Rabbim 10 gün sonra bebeklerinin geliş müjdesini versin,sağ salim ve rahat taşıyasın ve çok kolay doğurasınBugun transfer yapıldı.kizlar.dualarinizi esirgemeyin.mubarek ramazan ayi öncesi rabbim hepimize evlatlar nasib etsin
Amin kardeşim.Ayim 30 unda eşimle birlikte gittik.burda pcr testi kişi başı 250 tl yaptırdık.onlarin verdiği maliye bak.iban numarasında ayrıca 4500 yada 455 yalan olmasın 2 kişilik karantina parası yatırdık.merkezim bana ted olacağıma dair bi yazı yolladi.onun çıktısını aldım.orda başlanması gereken ilaç listesi yollamışlardı reçete onlarında yazılı çıktısını aldım.bu ilaçları sokamazsınız filan derlerse ülke giriş kontrolundee reçeteyi göstermek icin ama sormadilar.birde benim kalacağım otel in adını merkezim söyledi orada kaislacagima dair bir otel yazısı yolladılar onumda çıktısını aldım.sorunsuz bişekilde kibrisa indim.inerinmez hava alanında pcr testi yaptilar.ama para ödemedik.inen tüm yolculara yaptilar.otele göturuldük.bizi yerleştirdiler.pcr sonucu cıktı.eresi günü otelden almaya gelip merkeze gittik.esim sperm verdi.ben muayne oldum.10 adet yumurta ile dölleme yaptilar yarın bildiricem dediler.ve otele geldik.karantina oteli olduğu icin giriş çıkış yasak yemek su her öğün farklı olmak kaydıyla getirdiler.yemekler ev yemeği gibiydi.yani sıkıntı ve.problem yaşamadım.mukemmel olmasada iyiydi.disardan yemek söylemek yasakmış.ama abur cubur gibi şeyler ohtiyacinda merkezdeki asistan yadımcı öldu.bizim markete gitmemiz yasak onlar aldı biz bi liste verdik parasını ödedik.giderken yanınızda kek boğaca cerez filan alın derim insan odada kapalı kalınca bisiyler yemek istiyo.Rabbim 10 gün sonra bebeklerinin geliş müjdesini versin,sağ salim ve rahat taşıyasın ve çok kolay doğurasın
yolu anlatırmısın kardeşim
Ayın 30 gitmeliydin
Pcr testi türkiyedev verdiğin yeterli oldumu
İlave test kıbrıs aldımı
Nerede konakladın ve kaç para ödedin
Aminnn.Insallah arkadaşım hepimize nasip etsin rabbimHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Off insallah bizde böle sorunsuz gider döneriz.Yazdiklarini bi solukta okudumda bakalim ben becerebilcekmiyimAmin kardeşim.Ayim 30 unda eşimle birlikte gittik.burda pcr testi kişi başı 250 tl yaptırdık.onlarin verdiği maliye bak.iban numarasında ayrıca 4500 yada 455 yalan olmasın 2 kişilik karantina parası yatırdık.merkezim bana ted olacağıma dair bi yazı yolladi.onun çıktısını aldım.orda başlanması gereken ilaç listesi yollamışlardı reçete onlarında yazılı çıktısını aldım.bu ilaçları sokamazsınız filan derlerse ülke giriş kontrolundee reçeteyi göstermek icin ama sormadilar.birde benim kalacağım otel in adını merkezim söyledi orada kaislacagima dair bir otel yazısı yolladılar onumda çıktısını aldım.sorunsuz bişekilde kibrisa indim.inerinmez hava alanında pcr testi yaptilar.ama para ödemedik.inen tüm yolculara yaptilar.otele göturuldük.bizi yerleştirdiler.pcr sonucu cıktı.eresi günü otelden almaya gelip merkeze gittik.esim sperm verdi.ben muayne oldum.10 adet yumurta ile dölleme yaptilar yarın bildiricem dediler.ve otele geldik.karantina oteli olduğu icin giriş çıkış yasak yemek su her öğün farklı olmak kaydıyla getirdiler.yemekler ev yemeği gibiydi.yani sıkıntı ve.problem yaşamadım.mukemmel olmasada iyiydi.disardan yemek söylemek yasakmış.ama