Beyza sen dondukten sonra Almanyada ne kdr karantina var baktin mi acaba?Vay basıma gelenlerdaha kesılcek biçilcek bıryerım kalmadı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyza sen dondukten sonra Almanyada ne kdr karantina var baktin mi acaba?Vay basıma gelenlerdaha kesılcek biçilcek bıryerım kalmadı
![]()
kız benım adamda sever öyle hızmetıİnşallah her şey çok güzel olucak inan bana
Yarın biz dönüyoruz,eşim kalmak istiyor
Çok beğenmiş burayı
Evimizden iyi diyor
Birde bir hizmet ediyorlar ooo
Yemeğimiz bitti şimdi bize özel kahve yaptılar kalpli![]()
O işlem öyle bildiğin kesme değil,rahim içi perdeler oluşuyor,bazen aleti içine sokarken bile açılıyorVay basıma gelenlerdaha kesılcek biçilcek bıryerım kalmadı
![]()
Eşiniz tese olacağı zaman sizi hiç hazırladılar mı? Yumurta durumunuz nasıl? Yaşınız kaç?Mayıs da bayram olmasa bende aynen hemen gitmek istiyorum heyecandan ölüyorum ama adetim ayın 13 bayrama denk geliyor mecbur Haziran’a erteledik ama zor geçiyor
Kızlar burdan öıkmadan önce test yapın çıkın vatanda karantina olmuyorBeyza sen dondukten sonra Almanyada ne kdr karantina var baktin mi acaba?![]()
14 gün yazıyor kızBeyza sen dondukten sonra Almanyada ne kdr karantina var baktin mi acaba?![]()
Hadi hayırlı ugurlu olsun şimdiden cnm
Bende aynı beklemedeyım yarın ıns cvp gelir
Andrey dosyaları karıstırmasa barikadınlar klubunun baskınına ugradı adam resmen
Rabbim herkesın tedavısınde yüzünü güldürsün inşallah![]()
Of of cok fena 14 gun ise baska bir test yaptirarak da cikamiyorsun. 14 gün cok zor biz Pragdan geldikten sonra 14 gun kaldik is icin cok kotu oluyor14 gün yazıyor kızbenım adam bılmıyor söylemedım söylesem vazgecer valla
![]()
Yogunlar cnm dönemıyorlaryok karıştırmaz, inşallah aynı zamanlarda güzel haberlerimizi buradan veririz, biz Mayıs ortasında ilk görüşmeye gitmeyi planlıyoruz bakalım dr değerlendirmesi ne olucak. Bu arada msj gönderdiğim Kıbrıs merkezlerinden hala geri dönüş olmadı, bu nasıl ilgisizlik şaştım kaldım
![]()
Zazam kahveye geliyorumİnşallah her şey çok güzel olucak inan bana
Çok beğenmiş burayı
Evimizden iyi diyor
Almanyada kötüye gıdıyor inşallah kapamazlar giriş cıkışlarıOf of cok fena 14 gun ise baska bir test yaptirarak da cikamiyorsun. 14 gün cok zor biz Pragdan geldikten sonra 14 gun kaldik is icin cok kotu oluyorben calisiyorum bi de
![]()
Amin cumlemizeHepinize kucak dolusu teşekkürler,haftaya rahim filmi çektiricem içim rahat olsun istiyorum, inşallah sizlerde gönlünüzden geçen, bu yolda hiç uğraştırmadan ilk tedavinizde sonuç alabileceğiniz yerlerden bizlere güzel haberler verirsiniz![]()
Sağol canım inşallah hepimiz için, senin gönderdiğin fotolardan sonra Kıbrıs’ta kaldığım 10 m2 lik odayı, köpük kaplarda kapıya bırakılan yemekleri düşündüm de ne büyük hata etmişim dedim, neyse olacağı varmış onu da yaşamam gerekiyormuşİnşallah her şey çok güzel olucak inan bana
Çok beğenmiş burayı
Evimizden iyi diyor
Ben zaten evdeyım . Eşimin kendı işi ama onu evde hayatta tutamamOf of cok fena 14 gun ise baska bir test yaptirarak da cikamiyorsun. 14 gün cok zor biz Pragdan geldikten sonra 14 gun kaldik is icin cok kotu oluyorben calisiyorum bi de
![]()
Kiev 40 yaş altı meme ultrasyonu istiyorValla ben burda hic bir film cektırememkımbilir kac para ya . Benım dr zaten bılıyor donosyonu tahlıllerıme bıle dünyanın parasını ödedım. Şimdi ultrasyon icin gitcem yalandan agrım var dıcem ama yemez eminim
onunda parasını alır
Kıewde cekerler artık benım filmi
25.000 euroBen zaten evdeyım . Eşimin kendı işi ama onu evde hayatta tutamamsaglık bakanlıgından bır donosyon ücreti kadar cezası yerız galiba
![]()
Kız burdan çıkmadan test yapın almanyada gösterinBen zaten evdeyım . Eşimin kendı işi ama onu evde hayatta tutamamsaglık bakanlıgından bır donosyon ücreti kadar cezası yerız galiba
![]()