Spermden de olabilir

Kesinlikle katılıyorum agziniza sağlık yani bu normal bi durum degilki onca emek onca masraf allahim ilk seferde herkesinnyuzunu güldürsün ins aramızda ilk seferde tutan az mi acaba?
Herkesin şansı açık olsun ilk seferde tutsun inşallah, maddi manevi zor süreçler, son zamanlarda 5. Güne 2-3 embriyo yazılarının arttığını görünce kayıtsız kalamadım, artı bana özelden gittiğim merkezi soran arkadaşlar olmuş, burada merkez ismi konuşmaktan ziyade deneyimlediğim şey, bunları ilk görüşmede netleştirmek, ben ilk görüşmede ne soracağımı bile bilemedim, tavsiyem tek tek merkezleri arayıp görüşmek, donörle ilgili ayrıntı bilgi isteyip olası az yumurta- embriyo oluştuğunda merkezin nasıl bir uygulama yaptığı konuşulmalı, yapıcak bişey yok razı geleceksiniz diyen merkezden kaçın, çünkü ilk görüşmede bütün merkezler donörleri yere göğe sığdıramıyor, öyleyse arkasında duracaklar, evet 2 embriyo oluşup ilk transferde hamile kalan arkadaşlarımız var ama herkes o kadar şanslı olmuyor, tekrar tedavi olacak maddiyatı ve maneviyatı bulamayanlarımız da vardır, ben şanslıydım tedaviyi merkez kendi iptal etti, burada iptal etmeyen merkezleri görünce bizlerin çaresizliklerinden faydalanıyorlar gibi hissettim, hepimiz aynı yollardan geçtik bu karar çok zor bir karar bu yolda olan tüm kader arkadaşlarım hepimizin yolu açık olsun, hepinize sevgiler güzel anneler

Bende bilmiyorum
Çokta merak ettim. İnşallah döner.
Bende başka topikte arkadaşıyim, pasif görünce burada mı bir olay yaşadı pasiflestirdi diye bakmaya gelmiştim.
Burda birsey olmadi cnm hersey yolundaydi . Belki bir kac gün uzaklasmak istemistir insallah gelir yine hersey yolundadir insallah

Amin insallah rabbim tüm isteyenlerin bakabilecek insanlarin kucagini doldursun

Canım hiç canını sıkma,inşallah bundan sınrakı tedavin başarıyla sona ersin
Ama merkezinede helal vallah üçkağatlık yapmadılar
Senin merkez hangisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…