Rabbim ayaginiza tas degdirmesin insallah güle güle büyüt yavrunu darisi hepimizin basina insallah❤❤❤❤❤❤

Ayy zazacim orda benim milletimden cekik gözlü donorlerde vardir buna cok seviniyorum kibris birtürlü bana benzeyen donor bulamamisti bu sefer bulduk dediler garanti olsun diye donorun fotosunu gormek istedim prosedur geregi yasakmis yine göremedim

Her türlü donör var
Eminim ki kendine benzeyenide bulursun

Zaza çok teşekkür ederim dualarım seninle iftar vakti forumdaki bu yolda hepimiz için dua edeceğim arkadaşlar içimden geldi özellikle Zaza senin ismini ayrıca söyleyeceğim çok emek sarfettin bu yolda

Beyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyor
Adamlarda artik yoruldu kuzum benim adam ikna oldu ya cok sasiriyom
Insallah senin gynolifede güzel sonuclanirda gerek kalmaz kiewe. Zaza yazdikca okudum adama bak dedim arkadas orda gördü güvenilir yer. Diye diye adamin aklina girdim. Zaza bizlere yol actin dilerim seninde yüzün güler hepimizinde. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Âmin canim amin ❤❤❤

Beyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyor
Bunları gunolife duysun en en iyi şekilde işini görsünler
İnşallah gynoda son olur tedavin,evladına kavuşursun.kievede gezmeye gelirsin,bebeğinin bezini alırsın ve bol bol orman havası yutarsın
İnşAllahhhhh

Sağol kuzum

kibris paket halinde tedavi cikarmazsa cok hasta kaybedecek. Bizleri düsünmesi gerekiyor kibrisinda. Bir tedavi 7/8 bin euroya geliyor . Sonuc negatif olunca sil bastan ve aciklama olmuyor. Bizler yillardir kesildik bicildik maddi manevi yorulduk 1 tane evlat icin bizlerin umuduna sadece ticaret olarak bakmak cok yanlis hic vicdanli degil malesef. Duy sesimizi kibris sadece 1 tane evlat istiyoruz. Tedavileri kolaylastirin lütfen.Cok zorluklarla son sansini deneyen insanlar var. Insanlara sans verin lütfennn

Aynen katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…