Şimde iki yüksek kaliteli embriyo kalırsa gebbelik şansı yüksek
Onlar çöpe atılamazki
Tek embriyo kalırsa iptal etmek olur
2 tane 5AA olsa yeterli mi?bana 2 cok az geliyor 20 li yaslar icin.
Genelde donasyon yapanlar 5.gune kac embriyonuz gitmisti..

2 tane 5AA olsa yeterli mi?bana 2 cok az geliyor 20 li yaslar icin.
Genelde donasyon yapanlar 5.gune kac embriyonuz gitmisti..
En son tedavimde 6 embriyom 5 güne geldi
Eminim yumurta iyiydi
Hemşire söyledi
Bu kızın yumurtalarına güveniyorum dedi

En son tedavimde 6 embriyom 5 güne geldi
Eminim yumurta iyiydi
Hemşire söyledi
Bu kızın yumurtalarına güveniyorum dedi
Iste aslinda olmasi gereken bu degil mi acaba? Yoksa genelde 2 taneye razi mi gelmekiyiz..
Senin 6 embriyodan daha onceki iki transfer de gebelik olustu diye hatirliyorum. Kalan 2 embriyo sana sagliklo bebek olsun insallah...

Iste aslinda olmasi gereken bu degil mi acaba? Yoksa genelde 2 taneye razi mi gelmekiyiz..
Senin 6 embriyodan daha onceki iki transfer de gebelik olustu diye hatirliyorum. Kalan 2 embriyo sana sagliklo bebek olsun insallah...
İnşallah canım

sizin nerede oldu ?

merhaba donasyon oldunuzmu olduysanız hangi merkezde oldunuz

Kızlar 600 tl muayne ücreti iyimi yoksa fazlamı? Birde muayneden sonra kontrole demi para verılıyor türkıyede?

Bizim de gynolifeda 16 yumurta toplandi, besincu gune bir tane 1ab bir tane 3 ab kaldi sadece. Benim tup bebek tedavilerimde besinci gune tum embriyolarimiz kaliyordu, biz de cok uzulduk, donasyob rahatligi olir saniyorduk daha gerildik, o bir tane saglikli cikar mi endisesi hala devam ediyor, hamilelik devam.

Peki yeni donör istemediniz mi yada kabulmu etmediler.Bende çok huzursuz oldum halada aramadılar sinirlerim bozuldu iş yerinde olmasam oturup ağlayacağım

Peki yeni donör istemediniz mi yada kabulmu etmediler.Bende çok huzursuz oldum halada aramadılar sinirlerim bozuldu iş yerinde olmasam oturup ağlayacağım
Sıkma canını sakın sen ara peşlerine düş sor surekli sor canim aramalarını bekleme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…