Bu fiyatlar nerde yazıyor, özellikle kur sabitleme ve 35.000 TL ben internet sitelerinde göremedim
arkadaşlar biontextin türkçe seçeneğini seçtiğiniz zaman sizi biontex. com.TR uzantılı sayfaya yönlendiriyor ya orada ben görüyorum süresi geçen aralık ayına aitse neden hala duruyor anlamadım. fotoları koydum sizde siteye girip tıklayıp tamamını okuyabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210419-183143.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210419-183113.webp
    31 KB · Görüntüleme: 55
Nasıl bır amelıyat bu normal kist gıbımı nasıl acıyorlar. Bıktım artık amelıyatyan
Al bendende okadar son 12 yilimi ameliyatlarla gecirdim bende rabbim hic kimseye yasatmasin ben 10 yil once evlendikten bir hafta sonra agrilarim yuzunden kadin hastaligindan ameliyat olmustum hic unutmam o gunu biz balayi zamanlarini hep hastanelerde doktorlarda gecirdik

Benım bagırsagıma mideme kadar yapısıktı kızzz doktor şok olduk dedı amelıyatta Sabah girdim gözümü actıgımda gecenın körüydü. Cok zor valla insan cok acı cekıyor. laparoskopie ve laparotomie ne varsa oldum .bır daha cesaretım yok valla. Aminn rabbım kımseye yasatmasın bizlerede tekrarını yasatmasın inşallah

Bana doktor cok zor bir hastaydın tertemiz yaptık demıstı 2,5 sene oldu. Ilacımın gününü aksatmıyom korkumdan az karnım agrısa adet olcam dıye korkuyom yıne kistim cıkar yapısıklık olur dıye

Bana doktor cok zor bir hastaydın tertemiz yaptık demıstı 2,5 sene oldu. Ilacımın gününü aksatmıyom korkumdan az karnım agrısa adet olcam dıye korkuyom yıne kistim cıkar yapısıklık olur dıye
Korkma canim ameliyatin uzerinden cok gecmemis temizlenmis ilacda kullaniyorsun olusmax baska

Hangi merkezdi canım??

Canım benimmmm ağlattın beni ya. Offfff guzel ve tatlı kadın ve guzel anne

Tekli paket fiyati ne kadar mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim

Burası sana uğurlu gelecek canım arkadaşım ben öyle hissediyorum.

Z Zaza74 daha önce kendi yumurtanla ya da donör yumurtasıyla olan denemelerinde hiç zoladex ile geçici menapoza girmiş miydin?
Biotex İlk kez mi deneyecek bu şekilde transferi?

Ben hem Tr de ki doktorumla hem Murat bey ile görüştüm. İkisi de önce yumurta toplama embriyo oluşturma sonra en az 2 ay geçici menapoza sokacağız. Şansın iyice artar dediler.

Benim bildigim kadariyla rahim filmi Almanyada yok. Yani varsa da o derece yaygin degil ben sormustum doktoruma ve bana cok ekstra durumlarda cekiyoruz diye soylemisti, bilmiyorum
Benım o vahim kist durumlarımda cekmedıyseler o zaman hic cekmezler sendemi almanyada yasıuorsun

Arkadaşlar, ben Gürcistan da tedaviye başlamıştım. Embriyo oluşturma aşamasındayız. Son yazdıklarınızda kafama takılan geçici menopoz olayı. Ben zaten menopozdaydım ancak doktorum son iki aydır ilaç ile adet olmamı istemişti, hala da devam ediyorum ilaca. Yanlış mı yani şimdi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…