Off insallah bizde böle sorunsuz gider döneriz.Yazdiklarini bi solukta okudumda bakalim ben becerebilcekmiyim
3 tane transfer etmisler ne kadar güzel bende 3 istiyom
Insallah allahin izniyle yavrularin simsiki tutunacaklar sana. Hayirli haberini bekliyoruz.

Amin sende sular seller gibi git gel ınsallh haberlerimiz bu siteyi costursunnnn

Hakkınızda hayırlısı olsun,uğurlu gelsin size inşallah
inşallah canım ailemle paylaşmadım buradaki kimseyi bilmiyorum ama bana çok yakınsınız hepiniz için çok dua ediyorum içten gele gele yaşadıklarımız ağır inşallah uğur getirir sonra hamile kslır bende doğururum belli olmaz hayat

Ne kadar güzel bir şey bir çocuğa anne baba olacaksınız ,emek vereceksiniz uğur getirsin size inşallah

Kesinlikle katılıyorum agziniza sağlık yani bu normal bi durum degilki onca emek onca masraf allahim ilk seferde herkesinnyuzunu güldürsün ins aramızda ilk seferde tutan az mi acaba?

Paylastiriyorlardir. Donor sayfalarını takip ediyorum. Minimum 9 embriyo gördüm. Genç ve sağlıklı kızlar bunlar.25 embriyo çıkaran bile vardı. 20 /50 arası yumurta toplanıyor .çikan bu olamaz

Kesinlikle katılıyorum agziniza sağlık yani bu normal bi durum degilki onca emek onca masraf allahim ilk seferde herkesinnyuzunu güldürsün ins aramızda ilk seferde tutan az mi acaba?
Ben de cok sasiriyorum gercekten okadar saglikli garanti verdikleri yumurtalarin 3/4 5.güne gitmesine.Gercekten cok tuhaf..
Benim arkadasim ilkinde ikizlerini kucagina aldi ve onun orda tanistigi bir kadinda 10 yumurta donörden alinmisti ve 7si 6.gündü kadin 4dondurdu 3 transfer yaptirdi ve ikizlerini dünyaya getirdi

Ne güzel anlatın canım kardeşim
Rabbim tez bir zaman senin güzel haberini duymaya nasip etsin
Dört gözle,dualarla bekliyoruz

Allah razi olsun ne deguzel ayrıntılı anlatmissinjz ilk defa detayli anladim ins rast gitsin de guzel haberlerinizi de alalim oncesinde birşeyler kullandiniz mi neler yaptiniz

Ben tam bu gün olaylarini bilmiyrm saniirm ya bilginiz varsa detayli anlatirmisiniz bildiğim 5. Gun ttansfer oluyor

Spermden de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…