Ah ne güzellllKüçücük bir embriyo olarak aynı bedende başladığımız hamilelik yolculuğumuz kısa bir süre önce, o bu hayattaki ilk nefesini almasıyla tamamlandı ve biz miniğimize kavuştukŞimdi ise bizi ebeveyn yapan miniğimizle yeni bir yolculuğa başlıyoruz...
Birlikte nefes alacağımız dünyamıza hoş geldin bebeğim
En büyük dileğim ise; isteyen herkesin en kısa sürede kolayca evlat sahibi olması ve o en anlamlı ilk nefesi birlikte alabilmesi...
Zaza Ukrayna eşin neden sıcak bakmadı özel değilse eğer. Ben daha hiç bir yerde denemedim ama donörleri görebilmek ve orada fresh yumurta kullanıldığı düşünerek direk burayı düşündüm deAynen tevekilim inan son çarem burası,yumurtaların freş olmasına inanıyorum,çok arkadaşım giti ordan evlatlarına kavuştu
Ben eşimi ikna edene kadar hem malım hem canım gitti
zaza siyah saçlı ve gözlü dönerleri çokmuydu ben ve eşimde de esmeriz ama beyaz tenliyiz deCanım pablocum tabii ukraynadada esmer çok
Yarın olsun bir kliniğe gidim bakalım ne diyecekler
Ukrayna kızlarının güzelliği dünyaya taşmışDonörler nasilbelkide o gördüklerinin arasinda donörler bile vardi
Ayyyyy Secey nerdesinKüçücük bir embriyo olarak aynı bedende başladığımız hamilelik yolculuğumuz kısa bir süre önce, o bu hayattaki ilk nefesini almasıyla tamamlandı ve biz miniğimize kavuştukŞimdi ise bizi ebeveyn yapan miniğimizle yeni bir yolculuğa başlıyoruz...
En büyük dileğim ise; isteyen herkesin en kısa sürede kolayca evlat sahibi olması ve o en anlamlı ilk nefesi birlikte alabilmesi...
Eşim başka ülke,başka millet duyunca sinir oluyordu,şimdi burda bu milletin nakadar dürüst ve temiz olduğunu görüyor ve kendisi buna göre mutlu,yüzü gülüyorZaza Ukrayna eşin neden sıcak bakmadı özel değilse eğer. Ben daha hiç bir yerde denemedim ama donörleri görebilmek ve orada fresh yumurta kullanıldığı düşünerek direk burayı düşündüm de
zaza siyah saçlı ve gözlü dönerleri çokmuydu ben ve eşimde de esmeriz ama beyaz tenliyiz de
Rabbim ayaginiza tas degdirmesin insallahKüçücük bir embriyo olarak aynı bedende başladığımız hamilelik yolculuğumuz kısa bir süre önce, o bu hayattaki ilk nefesini almasıyla tamamlandı ve biz miniğimize kavuştukŞimdi ise bizi ebeveyn yapan miniğimizle yeni bir yolculuğa başlıyoruz...
Ayy zazacim orda benim milletimden cekik gözlü donorlerde vardir buna cok seviniyorum kibris birtürlü bana benzeyen donor bulamamisti bu sefer bulduk dediler garanti olsun diye donorun fotosunu gormek istedim prosedur geregi yasakmis yine göremedimUkrayna kızlarının güzelliği dünyaya taşmış
Birde kızlar ukrayna halkı çok cana yakın,ruslar gibi kaba değiler
Öğlen klinikte olduğum için iki gün öğlen yemeğine gelmedim,yemekhanedeki kadın,ayy çorba içemiyorsunuz,ben akşama size saklayım.inanın anne gibi
Yani kendimi hiiiç garip hiss etmiyorum
Çok sıcak kanlı millet
Her türlü donör varAyy zazacim orda benim milletimden cekik gözlü donorlerde vardir buna cok seviniyorum kibris birtürlü bana benzeyen donor bulamamisti bu sefer bulduk dediler garanti olsun diye donorun fotosunu gormek istedim prosedur geregi yasakmis yine göremedim
Bu super iste. Esim bu gynolifte son kez deneyelim seni ukraynaya götürürüm dedi cok şükür gynolifte pek umudum yokda diyor sirf busefer tutmazsa ne bahaneleri olacak onu ogrenmek istiyorum diyorHer türlü donör var
Eminim ki kendine benzeyenide bulursun
Zaza çok teşekkür ederim dualarım seninle iftar vakti forumdaki bu yolda hepimiz için dua edeceğim arkadaşlar içimden geldi özellikle Zaza senin ismini ayrıca söyleyeceğim çok emek sarfettin bu yoldaEşim başka ülke,başka millet duyunca sinir oluyordu,şimdi burda bu milletin nakadar dürüst ve temiz olduğunu görüyor ve kendisi buna göre mutlu,yüzü gülüyor
Ukrayna halkı hiç bir zaman aldatmaz,kuruşa kuruştu
Ne deyim gelin görün
Ben seçtiğim 5 dönör hepsi siyah saç,siyah göz,beyaz tenliler
Yani bizim gibi
Buda güzel valla genetik cekmis benim neneme dersinAy benim istegim bizlerle alakasi yok fakat olsun mavis gözlü bir bebek. Neneme cekti derim gözleri
Insallahhhh yüzün güler bu sefer canimmBu super iste. Esim bu gynolifte son kez deneyelim seni ukraynaya götürürüm dedi cok şükür gynolifte pek umudum yokda diyor sirf busefer tutmazsa ne bahaneleri olacak onu ogrenmek istiyorum diyor
Beyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyorBizim kocaman kahverengi glzlerimiz var cokta uyumlu oluruz
Insallah kurban oldugum rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hicbirimizin kolay bir surec deil cunku insan maddi ve manevi yonden baya yipraniyorInsallahhhh yüzün güler bu sefer canimm
Dualara çok ihtiyacım varZaza çok teşekkür ederim dualarım seninle iftar vakti forumdaki bu yolda hepimiz için dua edeceğim arkadaşlar içimden geldi özellikle Zaza senin ismini ayrıca söyleyeceğim çok emek sarfettin bu yolda
Adamlarda artik yoruldu kuzum benim adam ikna oldu ya cok sasiriyomBeyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyor
Âmin canim aminAdamlarda artik yoruldu kuzum benim adam ikna oldu ya cok sasiriyom
Insallah senin gynolifede güzel sonuclanirda gerek kalmaz kiewe. Zaza yazdikca okudum adamabak dedim arkadas orda gördü güvenilir yer. Diye diye adamin aklina girdim. Zaza bizlere yol actin dilerim seninde yüzün güler hepimizinde. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Bunları gunolife duysun en en iyi şekilde işini görsünlerBeyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?