abur cubur gibi şeyler ohtiyacinda merkezdeki asistan yadımcı öldu.bizim markete gitmemiz yasak onlar aldı biz bi liste verdik parasını ödedik.giderken yanınızda kek boğaca cerez filan alın derim insan odada kapalı kalınca bisiyler yemek istiyo.somra 7 yumurta dollendi dediler. Beklemeye devam ettik...3.günde 5 embrio var dediler sevinçle bekledik.pazartesi günü en iyi kalite 2 tane var 1 tanede 2.Kalite var dediler.ucunude transfer ettiler.dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ayni gün öğleden sonra çıkış yaptim ve döndüm. Ha bide transfer oncesi gece özel bi laboratuardan geldiler.pcr aldılar kişi başı 175 tl verdik.kart gecmiyo dediler nakit verdik.merkez ve otel işte havaalanı transferleri nin parasını ödemedik hepsini merkez yaptı gelip aldılar.bir tek ilk indiğimizde almadılar onuda kibris hükümeti zorunlu kılmış otele gidişte onların yolladığı araçla geldik 150 tl nakit verdik..bizim kaldığımız oda balkonuydu.balkonda sonraki günlerde de başka insanları getirirlerken gördüm onlarda hep oduyolardi.benimki bukadar arkadaşlar.insallah Allah bana ve hepimize anne olmayı nasip eder.
Aminnn rabbimm hepimizin müjdeli haberleriyle sevindirsin .insallahAyyy hadi insallahhh bu mübarek aylarda Rabbim yüzünü güldürsünHayirli haberlerini aliriz insallah
Amin sende sular seller gibi git gel ınsallh haberlerimiz bu siteyi costursunnnnOff insallah bizde böle sorunsuz gider döneriz.Yazdiklarini bi solukta okudumda bakalim ben becerebilcekmiyim
3 tane transfer etmisler ne kadar güzel bende 3 istiyom
Insallahallahin izniyle yavrularin simsiki tutunacaklar sana. Hayirli haberini bekliyoruz.
❤❤❤Amin sende sular seller gibi git gel ınsallh haberlerimiz bu siteyi costursunnnn
Hakkınızda hayırlısı olsun,uğurlu gelsin size inşallaharkadaşlar bana dua edin koruyucu aile başvurusu yapıyorum tedaviyede devam edeceğiz ama evimizde ses olsun istedik
Allah yolunu açık etsin inşallah canım kardeşim....gönlundekini Rabbim eline kucağına önüne getirsinarkadaşlar bana dua edin koruyucu aile başvurusu yapıyorum tedaviyede devam edeceğiz ama evimizde ses olsun istedik
inşallah canım ailemle paylaşmadım buradaki kimseyi bilmiyorum ama bana çok yakınsınız hepiniz için çok dua ediyorum içten gele gele yaşadıklarımız ağır inşallah uğur getirir sonra hamile kslır bende doğururum belli olmaz hayatHakkınızda hayırlısı olsun,uğurlu gelsin size inşallah
Allah razı olsun seninde canım tedavi olmuşsun Rabbim kucağını boş bırakmasınAllah yolunu açık etsin inşallah canım kardeşim....gönlundekini Rabbim eline kucağına önüne getirsin
Ne kadar güzel bir şey bir çocuğa anne baba olacaksınız ,emek vereceksiniz uğur getirsin size inşallahinşallah canım ailemle paylaşmadım buradaki kimseyi bilmiyorum ama bana çok yakınsınız hepiniz için çok dua ediyorum içten gele gele yaşadıklarımız ağır inşallah uğur getirir sonra hamile kslır bende doğururum belli olmaz hayat
Hakkinizda hayirli olur inşallah cnmBugun transfer yapıldı.kizlar.dualarinizi esirgemeyin.mubarek ramazan ayi öncesi rabbim hepimize evlatlar nasib etsin
Kesinlikle katılıyorum agziniza sağlık yani bu normal bi durum degilki onca emek onca masraf allahim ilk seferde herkesinnyuzunu güldürsün ins aramızda ilk seferde tutan az mi acaba?Arkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı
