Arkadasim,
bizleri aydinlattigin icin sagol...sanirim gercekten arzumuz cocuk sahibi olmak istedigimiz icin herseyi de ince detaylarina kadar karistirmamak gerek..güven sart..yoksa hic ilerleyemiz.
ben ingilizlerin bir forumununa üye oldum, cünkü avrupadan en cok ingilizler mesela kibrisa tüp bebek olsun veya donasyon icin gidiyorlar. orda bir sürü bayan kibris merkezlerini cok begeniyorlar...
o yüzden bende artik negativ düsünmüycem...madem bizler allahin kismetiyle gebe kalmak istiyorum, cocuk sahibi olmak istiyoruz, artik bu yolu gidecegiz...güvenerek gidecegiz....
yeni girebildim hafta sonu biraz yoğunlunluğum vardı lütfen üzülme henüz hiçbirşey net değil canım şuanda bu şekilde olumsuz bakman ve kendini üzmen daha daha cok zarar getirmekten başka hiçbirşey yapmıyacak zor bir durum dışarıdan konuşması yorum yapması kolay diyorsun biliyorum cokta iyi anlıyorum ama biraz daha güçlü olmaya güçlü tavır sergilemeye ihtiyacın pozitif düşün işallah herşey olumlu olacak gerçekten ..
Canım lütfen ümidini kırma... Muhtemelen endometrium fazla kalın olduğu için dökülmeye başladı, 14mm üzeri normal sayılmıyor....ama önlem alınmış.. Zaten fazla bir kanama yok.. Kaçıncı gün embriosu verildi 3. mü 5.gün mü? Belli mi olur bakarsın 2 tane birden tutunur :))) Kendini çok yorma,zorlama ve sakin ol..... Bütün forum arkadaşların senin ve bebeklerin için duacıyız.... Sevgilerimle........
yeni girebildim hafta sonu biraz yoğunlunluğum vardı lütfen üzülme henüz hiçbirşey net değil canım şuanda bu şekilde olumsuz bakman ve kendini üzmen daha daha cok zarar getirmekten başka hiçbirşey yapmıyacak zor bir durum dışarıdan konuşması yorum yapması kolay diyorsun biliyorum cokta iyi anlıyorum ama biraz daha güçlü olmaya güçlü tavır sergilemeye ihtiyacın pozitif düşün işallah herşey olumlu olacak gerçekten ..
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu dünyada anneliğe layık görülmüyorssam bu benim yaptığım bir hatadan diye düşünüyorum artık. Aralık 12 gibi sonucu alacağım. Kısmetten öteye yol yok.. Hamile kalırsam herhalde aklımı kaçırırm ya da sonucun yanlış olduğunu düşünürm o kadar yani))
Meraba hnesrin tüp bebekmi donasyonmu deniyosun. Kac hucreli olduklarini biliyomusun yada a kalite b kalite diye bilgi vermediler mi vakool diye bir sey duymadim Allah yardimcin olsunkızlar merhaba yumurtalarım toplandı bugün 4 tane ama kaliteleri iyi değilmiş vakool diye bişey var dediler bu ne anlama geliyor lütfen bilgi verebilirmisinz...
Meraba hnesrin tüp bebekmi donasyonmu deniyosun. Kac hucreli olduklarini biliyomusun yada a kalite b kalite diye bilgi vermediler mi vakool diye bir sey duymadim Allah yardimcin olsun
Cevabin icin Tesekkurler arkadasim. Sunu merak ediyorum.donasyonmuydu denemelerin .normal tüp bebek yaptirdiysan neden kibrisi tercih ettin.biraz bahsedermisin Rica etsem:)
tress ben normal tup bebekle hamıle kalmadım sperm donosyonu canım turkıyede tedavımız sonuç vermeyınce kıbrısa başvurduk eşim azosperm ıkı mıkrotesede çıkmadı ben ılkını kıbrısta dunyada denedım sonrakılerıde ıkı defa hıtte ıkıncı denememde HIT tuttu on yuzden denemem toplamı üç ......sevgılerle senın tedavın ne aşamada
Yavrum34 bende yumurta donasyonu denedim bir kez dunyada malesef negatif oldu simdi tekrar deniycem sen ikimerkezede gitmişsin neden merkez degistirdin canim özel deyilse anlatirmisin bide üc kez deneyen biri olarak donasyonda cok fazlami denemek gerekiyor cok fazla deneme imkanim yok 4. 5. Kez deneyenleri duyunca acikcasi korkuyorum genel olarak merkezlerde deneyenlerin kaçinci seferde hamile kalmislar isle izlenimlerini biraz anlatirmisin lutfen iyi seyler duymaya ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?