efsune sonuc aynen xxxx...............................................................

Breeze aynen... Ben mesela donor transferinden sonra mutlaka heparin ve ass100 kullancam, ne kadar da doktor vermese bile...birde proluton depo ignesi mesela, onuda hemen pek vermiyorlar ama faydasi olabiliyor iste...

breeze aynen... Ben mesela donor transferinden sonra mutlaka heparin ve ass100 kullancam, ne kadar da doktor vermese bile...birde proluton depo ignesi mesela, onuda hemen pek vermiyorlar ama faydasi olabiliyor iste...

bebekcım donasyonda embrıyonun hıc tutunmamasıda mı pıhtılasma dan kaynaklanıyor acaba

bebekcım donasyonda embrıyonun hıc tutunmamasıda mı pıhtılasma dan kaynaklanıyor acaba

tress canim, embyronun tutunmamasinin bir cok sebebi olabiliyor - ama saglikli bir embyronun tutnmasi icinde bildigimiz gibi rahim kalinligi vs. önemli ve iste birde tutunma sansini yükseltmek icin kan pihtilasmasi kesinlikle olmamasi gerek. o yüzden zaten önlem olsun diye genelde hep bebekaspirin - ass100 - genel olarak hep veriliyor, ve düsük yasayan birine de genel olarak birde heparin/fragmin ignesi veriliyor.

ben düsük yaptiktan sonra genetik tanim icin genetikci uzmana gittim. adam bana ilk defa acikladi: en ince kilcal damarlarda bile rahimde kan dolasimi cok ama cok önemli diyor, cünkü kan pihtilasmasi oldugunda embyro yeterince gereken maddeleri rahimden alamiyormus. yani ass100 ü hep al derim kesinlikle!! kani cok güzel sulandiriyor biliyosun.

Shanti yatmaktan hiiiiç şikayetim yok. Sadece biraz korkuyorum. Prematüre doğum riski, sezaryen esnasında kanamanın durmaması, rahmin alınması vs riskler var. Tek korkum bebeğimin erken gelmesi. Ama şimdiden herşeyi ayarlamaya karar verdim. Bebek ve yetişkin yoğun bakım ünitesi olan bir hastane ve previa da daha uzman bir cerrah bulmam gerekiyor. Ama kızım süpriz yapıp 21. Haftada plasentasını yukarı çekerse süper olacak. Maşallah kızın hakikaten kocaman olmuş. öp bizim için :) parkta onu izlemek ne büyük keyif. arada buraya da gelmeye çalış e mi :)

Sevgili leylak baby,
Bilgilerini beklediğim için sanada listede yer ayırdım.. Ama nereye ne yazacağımı anlamam içinde kendimce kolonlara işaretler koydum. Bunu yanlış anlamadın umarım...
Durumun için deilde gelecek bilgileri bilmediğim için xxxx ti:)))

Artık gözlerimde farklı bir renk var,
Gözbebeklerimde varlığının ışıltısı
Dudaklarımın en güzel boyası bebeğim kelimesi.
Tek süsüm bedenimdeki sensin güldenizim
Ah ne güzel başımı döndüren mevcudiyetin
Sevincini verene şükürler olsun.
Sıradaki mutluluk seninle gelsin meleğim...

Annen..

Sevgili Jade,
Doğuşta Firdevs istediğin halde Şevket bey olacak demeleri çok abes... Ben yakın zaman önce ön görüşme için Kıbrısa gittim, Firdevs bana hastanedeki diğer doktorların ve kendisinin artık bağımsız olarak çalıştığından bahsetti. Yani hastaneye bağlı değiller.Sadece işlem yapılıyor. Ayrıca hastaların doktor değiştirme hakkı vardır her durumda... Sen Şevket Beye gideceksin diye bir yönlendirme yapılamaz... Firdevsi çok olumlu ve yapıcı buldum, bunda rekabetinde etkili olduğu kanaatindeyim... Ayrıca yumurta paylaştırmaması benim açımdan koca bir artı.... En kısa zamanda bebeğimize kavuşmak dileğiyle........ Sevgilerimle..

...

Ümit ediyorum ki hepimiz bir şekilde bebeklerimize kavuşacağız...Bu forum gittikçe büyüyor ve kenetleniyor -üzüntüsü,korkusu,sevinci,telaşı,heyecanı ve BEBEKLERİYLE - büyük bir yumak gibi...................Çok sayıda ama tek yürek olarak..........Bizim enerjimiz çok büyük ve bize yetecek...inanıyorum...inanalım............. Lütfen okuyan herkes, 'bebeğimi istiyorum en yakın zamanda' mesajını göndersin evrene tekrar... Sevgimi gönderiyorum hepinize.......Mutlu kalın......

canım donasyon için ne zaman gidiceksin .çok sevindim adına .bende hep umutluyum ...fakat eşim çok karamsar buda bana az biraz yansıyorr .firidevs hanımla bende konuşmuştum çok olumlu pozitif geldi. fakat eşim berk beyde deniyelim merkez değiştirmeyelim dedi.ben firidevs hanıma donosyandada tüp bebek gibi çok fazla denemek gerekirmi acaba demiştim o da genelde en fazla yuzde doksan en fazla uç denemede gebelik elde ediyoruz demişti.umut etmek istiyorum.bir taraftanda korkuyorum.ön görüşmenizde donasyon başarısı hakkında neler konuştunuz biraz bahsedermisin rica etsemm

