Bana 1 hafta donmemislerdi ilk tedavimde ucaga binegim gun döndüler. Esim geliyoruz zaten aramasanizda olurdu deyip telefonu suratina kapattigini bilirim
Senin sabrına hayranım, sana yapılanları okuduktan sonra senin merkeze mesaj bile atmadım inşallah şansın yaver gitsin çok istiyorum senin adına, çünkü onlara çok tahammül etmişsin mükafatın bebiş olsun inşallah

Ohh alisveris de yapilmis:))
Odada kalmamak cok supeer

Canimsin amin canim hepimize insallah hayirli sonuclarimiz olur hepimizin

Sonunda geldim metini duyduğumuz yere

Eklentiler

• 8F83527F-F49F-4DBF-92DE-135690E1842A.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 130
  • C7375CC4-EFBF-41EC-9006-9069BF6055F2.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 134
  • DBC01AEC-5963-42CC-8812-870131A5F401.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 132
Andrey bizi karşıladı çok güler yüz insan,tabii maskeden yüz değil gözler gözüküyor
Eşimin tüm dosyasını hazırladılar ve örnek vermeye götürdüler
Ben bekliyorum

Günaydın kızoşşşşlar
Sabah kahvaltımızı yaptık ve bekliyoruz
Şimdi arabamız geldi gidiyoruz kliniğe
Vallah kendimi azda olsa prenses hiss etim
Günaydın zaza hadi hayırlısı 4 gözle seni takip ediyorum prenses hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bu sefer evlatlar gelicek dualarım seninle

Andrey bizi karşıladı çok güler yüz insan,tabii maskeden yüz değil gözler gözüküyor
Eşimin tüm dosyasını hazırladılar ve örnek vermeye götürdüler
Ben bekliyorum
Andrey muhtemelen dün burdakılerın mesaj yagmuruna tutuldu yazık kız uyuymadık pazar pazar adamı
Bende andreyden haber beklıyorum canım gezınmesın oralarda benim işede el atıversın bır zahmet
Heycanla haberlerını beklıyoruzz cnmmm hayırlısıylaaa

Sağol kuzum
Eşim sperm verdi 3 tüp kan aldılar
Şimdi benden 6 tüp kan
Birazdan vajınadan smit alıcaklar ve pap test
İnşallah güzel sonuçlar çıkar
Seni merakla takiptetiz. Gozumuz , kulagimiz oluyorsun. Hakkin odenmez.
Zaza eger musait oldugunda ince endometrium vakalarinda uyguladiklari tedavi protokolu var miymis sorabilirmisin?
Kanda nelere bakiliyormus?

Kız izin ver benim işimi çözsün
Adam sabahtan beri bizimle koşturmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…