Vay beBenim olduğum yerde Seceyimde olmuş,sonra ikinci defa gelince başka yere vermişler onları,Secey benim kaldığımı beğenmemiş,obir yer daha iyi diyor
Yani burdan iyiside varmış
Aslında Secey konuşsa
Az kaldi kiew e bilet almak uzereyimBenim olduğum yerde Seceyimde olmuş,sonra ikinci defa gelince başka yere vermişler onları,Secey benim kaldığımı beğenmemiş,obir yer daha iyi diyor
Yani burdan iyiside varmış
Aslında Secey konuşsa
Bak şimdi merkezdeyimVay betelefon icin extra karta gerek yok demi cnm int de otelde ücretsizmi?
Hic türk varmi cnm karsilastinmi yada donörlerde rastladinmi?Bak şimdi merkezdeyim
Burası ful çekiyor
Otel full çekiyor ve hepsi ücretsiz
Ben almak üzereyim gel beraber giderizAz kaldi kiew e bilet almak uzereyim
Gidelim vallaBen almak üzereyim gel beraber gideriz
Ben donörün türk olmasını istemiyorumkiHic türk varmi cnm karsilastinmi yada donörlerde rastladinmi?
Ben buldum berlinde direk ucus varmisGidelim vallaneyse ki direk ucus yok o zaman kesin ordaydim suan
Ben donörün türk olmasını istemiyorumki
Zaten eşim türk yeter bize bir türk
Klinikte görmedim ama bugün almanyadan türk çift gelicekmiş Andrey dedi
Onlarla denk gelicezmi malum değil
Aynen valla eşimi ikna etsem bugun giderimde işte insallah bizlerede nasip olur Allah büyükHersey pakete dahil ya ben orda yemek yerim habireyayila yayilada dinlenirim stres yok
andrey turkcesi iyi mi zazacim ? bir de benim sorum bulasici hastaliklar icin test yapiyorlar mi acaba donorlere ve eslere?Ben donörün türk olmasını istemiyorumki
Zaten eşim türk yeter bize bir türk
Klinikte görmedim ama bugün almanyadan türk çift gelicekmiş Andrey dedi
Onlarla denk gelicezmi malum değil
Insallah cnmAynen valla eşimi ikna etsem bugun giderimde işte insallah bizlerede nasip olur Allah büyük
Munih ten de var lufthansa o baya iyi eger yakinsanBen buldum berlinde direk ucus varmisama bize 3,5 saat orasi
Burdan bulsmasam mecbur oraya ucarim.
benim alacagim donöre de bir test yapilmasi gerekiyor onu yapip yapmadiklarinin cevabini bekliyorumandrey turkcesi iyi mi zazacim ? bir de benim sorum bulasici hastaliklar icin test yapiyorlar mi acaba donorlere ve eslere?
Hamburgdayim ben cnm orasi bana uzak. Aslinda burdada farkli günlerde wizz air ucusu gözüküyor direk. Arayip sormamiz gerekiyor tam emin olmak icin.Munih ten de var lufthansa o baya iyi eger yakinsan
Ya bebekler süper içim gitti maşallah hepsineBeyzaaacım senin için yemekhanemizi çektim
Frankfurt dan direk uçuş var, 2 saat 35, veya 40 dk. Frankfurt havalimanının en alt katı yer altı terminali. Bulunduğunuz şehrin bahnhofuna sorun direk havalimanına tren varmı diye.Gidelim vallaneyse ki direk ucus yok o zaman kesin ordaydim suan
Bende aynen hastane de bile yeni doğan bebekleri puset de görünce içini görmek istiyorum aglıyorum o ortamda hiç susmam aglarım herhaldeBen orda hep aglarim kesin o minnoslarrr ayy masallah onlara Allahim hepimize nasip etsinnnnn
Andreyin türkcesi senden benden iyiandrey turkcesi iyi mi zazacim ? bir de benim sorum bulasici hastaliklar icin test yapiyorlar mi acaba donorlere ve eslere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?