Tsk ederim öncelikle,sanada bol sanslar diliyorum.Yazilarinda cok düzenli bir yol izlmeissin begendim..sagol diyorum..
Haklisin aslinda,hata bende bile bile lades oluyorum.Aslinda Kibrista deneme bile yapmamam gerek ..Pin pon topu gibi yok su doktor degil bu doktor gibi tavirlarda bulununca..Yapacak bir sey yok elimiz mahkum..her klinigin begenmedigim cok seyleri oldu ama yinede gittim yaptim ..Akacak kan damarda durmazmis.. olacagina vardik..Bizi ne kadar anliyorlar bilemiyorum ,emek veriyoruz ,cok özveride bulunuyoruz..allaha havale ediyorum..
kaderde ne varsa yasiyoruz..
sevgilerimle..

arkadaşlar donasyonda en fazla deneme sayısı ile ilgili tahmininiz yada bilginiz var mıı*

tress, donasyondada normal tüp bebekdede istedigin kadar deneybilirsin..benim tanidigim biri normal tüp bebekde - inanilir gibi degil - ama 17. kez de basarili olmustu...

Arkadaşım ben mart gibi gideceğim. Ben takıntılı biri değilim ama yumurta paylaştırma meselesine fena takıldım. Neden mi? İnsanlar maddi ve manevi çok yorucu bir süreçten geçiyor - bilhassa kadınlar- ama sevgili doktorlarımız yumurtayı ikiye hatta 3 kişiye pay ediyorlar. Neden? Donör mü yok? Rant için fırsatçılık yapılmasına ve hastaların eli mahkum boynunu büküp bu duruma boyun eğmesine karşı olduğum için... Gayri etik buluyorum... Sırf bu forum yeter baksana birçok arkadaşımızın maddi olanakları yetersiz..kimisi çaresiz bu işlemi düşünemiyor bile.... içim burkuluyor...acııı.......... Mesela benim doktor HİT idi. İyi ama o da rant peşinde ve yeterince ilgili değil... Dedim ki ona tek donör tek hasta olmuyor mu? Takdir edersiniz ki bu bizim hakkımız... Oda gayet tabii ama fiyat 6500 dedi. Neden diye sordum? Çünkü fiyatın artmasının bir nedeni olmalı değil mi? Çünkü sadece size ait olacak da ondan dedi.... Yani daha çok, daha çok kazanalım bunun adı....
Ben Doğuşta denemeyi hiç düşünmedim daha önce, vasat filan diye duymuştum..Fakat Firdevs hakkında olumlu şeyler okudum,duydum. Geçenlerde bir gün kalkıp Kıbrısa gittim doktorları tanımak için... Firdevs uygun geldi bana. Merkez çok lüks değil ama doktor ve laboratuvar ve embriolog önemli. Ne istediğimi bilerek gittim,net ve kararlı... Firdevs gayet sabırlı ve işini bilen bir doktor olarak tüm sorularımı yanıtladı beni muayene etti tüm götürdüğüm tetkiklerime baktı. Ve benden donör için süre istedi, fiziksel özelliklerimden dolayı avrupalı donör kullanabileceğini söyledi. Hiç farketmez akıl sağlığı düzgün,hastalık öyküsü olmayan ve bana benzeyen olsun dedim. Ben donörden ziyade kendim hakkında bilgi verdim ve şimdi siz bu işi yapan biri olarak benim yerime kendinizi koyun ve donöre öyle karar verin dedim. Zaten ön görüşmeye gittiğimi zamanımın çok olduğunu acele etmediğimi,kriterlerime uygun donör bulunması ve sağlıklı bir transfer gerçekleşmesinin önemli olduğunu söyledim. Ve kendisini yumurta paylaştırmadığı için tercih ettiğimi söyledim. Bana pazarlık yapmadı ben de zorlamadım. Pazarlıksızlığa karşılık nelerin sunulacağını sordum...Ve anlaştık... %70 şans. Hiçbir sorun görünmüyor dedi... Aslında o yüzdelerin nereye kadar önemi var ya da kim o yüzdeye giriyor biraz muamma..... Yani yaşımdan dolayı ama görünen bir sorun olmadığı için %70... Kaç kere olayına gelince tam bir sayı verilemez ama başarısız tüp denemesi gibi değil... İlk üç denemeyi garantiliyorlar neredeyse... Sperm faktörünü unutmayalım tabii.. Bu arada Doğuşta da IMSI kullanılyormuş.........
Tanrı istesin ve vakit gelmiş olsun......Sevgilerimle...

bencede paylaştırıyorlar emriyoları bana dr.iki emriyo yerleştirdi.sorduğumda berk beye kalanını 500euro karşılığı dondururuz dede.ama malum şansımız cok yüksekti emriyo donasyonu zaten dondurulmuş ta şans daha düşüktü. bu benim 3 denememdi dikkatinizi cekerim.kalan 6 emriyoyu ne yapacaksınız dedim.yok edeceklermiş ama ben inanmıyorum şimdi aklıma geliyor.bizimle beraber 3 hasta daha vardı onlara verdiler kesin.bende burda halen doğmamış cocuğun yasını tutuyorum.

desteğin için teşekkürler
dünya ıvf de kısmetse yumurta donasyonu aralık ayında.
Yolun açık olsun......

Inşallah senin bebeklerinde en yakın zaman da senin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…