Theo, bak öyle düsünme...elbette hepimiz bir sinavdayiz, bu kesin bence...ama vazgecmeliydim diye düsünme..üstelik transfer günü rahim kalinlilign bayagi yüksekmis ne güzel, yani 7-8 mm olup da kanamasi baska bence..doktor un ne dedi ve merak ettim kanama adet kanamasi gibi fazlamiydi yoksa azmiydi?
sana bütün sözler ifadesiz gelir ama seninleyiz. allahtan ümit kesilmez.bunu ben sana 3 kere denemiş biri olarak söylüyorum. senin kacıncı denemendi.üzmessem eğer paylaşırmısın tüm kalbimle seninleyiz.
kıbrıstan döndüm. Işlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. Içerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. Biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Theo, bak öyle düsünme...elbette hepimiz bir sinavdayiz, bu kesin bence...ama vazgecmeliydim diye düsünme..üstelik transfer günü rahim kalinlilign bayagi yüksekmis ne güzel, yani 7-8 mm olup da kanamasi baska bence..doktor un ne dedi ve merak ettim kanama adet kanamasi gibi fazlamiydi yoksa azmiydi?
ne aşamadasın ne zaman gidiyorsun?
Kıbrıstan döndüm. İşlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. İçerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra Fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. Şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Sanırım hamılesın nerede denemıstın canım
canım kullanıcı panelinden yazabilirsin yada profiline gir ordan gelen giden kutusundan da yazabilirsin.en üstte sağda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?