Katiliyorum sana bende cekilecektim tuplerin yok gerek yok dedi rahim filmine

Bende cektırmek ısterım yapısıklıktan dolayı. Fakat hangı doktora sölesem tüplerım alındı . Ozaman sansınız daha yüksek deyıp gecıyorlar. Ama kistimden dolayı amelıyatlarımda doktorlar cok yapılıklık oldugunu ve temızledıklerını söylüyorlar. Bence cekılmesı gerekıyor

En uygunu hsg canim tuplerimiz olmadigi icin en iyi hsg yapiliyor

Ayy canım benim çok güzel haberler bunlar hep olumlu inş sonu güzel olcak
Doktor bana dediği sözlerle okadar mutlu etti ki,anne etmeden seni burakmam dedi.kulağa okadar hoş geliyorli anlatamam
Kızlar ben biliyorum çocuk veren Allahdır,ama bu sözler bile yaralı kalbe nasıl iyi geliyor anlatamam
Bugün çok heyecan dolu gün geçirdim
Sevinç göz yaşları,eskiden beni yaralayan doktorların sözleri
Eskilerde eşimin yanında beni ezen doktorlar oldu,senin rahim kötü,taşıyıcı anne düşün deyen oldu.ben burdada sordum,acaba taşıyıcı annemi düşünüm,ama bana umut verdiler.hayır ,sen bu rahimle anne olucaksın dediler
Bu nasıl bir sevinç anlatamam kızlar
Allahım bu sevincimi boşa çıkarmasın

Peki yapısıklık ? Benım kıstımden dolayı hep yapışıklık oldugunu sölüyorlar. Cektırmeden görünüyormu bu yapısıklık?

Bu sefer olacak inşallah Hayırlı olsun

Ama bana bana hsg sart demisti merkezdeki doktorum bende hidrosalpenx ameliyati oldugumu biliyorlar

Amin cnmmm bu sefer olacak bu heycanı umudu senınle beraber yaşıyoruzz
Tabıkı veren Allah hersey nasip Bu mübarek ayın hürmetıne Rabbım emeklerını boşa cıkarmasın. Rabbim hepimize nasip etsin ınşallahhh

Peki yapısıklık ? Benım kıstımden dolayı hep yapışıklık oldugunu sölüyorlar. Cektırmeden görünüyormu bu yapısıklık?

Histeroskopi sordunuz mu hiç? Ben son tedavimde istedim bana gerek yok dediler ama aslında onu yapmışken çizik de atıyorlar hem yapışıklık falan varsa onlar da gidiyor diye biliyorum. Yalnız histeroskopiden sonra transfer için birkaç ay beklemek gerekiyor olabilir.

Ben bu zamana kadar hic bilmıyordum bunları burda ögrenıyorum okadar emegım okadar param bosa gıtmıs. Benım amelıyatlardan sonra herşeyı temızledık tüp bebege hazırsınız dedıler. Dayadılar ilacıı. Artık buranın sayesınde herseyı ögrenıyorum. bunları doktoruma soracagım ve yapılmasını ısteyecegım

Çok teşekkür ederim. Ben de iki gün önce görüştüm Andrey’e Temmuz’da başlayabilirim ama ilk görüşmeye gitmeyeceğim bulunduğum yerde ultrason çektirip tahlilleri göndereceğim ona göre karar verilir dedi Andrey. Ama içimden de ön görüşmeye gitmeyi istiyorum ama eşimin izin nedeniyle Temmuz’da gidebiliriz . Bu ay Adet olunca ultrason sonuçlarını göndereceğim ona göre Temmuz’da transfer olacak şekilde planlama yapılacak .

Hayırlı olsun sımdıden cnm Rabbim yüzünüze gülsün inşallah

Ama bana bana hsg sart demisti merkezdeki doktorum bende hidrosalpenx ameliyati oldugumu biliyorlar
Rahim filmi bir tek tüplerin durumu için çekilmiyor,aynı zamanda kaviyenin durumu,kavite içi mayenin akışkanlığı,rahim içinin T şeklinde olması,yapışıklık var yok dair gösterge,polip var yok ona dair
Yani diagnostik teşhiz için gereken durum

Hayırlı uğurlu olsun kuzum
Görüşmeye gerek yok canım
Benim durum farklı,çok zor geçmişim var,beni görmek istediler

Ya ne güzel acaba nereden soyacaklar diye düşünmeden rahatça tedaviye yoğunlaşmak şimdi uçak biletinin ücreti dışında bir para çıkmadı mı sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…