Ah ne güzellll Yavrunla musmutlu ömrünüz olsun ailecekRabbim sizlere bagislasin yavrunuzuBebegini kokladikca sarildikca bizleride duanda eksik etme canim. Gözünüz aydin olsun

Aynen tevekilim inan son çarem burası,yumurtaların freş olmasına inanıyorum,çok arkadaşım giti ordan evlatlarına kavuştu
Ben eşimi ikna edene kadar hem malım hem canım gitti
Zaza Ukrayna eşin neden sıcak bakmadı özel değilse eğer. Ben daha hiç bir yerde denemedim ama donörleri görebilmek ve orada fresh yumurta kullanıldığı düşünerek direk burayı düşündüm de
Canım pablocum tabii ukraynadada esmer çok
Yarın olsun bir kliniğe gidim bakalım ne diyecekler
zaza siyah saçlı ve gözlü dönerleri çokmuydu ben ve eşimde de esmeriz ama beyaz tenliyiz de

Donörler nasil belkide o gördüklerinin arasinda donörler bile vardi
Ukrayna kızlarının güzelliği dünyaya taşmış
Birde kızlar ukrayna halkı çok cana yakın,ruslar gibi kaba değiler
Öğlen klinikte olduğum için iki gün öğlen yemeğine gelmedim,yemekhanedeki kadın,ayy çorba içemiyorsunuz,ben akşama size saklayım.inanın anne gibi
Yani kendimi hiiiç garip hiss etmiyorum
Çok sıcak kanlı millet

Ayyyyy Secey nerdesin
Biliyorum mnnakla çok zor bura katılmak
Zamanın yok
Ben teyzesi ona kurban olsun
Ama sanada ihtiyacımız var
Şimdi ne diyeceğini bile biliyorum,açın eski mesajlarımı okuyun
Seni ve meleğini çoook öpyorum

Eşim başka ülke,başka millet duyunca sinir oluyordu,şimdi burda bu milletin nakadar dürüst ve temiz olduğunu görüyor ve kendisi buna göre mutlu,yüzü gülüyor
Ukrayna halkı hiç bir zaman aldatmaz,kuruşa kuruştu
Ne deyim gelin görün
Ben seçtiğim 5 dönör hepsi siyah saç,siyah göz,beyaz tenliler
Yani bizim gibi

Rabbim ayaginiza tas degdirmesin insallah güle güle büyüt yavrunu darisi hepimizin basina insallah❤❤❤❤❤❤

Ayy zazacim orda benim milletimden cekik gözlü donorlerde vardir buna cok seviniyorum kibris birtürlü bana benzeyen donor bulamamisti bu sefer bulduk dediler garanti olsun diye donorun fotosunu gormek istedim prosedur geregi yasakmis yine göremedim

Her türlü donör var
Eminim ki kendine benzeyenide bulursun

Her türlü donör var
Eminim ki kendine benzeyenide bulursun
Bu super iste. Esim bu gynolifte son kez deneyelim seni ukraynaya götürürüm dedi cok şükür gynolifte pek umudum yokda diyor sirf busefer tutmazsa ne bahaneleri olacak onu ogrenmek istiyorum diyor

Zaza çok teşekkür ederim dualarım seninle iftar vakti forumdaki bu yolda hepimiz için dua edeceğim arkadaşlar içimden geldi özellikle Zaza senin ismini ayrıca söyleyeceğim çok emek sarfettin bu yolda

Zaza çok teşekkür ederim dualarım seninle iftar vakti forumdaki bu yolda hepimiz için dua edeceğim arkadaşlar içimden geldi özellikle Zaza senin ismini ayrıca söyleyeceğim çok emek sarfettin bu yolda
Dualara çok ihtiyacım var
En aç olduğum şey

Beyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyor
Adamlarda artik yoruldu kuzum benim adam ikna oldu ya cok sasiriyom
Insallah senin gynolifede güzel sonuclanirda gerek kalmaz kiewe. Zaza yazdikca okudum adama bak dedim arkadas orda gördü güvenilir yer. Diye diye adamin aklina girdim. Zaza bizlere yol actin dilerim seninde yüzün güler hepimizinde. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Âmin canim amin ❤❤❤

Beyzanurcum benim adami ikna ettim obur sefer gynoliften sonra kieve götürürüm dedi burda olmazsa hic ara vermeden eylul ekim gidebiliriz diyor
Bunları gunolife duysun en en iyi şekilde işini görsünler
İnşallah gynoda son olur tedavin,evladına kavuşursun.kievede gezmeye gelirsin,bebeğinin bezini alırsın ve bol bol orman havası yutarsın
İnşAllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…