Caaan hiç aklını karıştırma
Senin yumurtaların içinde
Spermde dondurulmuş çözülse bile bozulmuyor
İçini ferah tut

Caaan hiç aklını karıştırma
Senin yumurtaların içinde
Spermde dondurulmuş çözülse bile bozulmuyor
İçini ferah tut
Zazam var ya bi kiev gittin hepimiz hareketlendik Hakkimizdan hayirlisi seninde isin gucun rast gelsin Zazam

Merhabalar hepinize öncelikle uzun zamandan beri sizi dışardan izliyorum ama artık aranıza katılma kararı verdim. daha verdiğim bir çok kararla beraber
Aramıza hoş geldin arkadaşım

Ahh Secey iki senedir seninle konuşuyorum ama geç uyandım

Caaann
Sende hoş geldin aramıza kuzummmmm
Hosbuldum güzelim .Zazam insaallah tez vakitte kucagina alirsin evlatlarini cani gonulden dilerimBizlerede yillardir fikirlerinle cok yardimci oluyorsun Allah razi olsun senden ve buradaki diger arkadaslardan.Yillardir sayfayi sessiz takip ederim bikac kisiye ozel yazardim artik sayfadayimIyi ki varsiniz ❤

İyi ki sende varsın
Bak nakadar çok kardeşiz
Kim bizi yıkar ki
Aslında bizim evlatlarımız en şanslı olucak
Bu kadar teyzeleri var

Aramıza hoş geldin arkadaşım
öncelikle çıkmış olduğunuz yolculuğunuz hayırlı olsun ve göstermiş olduğunuz uzun ve yorucu sürecin sonuna gelmişsinizdir. kalben yanınızdayız buradaki bir çok arkadaşımızla beraber. seneye bu zamanlar secey gibi bebeğinzi konusuyor oluruz insallah. kısaca kendimden bahsedeyim 2016 da evlendim ve macera başladı. yumurta rezervi yetmezliği dendi ahh vahhh lar tüp bebek yapmak zorunda kalacağım sonrasında 2 deneme sonuç negatif. şimdi keşke tüp bebekle olsaydı diyorum . o sayfayıda kapatıp donöre karar verdik kıbrısa gidecektik pandemi ve iptal. şimdi sizin sayenizde kıbrısın olumsuzluklarını duyunca direk kiev i düsünmeye basladık sizin ve buranın sayesinde yoksa haberimiz bile yoktu

Benimde kafam karmakarışık oldu. 39 yaşındayım ilk tüp bebek denemem kürtajla sonlandı. 2. Ve 3. denemeyi salak gibi iyi olmayan bir hastanede yaptırdım sonradan kafama vurdum ama iş işten geçti. Maddi ve manevi bittik artık. Eşim şişli memorial de denemek istiyor tabi borç harç alarak yapıcaz bu kez. Bende yok tuttuydu yok keseydi kalp atışıydı vs yaş da ileri olduğundan şansımın az olduğunu düşünüyorum canlı doğum için. O yüzden yumurta donasyonunu istiyorum eşim tekrar tedavi diyor. Yani biliyorsunuz çok zahmetli bir süreç nasıl yapıcam bilmiyorum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Her nerede denerseniz şans sizi burakmasın
Ama hakikaten kievde işi şansa burakmıyorlar

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Her nerede denerseniz şans sizi burakmasın
Ama hakikaten kievde işi şansa burakmıyorlar
Bizde o yüzden iyi düşünüp yaşanmışlıği tecrübe edinip ona göre karar vereceğiz. Şimdilik sadece tedirginliğimiz eşim de bende dil bilmiyoruz ingilizce dahil orada ne yapar ne ederiz

Maddi gücün varsa,yumurtan çıkıyorsa,dene derim
Ama şansın az iyse hiç zaman kayb etme
Donasyona başla

Bizde o yüzden iyi düşünüp yaşanmışlıği tecrübe edinip ona göre karar vereceğiz. Şimdilik sadece tedirginliğimiz eşim de bende dil bilmiyoruz ingilizce dahil orada ne yapar ne ederiz
Hiiiç tedirgin olmayın
Bakın nakadar açık her şeyi belirtmişim
Birde Andrey var,o sizin diliniz olucak
Çok iyi bir insan
Hakikatan rahat olucaksınız

Hayırlı uğurlu olsun kuzum
Görüşmeye gerek yok canım
Benim durum farklı,çok zor geçmişim var,beni görmek istediler
Biotexcom 'daki İki tedavimde de ilk görüşmeye gittim, zaten 1 gün sürüyor ve paket dahilinde, dr. kontrolü, örnekler, kan testleri yapıldı, tedavi planı oluşturuldu, transfere kdr olan ilaçlar verildi, sözleşmeler imzalandı ve paket ücretinin yarısını ödedik. Benim ilk tedaviye başladığımda, zaten önceden var olan ve tüp bebek denemelerinden ve kullandığım ilaçların etkisiyle de iyice büyüyen myomlarım vardı, ayrıca 6 ay öncesinde de tüp bebek denemelerim sırasında endometrium iç kısımdan histeroskopiyle polip ve myom çıkarılmıştı. Kliniği görmek, aklımdakileri sormak, beni tedavi edecek doktorla tanışmak, myomlarımla beni görmesinin ve değerlendirmesinin doğru olacağını düşündüm. Sonuçta her gün tedavi için gelenleri, donörleri, taşıyıcı anneleri, tüp bebek yaptıranları görüyorlar ki tahminim bu sayı hiç az değil... o zaman bana da transfere kadar miyoma göre ilaç verilmişti, transferden önce myomların alınmasının doğru olacağı ve karar verirsem çok çok iyi bir doktor tarafından rahime zarar vermeden alınması gerektiği söylenmişti. Bu şekilde de transfer olur denmişti ama ilerleyen zamanlarda oluşacak komplikasyonlar için bir şey denemez, tutabilir, devam edebilir yada myomlardan devam etmeyebilir denmişti, ben yine de myomlarla denemek istedim, transfer edilen 2 tane aa kalite embriodan biri tutmuştu ama kalp sesini alamayınca kürtaj oldum. 2 ay sonra da tüm riskleri göze alıp (bir kaç görüş aldığım tecrübeli doktorların bile hep açık ameliyat teklif etmiş olmalarına rağmen) ben konusunda çok çok iyi ve çok fazla sayıda laparoskopik ameliyat yapmış, çok sevgili ve değerli doktoruma(hem de sezeryanımı gerçekleştiren ) güvenerek, laparoskopik myom ameliyatı ile myomlarımı çıkardı, 5 ay sonra da transfer olabilirsin dedi :) gerçekten onunda ellerine sağlık, minnettarım...
İkinci tedavime başladığımda ise; ameliyat olduğumdan da yine ilk görüşmeye gittim. Yine aynı doktorla devam edip, beni muayene etti ve artık çok daha iyi durumdayız diyerek bana ve eşime tüm test, örnekler, tahliller yapılarak sözleşmeyle yeniden başladık (araya pandemi girince hazırlığa başlamada 2,5 ay gecikme oldu), 7 ay sonrada transferim oldu. Sonu da güzellikle sonuçlandı

Canım Seceyim bu süreçlerinin hepsini benimle paylaştın
Bende senin kievdeki doktordayım Elenada
Çok tatlı kadın
İnşallah benimde sonucum seninki gibi biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…