Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yakinda gideceksin zaten bence hic kür vs karistirma etkileri oluyo yan etkileri oluyo bizim bilemiyecegimiz herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyebiliyoKizlar ben ibrahim saracoglunun brokoli kürüne baslayim diyorum. Rahim ico yapisiklik varsa yok ediyormus birde kistleri? Varmi bir bilginiz?
Off sogani icemiyom ama onada baslayamiyorum adet olmadigim icin korkuyom kanama olur diye. En azından temızlenırdı bıraz bıse varsaCanim yakinda gideceksin zaten bence hic kür vs karistirma etkileri oluyo yan etkileri oluyo bizim bilemiyecegimiz herkesin vucudu ayni tepkiyi vermiyebiliyo
Nerede yaptıracaksınızBiz sperm donasyonu planlıyoruz ama öncelikle kıbrıs ile görüştük şimdilik orda başlamaya karar verdik, haziran ayında başlıyoruz bakalım.. kendimce bir takım araştırmalar yaptım sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım![]()
İnşallahhhBak gördünmü düşündüğüm gibi oldu
İyi senin işin beyzoşum,bu 2.5 senede vicudumda dinlenmiş hormonlardan
İnşallah ilk denemende tutucak![]()
İnşallah2 gün önce hsg çektirdim. Bi sıkıntı görünmüyor onda da.. tüm hazırlıklarım tamam. valla o kadar sıkıldım ki beklemekten her an fikir değiştirip mayıs adetimde bile başlayabilirim
Hadi hayırlı ugurlu olsun şimdiden cnmKızlar selam, bizim karar netleşti, sabah andreyle görüştüm, elimdeki tahlilleri gönderdim, dosyamı hazırlayıp yarın doktora gösterecek, doktorun değerlendirmesine göre ilk görüşme için planlama yapıcaz, çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel gider gelişmeleri sizlerle paylaşırım![]()
Mayıs da bayram olmasa bende aynen hemen gitmek istiyorum heyecandan ölüyorum ama adetim ayın 13 bayrama denk geliyor mecbur Haziran’a erteledik ama zor geçiyorİnşallah2 gün önce hsg çektirdim. Bi sıkıntı görünmüyor onda da.. tüm hazırlıklarım tamam. valla o kadar sıkıldım ki beklemekten her an fikir değiştirip mayıs adetimde bile başlayabilirim.
Hayır lı olsun karar vermek en zoru siz o aşamayı geçmişsiniz inş sonu da güzel biter hayırlı evlatlarla sonuçlanırKızlar selam, bizim karar netleşti, sabah andreyle görüştüm, elimdeki tahlilleri gönderdim, dosyamı hazırlayıp yarın doktora gösterecek, doktorun değerlendirmesine göre ilk görüşme için planlama yapıcaz, çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel gider gelişmeleri sizlerle paylaşırım![]()
İgnelerden pskolojisi bozulmus zaarAyyyy onaa koptum tup bebek yaptirdimdim ben diyor bide dunya igne yedim ilac yuttum dediya ordasuclu igne ve ilac cikti
sanirsam baska adamdan tup bebek yaptirmis kocasinin haberi yok
![]()
hic kontrolle felan gittinmi bi bakdir tedaviye baslyacagini soyle butun kontrollerini yapsinlar..Off sogani icemiyom ama onada baslayamiyorum adet olmadigim icin korkuyom kanama olur diye. En azından temızlenırdı bıraz bıse varsa
Gıdıcem cnm ulrasyon yaptırcam . Drum bılıyor donosyon yaptırcagımı. Bakalım ne dıcek. Ama bu sogan kürü be brokolı cok etkılıymişİgnelerden pskolojisi bozulmus zaar
hic kontrolle felan gittinmi bi bakdir tedaviye baslyacagini soyle butun kontrollerini yapsinlar..
Rahim içi yapışıklık varsa onu anca histeroskopi ameliyatı çözerKizlar ben ibrahim saracoglunun brokoli kürüne baslayim diyorum. Rahim ico yapisiklik varsa yok ediyormus birde kistleri? Varmi bir bilginiz?
Zaza canım kliniğin ülkeye giriş için yaptığı sağlık sigortası neyi kapsıyor ?Rahim içi yapışıklık varsa onu anca histeroskopi ameliyatı çözer![]()
İnşallah her şey çok güzel olucak inan banaKızlar selam, bizim karar netleşti, sabah andreyle görüştüm, elimdeki tahlilleri gönderdim, dosyamı hazırlayıp yarın doktora gösterecek, doktorun değerlendirmesine göre ilk görüşme için planlama yapıcaz, çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel gider gelişmeleri sizlerle paylaşırım![]()
Hiiiç acele etmeMayıs da bayram olmasa bende aynen hemen gitmek istiyorum heyecandan ölüyorum ama adetim ayın 13 bayrama denk geliyor mecbur Haziran’a erteledik ama zor geçiyor
Vay basıma gelenlerRahim içi yapışıklık varsa onu anca histeroskopi ameliyatı çözer![]()
Gynolife’da başlayacağız. Tr deki takiplerimi istanbulda olacağım.. Eşim tese olacağı zaman benim yumurta takibimi yapan doktoruma gideceğim yine..Nerede yaptıracaksınız
Pablocum inan hiç incelemedimZaza canım kliniğin ülkeye giriş için yaptığı sağlık sigortası neyi kapsıyor ?
Amin canimKızlar selam, bizim karar netleşti, sabah andreyle görüştüm, elimdeki tahlilleri gönderdim, dosyamı hazırlayıp yarın doktora gösterecek, doktorun değerlendirmesine göre ilk görüşme için planlama yapıcaz, çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel gider gelişmeleri sizlerle paylaşırım![]()