Paylastiriyorlardir. Donor sayfalarını takip ediyorum. Minimum 9 embriyo gördüm. Genç ve sağlıklı kızlar bunlar.25 embriyo çıkaran bile vardı. 20 /50 arası yumurta toplanıyor .çikan bu olamazBencede nasıl 3 4 kalabiliyor bunlar 20 25 yaşında genç donurler sonuçta bence bu işte bir iş var kıbrıs degilmi her iş var orda benb45 yaşındayım benim 6 7 yumurta gözüküyor hadi yumurtalarım kaliteli olmadi için 5 güne gitmiyor hep 3 gün embriyosu transfer edilip tutuklamamıştır sözde kaliteli genç yumurta bence de bir dünürüm yumurtalarımı paylaşılıyor buda hiçte etik değil hakka giriyorlar ben hakkımı helal etmem
Ben de cok sasiriyorum gercekten okadar saglikli garanti verdikleri yumurtalarin 3/4 5.güne gitmesine.Gercekten cok tuhaf..Kesinlikle katılıyorum agziniza sağlık yani bu normal bi durum degilki onca emek onca masraf allahim ilk seferde herkesinnyuzunu güldürsün ins aramızda ilk seferde tutan az mi acaba?
Ne güzel anlatın canım kardeşimAmin kardeşim.Ayim 30 unda eşimle birlikte gittik.burda pcr testi kişi başı 250 tl yaptırdık.onlarin verdiği maliye bak.iban numarasında ayrıca 4500 yada 455 yalan olmasın 2 kişilik karantina parası yatırdık.merkezim bana ted olacağıma dair bi yazı yolladi.onun çıktısını aldım.orda başlanması gereken ilaç listesi yollamışlardı reçete onlarında yazılı çıktısını aldım.bu ilaçları sokamazsınız filan derlerse ülke giriş kontrolundee reçeteyi göstermek icin ama sormadilar.birde benim kalacağım otel in adını merkezim söyledi orada kaislacagima dair bir otel yazısı yolladılar onumda çıktısını aldım.sorunsuz bişekilde kibrisa indim.inerinmez hava alanında pcr testi yaptilar.ama para ödemedik.inen tüm yolculara yaptilar.otele göturuldük.bizi yerleştirdiler.pcr sonucu cıktı.eresi günü otelden almaya gelip merkeze gittik.esim sperm verdi.ben muayne oldum.10 adet yumurta ile dölleme yaptilar yarın bildiricem dediler.ve otele geldik.karantina oteli olduğu icin giriş çıkış yasak yemek su her öğün farklı olmak kaydıyla getirdiler.yemekler ev yemeği gibiydi.yani sıkıntı ve.problem yaşamadım.mukemmel olmasada iyiydi.disardan yemek söylemek yasakmış.ama abur cubur gibi şeyler ohtiyacinda merkezdeki asistan yadımcı öldu.bizim markete gitmemiz yasak onlar aldı biz bi liste verdik parasını ödedik.giderken yanınızda kek boğaca cerez filan alın derim insan odada kapalı kalınca bisiyler yemek istiyo.somra 7 yumurta dollendi dediler. Beklemeye devam ettik...3.günde 5 embrio var dediler sevinçle bekledik.pazartesi günü en iyi kalite 2 tane var 1 tanede 2.Kalite var dediler.ucunude transfer ettiler.dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ayni gün öğleden sonra çıkış yaptim ve döndüm. Ha bide transfer oncesi gece özel bi laboratuardan geldiler.pcr aldılar kişi başı 175 tl verdik.kart gecmiyo dediler nakit verdik.merkez ve otel işte havaalanı transferleri nin parasını ödemedik hepsini merkez yaptı gelip aldılar.bir tek ilk indiğimizde almadılar onuda kibris hükümeti zorunlu kılmış otele gidişte onların yolladığı araçla geldik 150 tl nakit verdik..bizim kaldığımız oda balkonuydu.balkonda sonraki günlerde de başka insanları getirirlerken gördüm onlarda hep oduyolardi.benimki bukadar arkadaşlar.insallah Allah bana ve hepimize anne olmayı nasip eder.
