- 16 Ocak 2017
- 229
- 1.133
- 63
Zazam Andrey meme ultrason dedi sen mamografi mi goturdunKiev 40 yaş altı meme ultrasyonu istiyor
40 yaş üstü mamografi
Sen her halde memem ağrıyor deyip gidiceksin ultrasyona amlanyad![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zazam Andrey meme ultrason dedi sen mamografi mi goturdunKiev 40 yaş altı meme ultrasyonu istiyor
40 yaş üstü mamografi
Kızlar burda dünyanın her yerinden geliyorlarAlmanyada kötüye gıdıyor inşallah kapamazlar giriş cıkışları![]()
Cekmıyorlar cnm ben birkez meme agrısından gittim. Elıyle sag sol yaptı. Ultrasyon dedım ücretli dedi 50 euro vermiştim öyle bakmışlardı. Ben asagdan istiyom ultrasyonKiev 40 yaş altı meme ultrasyonu istiyor
40 yaş üstü mamografi
Meme ultrasyonunu napcaklar kıbrısta hıcbıse ıstemedıydılerZazam Andrey meme ultrason dedi sen mamografi mi goturdun
Ben senede bir defa kontrol amaçlı yaptırıyorum mamografi,ultrasyon.normal,ton hormon yutuyorumZazam Andrey meme ultrason dedi sen mamografi mi goturdun
25 bin euroya tasıyıcı anne alırım giz25.000 euro![]()
Belki hastane extta tedavi icin gittigimıze dair kagıt verırse karantına olmayabılır. Sormak gerekıyorKız burdan çıkmadan test yapın almanyada gösterin
Şimdi otelde çıktılarınıda çıkartik
Bir kaç dilde
Ben de yılda 1 meme ultrasonu çektiririm, basit kistlerim var kontrol amaçlı mamografiyi 2 sene önce çektirmiştim doktor ultrason olmadan bununla yorum yapamayınca kızmıştım madem utrason öncelikli niye o kadar radyasyonu aldım diye, en son 2 ay önce çektirmiştim ben de onu gönderdim zazacımBen senede bir defa kontrol amaçlı yaptırıyorum mamografi,ultrasyon.normal,ton hormon yutuyorum
Ocak 2021 sonuçlarımı atmıştım Andreye
Valla bende ilkkez duydum mantigi bilemedimMeme ultrasyonunu napcaklar kıbrısta hıcbıse ıstemedıydıler
Zazam meme ultrason hastanede hangi bolume gidip ne demek gerekBen senede bir defa kontrol amaçlı yaptırıyorum mamografi,ultrasyon.normal,ton hormon yutuyorum
Cumartesi ülke genelinde yasaklar başlıyacak.Almanyada kötüye gıdıyor inşallah kapamazlar giriş cıkışları![]()
Hastaneye gitmene bile gerek yol herhangi bir görüntüleme merkezinde de çektirwbikirsin, hastaneye gidersen kadın doğum veya cerrahi kliniğinde bir doktora gidip istem yaptırıp radyoloji bölümünde çekiyorlarZazam meme ultrason hastanede hangi bolume gidip ne demek gerek
Cumartesi ülke genelinde yasaklar başlıyacak.
Dogru cok haklısımDüşününce meme ultrasonu isteyerek ne kadar doğru bir işleyiş olduğunu anladım, kızlar allah korusun memede hafif değişimli bir kitle olup bunu farketmeden yüksek doz östrojen alırsak o kitleyi çok güzel besleyip başımıza iş alırız, o yüzden istenmesi bizim sağlığımız açısından önemli aslında
Cekmıyorlar cnm ben birkez meme agrısından gittim. Elıyle sag sol yaptı. Ultrasyon dedım ücretli dedi 50 euro vermiştim öyle bakmışlardı. Ben asagdan istiyom ultrasyon![]()
Zaza ukrayna giriste havalimanindan aldilar ya sizi covid test yaptilar iki kisiye 100 euro mu vermistinizBen senede bir defa kontrol amaçlı yaptırıyorum mamografi,ultrasyon.normal,ton hormon yutuyorum
Bunlar bizim sağlığımızı düşünüyorMeme ultrasyonunu napcaklar kıbrısta hıcbıse ıstemedıydıler
Genel cerahtan girZazam meme ultrason hastanede hangi bolume gidip ne demek gerek