Sağol kuzumAdamlarda artik yoruldu kuzum benim adam ikna oldu ya cok sasiriyom
Insallah senin gynolifede güzel sonuclanirda gerek kalmaz kiewe. Zaza yazdikca okudum adamabak dedim arkadas orda gördü güvenilir yer. Diye diye adamin aklina girdim. Zaza bizlere yol actin dilerim seninde yüzün güler hepimizinde. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Bunları gunolife duysun en en iyi şekilde işini görsünler
İnşallah gynoda son olur tedavin,evladına kavuşursun.kievede gezmeye gelirsin,bebeğinin bezini alırsın ve bol bol orman havası yutarsın
İnşAllahhhhh
Aynen katiliyorumkibris paket halinde tedavi cikarmazsa cok hasta kaybedecek. Bizleri düsünmesi gerekiyor kibrisinda. Bir tedavi 7/8 bin euroya geliyor . Sonuc negatif olunca sil bastan ve aciklama olmuyor. Bizler yillardir kesildik bicildik maddi manevi yorulduk 1 tane evlat icinbizlerin umuduna sadece ticaret olarak bakmak cok yanlis hic vicdanli degil malesef. Duy sesimizi kibris sadece 1 tane evlat istiyoruz. Tedavileri kolaylastirin lütfen.Cok zorluklarla son sansini deneyen insanlar var. Insanlara sans verin lütfennn
Oyyyy o minnoslarrrKızlar nefesinizi tutun
Şimdide bebekler
Allahım hepimize nasip etsin
O bebisler yeni dogan bebislermi cnmKızlar nefesinizi tutun
Şimdide bebekler
Allahım hepimize nasip etsin
Tv haberlerde görmüştüm tasiyici annelerden bebeklerini alan anneler vardi bayagi cok bebekler vardi orasıdır belkide bu merkezKızlar administratör çok sinirlendi odayı çektiğim için,fırça bile yedim
Beni burdan atmadan 2 günümüde geçirsem iyi olur
Beni taşıyıcı anne paketindekilerin oteline yerleşdirdikleri için ben bunları canlı görüyorumTv haberlerde görmüştüm tasiyici annelerden bebeklerini alan anneler vardi bayagi cok bebekler vardi orasıdır belkide bu merkez
Burasi yemekhanemi massallah ultra luks otelin yemek salonu gibiBeyzaaacım senin için yemekhanemizi çektim
Ayyyy ne güzell yaaBeni taşıyıcı anne paketindekilerin oteline yerleşdirdikleri için ben bunları canlı görüyorum
Burasi dinlenme odasi massallah ulta luks otel odasi gibiBu dinlenme odası
Kahfe makineleri her odada çift çiftHersey pakete dahil ya ben orda yemek yerim habireyayila yayilada dinlenirim stres yok
Kiz kahve makinesi odada heKahfe makineleri her odada çift çift
Çaylar 10 çeşit(yeşil,siyah,ananaslı v s.)
Fanra,kola,sprayt,meyve suları her çeşit,dondurmalar
Kuzum ne desen
Birde yediğimiz azmış gibi bize ilave odaya ne istersiniz alın aç kalmayın
Odamıza ha bele eşim meyveli kefirler alıyor
İçimi rahatlıyor diye
Benim olduğum yerde Seceyimde olmuş,sonra ikinci defa gelince başka yere vermişler onları,Secey benim kaldığımı beğenmemişKiz kahve makinesi odada hesüpermis tam benlik orasi.Helee meyveli kefirler felan cok güzel cnm ya hic stres yok Allahimmmm yüzünü güldürsünnn
Kiz sen yoksa lüks olan yerdemisin apartlares varmis. Neresi olursa veriliyormus. Secemiyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?