödemiştim sonrakilerden para aldı benimgittigim doctor.9/10 gün icinde olan kontrol ücretsizse ozaman okadar bile tutmaz gibi geliyor bana
Ayyy hadi insallahhh bu mübarek aylarda Rabbim yüzünü güldürsünBugun transfer yapıldı.kizlar.dualarinizi esirgemeyin.mubarek ramazan ayi öncesi rabbim hepimize evlatlar nasib etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBugun transfer yapıldı.kizlar.dualarinizi esirgemeyin.mubarek ramazan ayi öncesi rabbim hepimize evlatlar nasib etsin
Yumurta takip süreci 10-12 gün falan sürüyor evet. Benim bu fiyat aldığım klinik tüp bebek kliniği.. daha önce 1 kere takip olduğum ve yumurta toplamamı yapan doktor. tüp bebek deneyimi olmayan bir doktorda takip olmak istemedim, uzaktan murat beyin verdiği iğnelerle ztn yarım yamalak bi takip olacaktı. E donasyonda yeterince masraflı, tekrar tekrar yaptırayım lüksü hiç hiç birimizde yokBir muayne 600 ozaman dediginiz gibi 10 gün icinde gidilince kontrol ücretsizse fazla bisey tutmaz ozaman ön edavi süresi kac günki ? 15/16 gün degilmi
Haklisin cnm onca para veriyoz en iyisi olsun. Benimde endometriose var halen gecici menopozdayim. Herseyin hayirlisi sonucumuz iyi olsun yeterki yavrularimiza kavusalimYumurta takip süreci 10-12 gün falan sürüyor evet. Benim bu fiyat aldığım klinik tüp bebek kliniği.. daha önce 1 kere takip olduğum ve yumurta toplamamı yapan doktor. tüp bebek deneyimi olmayan bir doktorda takip olmak istemedim, uzaktan murat beyin verdiği iğnelerle ztn yarım yamalak bi takip olacaktı. E donasyonda yeterince masraflı, tekrar tekrar yaptırayım lüksü hiç hiç birimizde yokbir de yumurtalar kalitesiz çıkmasın Tr de takip eden doktorumda iyi olsun istedim. Yoksa bir muayene 10 gün geçerli oluyor.. ama işin işine tüp bebek merkezi girince otomatik yumurta takip fiyatı istiyor
Bir de belki duymuşsunuzdur “Adenomiyosiz” çıktı mr sonucumda.. sanırım 2 ay geçici menapoz iğnesi yapılıp sonra transfer olacak o aşamaları görürsek. Taze transferde embriyonun tutunma şansını etkiliyormuş..
Bencede nasıl 3 4 kalabiliyor bunlar 20 25 yaşında genç donurler sonuçta bence bu işte bir iş var kıbrıs degilmi her iş var orda benb45 yaşındayım benim 6 7 yumurta gözüküyor hadi yumurtalarım kaliteli olmadi için 5 güne gitmiyor hep 3 gün embriyosu transfer edilip tutuklamamıştır sözde kaliteli genç yumurta bence de bir dünürüm yumurtalarımı paylaşılıyor buda hiçte etik değil hakka giriyorlar ben hakkımı helal etmemArkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?