Tsh hormonu düşüğe sebeb oluyor biliyorumArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum belki başınıza gelmiş olabilir. Benim tsh hormonum tüp bebek tedavimde 3 çıkmıştı transfer öncesinde bakmıştı drum euthrox 75 başlayalım dedi.öncesinde böyle bir öyküm yoktu ama. Ben de sonrasında muayene gittim endokrine ultrasonda bir şey yok dedi nodul falan çıkmadı. anti tpo hormonlarına baktırmak istedim yaklaşık 90 çıktı. Ama hiç belirtim falan yok. Hashimato falan da demedi. Bunun düşükte falan etkisi olabilir mi hormonlarım normal tsh t4 ama eutrox 75 yine kullanıyorum . Bunun için ekstra ne yapabilirim dr tekrar gideceğim ama sizin tecrübelerinizi de duymak istedim.
Tatil iyi geldi deTatilden 15 gün sonra inş hamile kalırsam şüphelenirler kuzu
Tiroid hormonlari canim vucudun orkestra sefi gibidir cok önemli tup bebek tedavilerinde takip ettir surekli lutfen bende eutrox 150 lik olandan kullaniyorum zaza kardesimin dedigi senu en iyi takip edecek endokronoloji doktorudur canimArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum belki başınıza gelmiş olabilir. Benim tsh hormonum tüp bebek tedavimde 3 çıkmıştı transfer öncesinde bakmıştı drum euthrox 75 başlayalım dedi.öncesinde böyle bir öyküm yoktu ama. Ben de sonrasında muayene gittim endokrine ultrasonda bir şey yok dedi nodul falan çıkmadı. anti tpo hormonlarına baktırmak istedim yaklaşık 90 çıktı. Ama hiç belirtim falan yok. Hashimato falan da demedi. Bunun düşükte falan etkisi olabilir mi hormonlarım normal tsh t4 ama eutrox 75 yine kullanıyorum . Bunun için ekstra ne yapabilirim dr tekrar gideceğim ama sizin tecrübelerinizi de duymak istedim.
Ilaclar kisiye ozel tabiki ama sunu sorabilir miyim size, estrofem ve progesteron dan cok cok farkli birseyler mi veriyorlar?Evet 3 büyük poşet ilaç ile dönmüştüm. Valizle birlikte uçağın alt kısmında geldi. Hiçbir sorun çıkmadı. Andrey sağolsun her ihtimale karşı biotexcom da tedavi gördüğüme dair rapor verdi. Bir de ilaçların detaylı bilgisini içeren belge verdi. Sıkıntı olursa gösterin demişti. Gerek kalmadı ama
Digitalle 9. Gun yapsan cikarKizlar bu dijital erken gebelik testleri var mis hic kullananiniz oldu mu ben alip yapmayi dusunuyorum pazartesi 9 gun oluyor bana
Arya senin öesajlarını ben göremiyorumEvet 3 büyük poşet ilaç ile dönmüştüm. Valizle birlikte uçağın alt kısmında geldi. Hiçbir sorun çıkmadı. Andrey sağolsun her ihtimale karşı biotexcom da tedavi gördüğüme dair rapor verdi. Bir de ilaçların detaylı bilgisini içeren belge verdi. Sıkıntı olursa gösterin demişti. Gerek kalmadı ama
Hiç sıkıntı çekmeden gidip gelmek, nerede kalacağım, ulaşımı nasıl sağlayacağım, yanıma para alacak mıyım, kaldığım yerden kliniğe nasıl gideceğim, transfer sonrası havaalanına nasıl geri döneceğim, sabah öğle akşam nerede ne yiyeceğim vb. ana dertlerin :) olmaması tedavi sırasında aslında görünmeyen çok önemli unsurlardan bence, başkalarının sizin adınıza her şeyinizi planlıyor olması çok hoş, insan strese girmiyor ve ekstradan başka şeyler düşünmüyor! En son gittiğimizde eşime dedim ki; iyi ki bu şekilde her şey paket dahilinde sadece uçaktan iniyoruz ve gerisi artık dönene kadar kliniğin kontrolünde ne güzel...Vallah biliyorsun benim eşimde razı değildi buraya,ama ikna oldu,şimdide hiç sıkıntı çekmiyor
Sonucuda bizi mutlu etsinde başka bir şey istemiyorum
Birde Beyzacım siz almanyada yaşiyorsunuz,ee orasıda yabancı ülke size
Birde unutum söylemeyi kahvaltıya inerken acayip çok yabancılar var(italyan,alman,japon)
Dünyanın her yerinden milletler var burda
Helloiftari yapan cöktü galiba ses yok kimseden
Halloo
Bende şok oldum iğnelerden diyinceEsra erolu bugun izleyen oldumu kizlarkadinin cocugu kocasindan cikmadi dna si tutmayinca. Kadin diyoki okadar igne vuruldum tedaviyle oldu ondan olmustur ignedenmis öyle diyor haspamm
İlk kontrole gidildiğinde siz ve eşten kan ve örnek alındığından, sizin herhangi bir test yaptırmanıza gerek kalmıyor. Elinizde varsa da klinik tekrar yapıyor zaten! Eşe; semen, karyotip, kan testi, size ise; smear, ultrason, karyotip, kan testi yapılıyor. Ben başvuru formu doldururken ekinde, hsg filmi ile mamografi göndermiştim.Sağol kuzum
Eşim sperm verdi 3 tüp kan aldılar
Şimdi benden 6 tüp kan
Birazdan vajınadan smit alıcaklar ve pap test
İnşallah güzel sonuçlar çıkar
Beyza burda telefon kartı bedava içine 2 dollara paket al konuş bitmiyor
1dolar-28 grivni ukrayna parası
Kuru bile
Anladigim embiryo glue yapmiyorlar onlarin basariya katlisi olsun dedikleri sey rahim prp oda gerekli goruyorsa yapiyorlarmis sordumİlk kontrole gidildiğinde siz ve eşten kan ve örnek alındığından, sizin herhangi bir test yaptırmanıza gerek kalmıyor. Elinizde varsa da klinik tekrar yapıyor zaten! Eşe; semen, karyotip, kan testi, size ise; smear, ultrason, karyotip, kan testi yapılıyor. Ben başvuru formu doldururken ekinde, hsg filmi ile mamografi göndermiştim.
Her iki tedavimde de transferden 5 gün önce 6 tüp kan alıp bana embrio glue (dedikleri bir nevi prp) da yapmışlardı. Diğer arkadaşa mesela embrio glue yapılmamıştı.
Sayfada sperm donasyonu arkadaslar illaki yazacaktir ama kievde yumurta sperm embiryo hepsi varmisKiev deki bu merkezde sperm donasyonu da var mı acaba sayfalarında göremedim. Burada da çoğunluk hep yumurta donasyonu hakkında. Sperm donasyonu planlayanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?