Allah razi olsun ne deguzel ayrıntılı anlatmissinjz ilk defa detayli anladim ins rast gitsin de guzel haberlerinizi de alalim oncesinde birşeyler kullandiniz mi neler yaptinizAmin kardeşim.Ayim 30 unda eşimle birlikte gittik.burda pcr testi kişi başı 250 tl yaptırdık.onlarin verdiği maliye bak.iban numarasında ayrıca 4500 yada 455 yalan olmasın 2 kişilik karantina parası yatırdık.merkezim bana ted olacağıma dair bi yazı yolladi.onun çıktısını aldım.orda başlanması gereken ilaç listesi yollamışlardı reçete onlarında yazılı çıktısını aldım.bu ilaçları sokamazsınız filan derlerse ülke giriş kontrolundee reçeteyi göstermek icin ama sormadilar.birde benim kalacağım otel in adını merkezim söyledi orada kaislacagima dair bir otel yazısı yolladılar onumda çıktısını aldım.sorunsuz bişekilde kibrisa indim.inerinmez hava alanında pcr testi yaptilar.ama para ödemedik.inen tüm yolculara yaptilar.otele göturuldük.bizi yerleştirdiler.pcr sonucu cıktı.eresi günü otelden almaya gelip merkeze gittik.esim sperm verdi.ben muayne oldum.10 adet yumurta ile dölleme yaptilar yarın bildiricem dediler.ve otele geldik.karantina oteli olduğu icin giriş çıkış yasak yemek su her öğün farklı olmak kaydıyla getirdiler.yemekler ev yemeği gibiydi.yani sıkıntı ve.problem yaşamadım.mukemmel olmasada iyiydi.disardan yemek söylemek yasakmış.ama abur cubur gibi şeyler ohtiyacinda merkezdeki asistan yadımcı öldu.bizim markete gitmemiz yasak onlar aldı biz bi liste verdik parasını ödedik.giderken yanınızda kek boğaca cerez filan alın derim insan odada kapalı kalınca bisiyler yemek istiyo.somra 7 yumurta dollendi dediler. Beklemeye devam ettik...3.günde 5 embrio var dediler sevinçle bekledik.pazartesi günü en iyi kalite 2 tane var 1 tanede 2.Kalite var dediler.ucunude transfer ettiler.dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ayni gün öğleden sonra çıkış yaptim ve döndüm. Ha bide transfer oncesi gece özel bi laboratuardan geldiler.pcr aldılar kişi başı 175 tl verdik.kart gecmiyo dediler nakit verdik.merkez ve otel işte havaalanı transferleri nin parasını ödemedik hepsini merkez yaptı gelip aldılar.bir tek ilk indiğimizde almadılar onuda kibris hükümeti zorunlu kılmış otele gidişte onların yolladığı araçla geldik 150 tl nakit verdik..bizim kaldığımız oda balkonuydu.balkonda sonraki günlerde de başka insanları getirirlerken gördüm onlarda hep oduyolardi.benimki bukadar arkadaşlar.insallah Allah bana ve hepimize anne olmayı nasip eder.
Ben tam bu gün olaylarini bilmiyrm saniirm ya bilginiz varsa detayli anlatirmisiniz bildiğim 5. Gun ttansfer oluyorBen de cok sasiriyorum gercekten okadar saglikli garanti verdikleri yumurtalarin 3/4 5.güne gitmesine.Gercekten cok tuhaf..
Benim arkadasim ilkinde ikizlerini kucagina aldive onun orda tanistigi bir kadinda 10 yumurta donörden alinmisti ve 7si 6.gündü kadin 4dondurdu 3 transfer yaptirdi ve ikizlerini dünyaya getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?