ayy gözün aydın Allahım herşey gönlünce olsun hayırlı sağlıklı bir evladın olsun tüm mürvetlerini de gör inşallah

Esra erolu bugun izleyen oldumu kizlar kadinin cocugu kocasindan cikmadi dna si tutmayinca. Kadin diyoki okadar igne vuruldum tedaviyle oldu ondan olmustur ignedenmis öyle diyor haspamm
Ayyyy onaa koptum tup bebek yaptirdimdim ben diyor bide dunya igne yedim ilac yuttum dediya orda suclu igne ve ilac cikti sanirsam baska adamdan tup bebek yaptirmis kocasinin haberi yok

Cunku kibris artik para yonunden alacagini aldigi icin ilgisizlikten insanlar yoruluyor kolay deil bu surec bu surecte insan birazcik merkezi tarafindan anlayis bekliyor oda olmayinca artik hasta sayisi azaliyor kibris sayfalari bir gorseniz sikayetlerle dolu
Tabii diye bilirsin kuzum
Zazam ben kocami ikna ettim adam bu ilgiyi alakayi hatta parayi duyunca saskinligini gizleyemedi bir bekleyelim acele etmeyelim diyor kibris icin iyice düşünelim diyor mayista biz gidecektik bakalim ordan gorusme icin kieve gecelim diyor kibristan sonra olurmu sence oyle

Canım bu anlattıgin benzer surecleri bicogumuz tecrube ettik inan acı tecrubelerle dolu.En dogru kararı sen verirsin elbet ama bi bakıyorsun yaş iyice alıp başini gidiyo maddi manevi .Simdiki aklim olsa Turkiyede bi iki denerdim baktim sonuc yok direkt donasyona gecerdim
Burda binlerce sayfa okudum arkadaslarimin duygularina tanik oldum sonuc donasyonda yapsan Allah ol derse oldugu insaallah Allah nasip eder.

Insaallah Allahim tez zamanda bu yolda emek harcayan tum arkadaslarimizin kucagini doldurur icinde bizimde Bizi bekleyen minnaklarımıza tez zamanda kavusmamizi diliyorum

Kiz kibrista bulasamicaz bi bakmisiz kiewde bulusurmusuz

Kuzum pandemiden dolayı zor olur
Birde biliyorsun ülkeden ülkeye pcr testi,sağlık sığortası,klinik izni
Bence sen Andreyle konuş
Ve direk yaşadığın yerden git kieve

Bende yeni kalktim direk tv actim muge anli zamani evet oda cok heyacanli
Insallah cnm yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kuzum pandemiden dolayı zor olur
Birde biliyorsun ülkeden ülkeye pcr testi,sağlık sığortası,klinik izni
Bence sen Andreyle konuş
Ve direk yaşadığın yerden git kieve
Cok dogrru söylüyorsun andey gercekten her yazdiginda dönüyor o kadar alismisimki merkeze yazdigimda bir hafta sonra dönmelerine aklimda biri soru olunca andreye yaziyorum aninda bir dakkika icinde cevap geliyor sasiriyorum vallahi

Cok dogrru söylüyorsun andey gercekten her yazdiginda dönüyor o kadar alismisimki merkeze yazdigimda bir hafta sonra dönmelerine aklimda biri soru olunca andreye yaziyorum aninda bir dakkika icinde cevap geliyor sasiriyorum vallahi
Aynen valla Andrey sagolsun . Benim 1.5 aydir resmen pskolojim bozulmustu kac kez agladim yaa . Kendimi zorla tedaviye aldiriyormusum gibi hissetmeye baslamistim

Aynen valla Andrey sagolsun . Benim 1.5 aydir resmen pskolojim bozulmustu kac kez agladim yaa . Kendimi zorla tedaviye aldiriyormusum gibi hissetmeye baslamistim
Lütfen artık kendimizi ezdirmeyelim
Alternativ yerler çok vede daha kaliteli hizmetle
Kıdemli bir hasta olarakta söyleyim,stres bu tedavilerde çoook zararlı bir etken

Kiev deki bu merkezde sperm donasyonu da var mı acaba sayfalarında göremedim. Burada da çoğunluk hep yumurta donasyonu hakkında. Sperm donasyonu planlayanlar var mı
Biz sperm donasyonu planlıyoruz ama öncelikle kıbrıs ile görüştük şimdilik orda başlamaya karar verdik, haziran ayında başlıyoruz bakalım.. kendimce bir takım araştırmalar yaptım sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım

Guzel haberlerini bekliyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…