Kizlar ben ibrahim saracoglunun brokoli kürüne baslayim diyorum. Rahim ico yapisiklik varsa yok ediyormus birde kistleri? Varmi bir bilginiz?

Kizlar ben ibrahim saracoglunun brokoli kürüne baslayim diyorum. Rahim ico yapisiklik varsa yok ediyormus birde kistleri? Varmi bir bilginiz?
Canim yakinda gideceksin zaten bence hic kür vs karistirma etkileri oluyo yan etkileri oluyo bizim bilemiyecegimiz herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyebiliyo

Canim yakinda gideceksin zaten bence hic kür vs karistirma etkileri oluyo yan etkileri oluyo bizim bilemiyecegimiz herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyebiliyo
Off sogani icemiyom ama onada baslayamiyorum adet olmadigim icin korkuyom kanama olur diye. En azından temızlenırdı bıraz bıse varsa

Biz sperm donasyonu planlıyoruz ama öncelikle kıbrıs ile görüştük şimdilik orda başlamaya karar verdik, haziran ayında başlıyoruz bakalım.. kendimce bir takım araştırmalar yaptım sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım 🙏🏻
Nerede yaptıracaksınız

Kızlar selam, bizim karar netleşti, sabah andreyle görüştüm, elimdeki tahlilleri gönderdim, dosyamı hazırlayıp yarın doktora gösterecek, doktorun değerlendirmesine göre ilk görüşme için planlama yapıcaz, çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel gider gelişmeleri sizlerle paylaşırım 🙏

Kızlar selam, bizim karar netleşti, sabah andreyle görüştüm, elimdeki tahlilleri gönderdim, dosyamı hazırlayıp yarın doktora gösterecek, doktorun değerlendirmesine göre ilk görüşme için planlama yapıcaz, çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel gider gelişmeleri sizlerle paylaşırım 🙏
Hadi hayırlı ugurlu olsun şimdiden cnm❤️🙏
Bende aynı beklemedeyım yarın ıns cvp gelir🙏
Andrey dosyaları karıstırmasa bari 🤭😆 kadınlar klubunun baskınına ugradı adam resmen🤭😆
Rabbim herkesın tedavısınde yüzünü güldürsün inşallah 🙏🙏

İnşallah 🙏🏻🙏🏻 2 gün önce hsg çektirdim. Bi sıkıntı görünmüyor onda da.. tüm hazırlıklarım tamam. valla o kadar sıkıldım ki beklemekten her an fikir değiştirip mayıs adetimde bile başlayabilirim.
Mayıs da bayram olmasa bende aynen hemen gitmek istiyorum heyecandan ölüyorum ama adetim ayın 13 bayrama denk geliyor mecbur Haziran’a erteledik ama zor geçiyor

Hayır lı olsun karar vermek en zoru siz o aşamayı geçmişsiniz inş sonu da güzel biter hayırlı evlatlarla sonuçlanır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ayyyy onaa koptum tup bebek yaptirdimdim ben diyor bide dunya igne yedim ilac yuttum dediya orda 🤣🤣🤣🤣 suclu igne ve ilac cikti🤣🤣🤣🤣 sanirsam baska adamdan tup bebek yaptirmis kocasinin haberi yok 🤣🤣🤣🤣
İgnelerden pskolojisi bozulmus zaar😀😀
Off sogani icemiyom ama onada baslayamiyorum adet olmadigim icin korkuyom kanama olur diye. En azından temızlenırdı bıraz bıse varsa
hic kontrolle felan gittinmi bi bakdir tedaviye baslyacagini soyle butun kontrollerini yapsinlar..

İgnelerden pskolojisi bozulmus zaar😀😀

hic kontrolle felan gittinmi bi bakdir tedaviye baslyacagini soyle butun kontrollerini yapsinlar..
Gıdıcem cnm ulrasyon yaptırcam . Drum bılıyor donosyon yaptırcagımı. Bakalım ne dıcek. Ama bu sogan kürü be brokolı cok etkılıymiş

İnşallah her şey çok güzel olucak inan bana
Yarın biz dönüyoruz,eşim kalmak istiyor😀
Çok beğenmiş burayı
Evimizden iyi diyor😂
Birde bir hizmet ediyorlar ooo
Yemeğimiz bitti şimdi bize özel kahve yaptılar kalpli😂

Eklentiler

• 97F190F6-8F2E-414C-BD91-9DCD03B73453.webp
    97F190F6-8F2E-414C-BD91-9DCD03B73453.webp
    66 KB · Görüntüleme: 96
Mayıs da bayram olmasa bende aynen hemen gitmek istiyorum heyecandan ölüyorum ama adetim ayın 13 bayrama denk geliyor mecbur Haziran’a erteledik ama zor geçiyor
Hiiiç acele etme
Ukraynada 1-10 mayıs tatil,paskalya bayramı
Haberiniz olsun bu tarihe gelmeyim❤️

Zaza canım kliniğin ülkeye giriş için yaptığı sağlık sigortası neyi kapsıyor ?
Pablocum inan hiç incelemedim
Andrey bizim adımıza 4 evrak gönderdi,onların çıktılarını çıkardık ve kim sordu onu gösterdik geçtik
Bir tek bura gelince Andreye o sağlık sığortası için iki kişiye 15 dolar verdik

Amin canim🙏Hayırli olsun simdiden

Back
X