Arkadaşım bende 42 yaşındayım yumurta donasyonu düşünüyorum.yaş konusunda benimde kaygılarım vardı ama şimdi yok forumda benim bildiğim 40yaş üzeri bebeği olanlar 45 yaşında papatya40 kızı var,47 yaşında Rosalyn65 oğlu var ikisininde ilk denemede olmuş shanti 48 yaşında onunda 2.denemede kızı var şuanda hamile olarak jessamin 41 yaşında 1.demede en sonda özlembarış 43 yaşında belki benim bilmediklerimde vardır ben bide telde berk beyle görüştüm donasyonda 50 yaşına kadar yaşın önemi yok demişti.sana bu denemede başarılar dilerim inşallah hamile kalırsın bize umut olursun Rabbim hepize yardım etsin yolunu açık etsin!...
Shanti yatmaktan hiiiiç şikayetim yok. Sadece biraz korkuyorum. Prematüre doğum riski, sezaryen esnasında kanamanın durmaması, rahmin alınması vs riskler var. Tek korkum bebeğimin erken gelmesi. Ama şimdiden herşeyi ayarlamaya karar verdim. Bebek ve yetişkin yoğun bakım ünitesi olan bir hastane ve previa da daha uzman bir cerrah bulmam gerekiyor. Ama kızım süpriz yapıp 21. Haftada plasentasını yukarı çekerse süper olacak. Maşallah kızın hakikaten kocaman olmuş. öp bizim için :) parkta onu izlemek ne büyük keyif. arada buraya da gelmeye çalış e mi :)
desteğin için teşekkürler
dünya ıvf de kısmetse yumurta donasyonu aralık ayında.
Yolun açık olsun......
Inşallah senin bebeklerinde en yakın zaman da senin olur.
Arkadaşım madem yakında Kıbrıs yolcususun tefonla mı e maille mi artık nasıl haberleşiyorsan bu yumurta paylaşımı konusunu doktoruna sor lütfen bana şu kadar embryoyu garanti ediyor musunuz transfer için de. Madem kafamızda korkularımız var donasyona gitmeden bunlar cevaplanırsa daha stresten uzak bir şekilde rahatlamış olarak transfere gireriz. Herşey beyinde başlıyor. Üstelik daha ilk Kıbrıs'a merkeze gittiğin gün peşin olarak ücreti yatırıyoruz. Tabii bu paylaştırma konusu uzar da gider ama bir donörden kaç sağlıklı embriyo elde ediliyor acaba? Ama en ufak sorun varsa sor derim hemşireye sor doktoruna sor. Ama anladığım kadarıyla 2-3 tanesini garanti ediyorlar diye biliyorum
Canim dualarimiz seninle....insallah hersey iyi gidecek...icini ferah tut....bizleride gelismelerden haberdar et..
arkadaslar,
hala özel den mesaj yazamiyorum yaabi arkadas yazdi bana cevap da vermeyiorum simdi.... ne kötü bir sistem burda gercekten...
Bebek 1 mesajın kalmış. Sonra özelden yazabilirsin :)
Kıbrıstan döndüm. İşlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. İçerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra Fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. Şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Kıbrıstan döndüm. İşlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. İçerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra Fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. Şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Yine kendimi tutamıyorum ağlıyorum .. Neye üzüleyim bilemedim. Giden umuduma mı , hamile kaldım inşallah bile diyemeden olan kanamaya mı? 4500 euro ya mı ve bir daha biraraya getiremeyeceğime mi..
Bu hayat bir sınav ve ben sürekli bu sınavda 0 çekiyorum.. Belki de mücadeleden vazgeçmeliydim..
Yine kendimi tutamıyorum ağlıyorum .. Neye üzüleyim bilemedim. Giden umuduma mı , hamile kaldım inşallah bile diyemeden olan kanamaya mı? 4500 euro ya mı ve bir daha biraraya getiremeyeceğime mi..
Bu hayat bir sınav ve ben sürekli bu sınavda 0 çekiyorum.. Belki de mücadeleden vazgeçmeliydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?