sorunumuz azospermdi yani eşimde sperm orastlanmadı.bizde sperm donasyonu denedik iki kere.tabi bunlar dr. önerileriydi.bende yumurta az cıkınca emriyo donasyonuna karar verdik.büyük hecanla umutla.80 lere varan şans verdiler bize ama yine olmadı.eşim asla bir daha diyor.bense keşke birde farklı merkezde deneseydim diyorum.icten ice mesela firdesle bir kere konuştum tel den hoşuma giti. benim bir daha deneme gibi şansım yok, sizin yolunuz acık olsun. sana bi nebze faydam dokunursa mutlu olurum.zaten buraya üye olma sebebi bu.sana iyi şanslar.
Arkadaşlar son adetten sonra kaçıncı gün transfer gerçekleşiyor?
Jade selam, yurtdisinda nerde yasiyorsun, merak dan iste :) ben almanyadan. bende simdi aralik sonu gidecegim kibrisa hayirlisiyla.....
senin düsüklere gelince, üzüldüm, allah daha sana yasatmasin insallah.
transferden sonra her zaman ass 100 ve fragmin ignesini kullaniyormuydun? bu fragmin ignesi rahimin kan dolasimi ve yerlesmesi icin cok önemli, bilhassa düsük yapan bayanlara veriyorlar. bende bir defa düsük yaptim, birsonraki icsi de fragmin vermislerdi, hamilelik boyunca her gün igne kullaniyorsun. ama o zaman maalesef bende embyro tutmamisti.
arkadaşlar ya aklıma okuduğum yumurta donasyonu ile doğan sakat çocuk geldi ve büyük bir korkuya kapıldım. Baba bize donmuş bozuk yumurta vermişler diye iddia ediyor. Nasıl hangi merkez bunu yapmış yazmıyor bileniniz var mı acaba? Bizim burada konuştuğumuz tüm merkezler bana çok ciddi geldi ama yine de bu haber gerçek ve hata nerdeydi nasıl üçlü tarama testlerinde çıkmaz nasıl drlar anlamaz kime güveneceğiz? şimdi dr sana genç yumurta verdik eşinin spermlerinde sorun dese erkeğin spermleri yıkanıp hazırlanıyor hareketlileri seçiliyor diye biliyorum. Yani sorun geç yaşta olan rahimde mi? Kromozom anomalisi üçlü testlerde çıkmıyor mu?
Merhaba Bebek ;
Öncelikle tesekkür ederi.tedavin icinde allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.Yurtdisinda Almanyada Kasiseslautern güneyindeyim.
Düsüklerim cok oldu son zamanlarda her mikroda düstü,üzüntüsü derin oluyor ama care bulamadim. Siz yukarda (ASS 100 ve Fragmin ignesi ) yazmissiniz ??? hic duymadim ve doktorumda vermedi.Kibris öyle bir yerki cok detay istemiyorlar ,hamilede kalabilyiorum diye kimsenin umrunda degilim vallahi )))) N ezaman sorsam yapacagim bir sey varmi? alacagim bir ilac varmi hayir diyorlar ama 4.mikro olacak hala bebek yok))) Tesekkür ederim arastiracagim mutlaka..Siz hangi klinikte denediniz?
Eger iyi hissedersem ve tekrar denersem insallah Prag da deniyecegim kismetse..daha ilgili ler Almanyada yakin zaten.Hesapli - klinigindeki donorlari cok genc ve istedigimiz özellikler mevcut .
tekrar görsümek üzere .
sevgiler. msn adresiniz varsa özelden yaziniz lütfen.
arkadaslar, 40 yas üzeri olup da aramizda hamile olan varmi? yani yine süphelerim basladi maalesef, 6 defa tüp bebekden sonra, neden donasyonda tutsunki diyorum( korkuyorum, korkuyorum, korkuyorum...........bilmiyorum anlayabiliyormusunuz beni.............
Arkadaşlar doktordan geliyorum. Cinsiyeti sonunda belli oldu. Kızım olacak inşallah. Doktorbugün biraz daha karamsar konuştu çünkü kasılmalarımı fazla buldu. Yata yata büyüteceksin diyor. En azından 32.haftaya kadar içerde tutmamız lazım diyor. Ultrasonda bakarken kasılma oldu. Ve kocaman bir şişlik oluştu. Kızım böyle bi kenara büzüştü. Kıvrıldı. Üzüldüm haline. Kalsiyum ve magnezyuma başlıyoruz. Doğal kas gevşetme özellikleri varmış. İnşallah iyi olacağız.
Selam ya neredeyse yıl oldu foruma sen uğramayalı,
Ve ben tam adım attığımda uğradın. Çok sevindim biliyorsun sen herşeyin ilkisin.. Yol göstericimiz..
Senin elini papatya aldı sonra aysevi forumun çocukları için kreş açacağız artık))
ve sonra çok genç arkadaşlar bir bir hamile kaldılar onlarınkilerde yolda..
Lütfen foruma uğra desteğin bizim için önemli....
Kızını öpüyor ve sevgiyle kal diyorum:))
Arkadaşlar ya aklıma okuduğum yumurta donasyonu ile doğan sakat çocuk geldi ve büyük bir korkuya kapıldım. Baba bize donmuş bozuk yumurta vermişler diye iddia ediyor. Nasıl hangi merkez bunu yapmış yazmıyor bileniniz var mı acaba? Bizim burada konuştuğumuz tüm merkezler bana çok ciddi geldi ama yine de bu haber gerçek ve hata nerdeydi nasıl üçlü tarama testlerinde çıkmaz nasıl drlar anlamaz kime güveneceğiz? Şimdi dr sana genç yumurta verdik eşinin spermlerinde sorun dese erkeğin spermleri yıkanıp hazırlanıyor hareketlileri seçiliyor diye biliyorum. Yani sorun geç yaşta olan rahimde mi? kromozom anomalisi üçlü testlerde çıkmıyor mu?
sevgili rüzgarselin, ne güzel bir haber. doğum yaptıktan sonra uzun zaman forumda kalmıştım, ama zamanla bebekler büyüyor, daha çok zamanını alıyor annelerin, bir de çalışıyor olunca insan forumdan ve daha birçok şeyden biraz uzak kalıyor
yine de arada bir göz atıyorum, seni hatırladım, ve kızın olacağı mesajını okuyunca çok sevindim. tebrik ederim. kendine ve kızına iyi baksevgiler
Shanti merhaba :) seni burada görmek çok güzel :) parsiyel plasenta previa tanısıyla kızımı yata yata büyütecekmişim. İnşallah ben de senin gibi doğurup tüm vaktimi ona harcayabilirim. Kocaman olmuştur bebeğin. Anlatsana nasıl gidiyor?
Merhaba arkadaşım,
40 yaş üstü elbette hamile kalan ve anne olan bir çok anne var... Düşünsene sadece bu forumda değil ki dünyanın her yerinden donasyonla hamile kalan ileri yaş anneler var , araştır göreceksin.... Tüp bebek başka donasyon başarısı başka. Tüp bebekteki başarısızlık, EĞER HER ŞEY YOLUNDA İSE yumurta kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Bazen de yumurta iyi olsa bile sperm kalitesi kötü ise başarı şansı düşüyor..Tabii pıhtılaşma veya başka türlü sorunların da olmaması gerekiyor.... Eşinin sperm kalitesi ne?
Korkularını anlıyorum ama korkularının lütfen seni aşmasına izin verme... Firdevsi tercih ettin sanıyorum. Seni rahatlatması açısından iyi
bir doktor seçimi. Ben de ilk kez donasyon deneyeceğim ve Firdevsi seçtim...Her türlü tetkik yapılıp tedavi doğru uygulanırsa sperm kalitesi kötü değilse yumurta donasyonunda başarısızlık söz konusu değil... TABİİ O KUTSAL ZAMAMNIN DA GELMİŞ OLMASI GEREKİYOR...Zaman gelmemişse ne yapsak boş... Senin adına yürekten olacağına inanıyorum... Sevgilerimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?