Güzel duaların için çook teşekkür ederim canım inşallah bu son olur, hepimizin kucakları yavrularıyla dolsun inşallah. gerçekten yaşamayan bilemez bizim çektiklerimizi. hepimiz çok hak ediyoruz anne olmayı Rabbim nasip etsin inşallah
 

ben de aynı sizin gibi tedaviye giden her bir arkadaşım için aynı duyguları hissediyorum. yazılanlara kendi kendime cevap verip konuşuyorum yorum yapıyorum heyecan, mutluluk ve sabır hep yaşadığımız duygular. bu kadar emek veren bu kadar çok anne olmayı isteyen bir kadın grubu daha yoktur herhalde. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
 
Son düzenleme:
Aminn tamaracim aminnnn❤❤❤❤❤
 
Canım arkadaşım biliyorsun bende hasan beyde deniyordum ve çok iyi bir merkez ve çok iyi bir doktor
İnşallah bu defa Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasib etsin
Bak bebeklerini dedim
İnşallah ikiz annesi ol ve rahat taşı onları
 
Embriyo olustuktan sonra her gun gelisimi hakkinda merkezler bilgi veriyor mu? Yoksa embriyoyu rahatsiz etmemek icin gun asiri mi paylasiyorlar?
embriyoskop kullanimi yapan merkezler hangileri acaba? Sanirim embriyoskop ile disardan kamera ile kontrol saglaniyor, faydali bi yontwm mi?
 
sperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?
Bazı dosyalarda çocukluk fotografları oluyor. Ses kayıtları ve el yazıları var. Hangi meslekleri yapıyorlar, ailelerinin sağlık durumları, çocukları var mı, varsa çocuklarının karakterleri ve dış görünüsleri ne çok kısa yazıyor. Daha önce spermlerinden hamilelik elde edilmiş mi o da yazıyor. Zaten morfolojisi yüksek sağlıklı erkekler seçiliyor sadece. Diger yerleri bilmiyorum ama sperm cryostan geliyorsa bazı donorler cocuk 18 yasına gelince onunla tanısmak için izin veriyorlar.

Edit: Ha siz embrio donasyonu icin sormussunuz. Ayri ayri da secilebilir ama elde hazir bulunan embriyolar da transfer edilebiliyor sanırım.
 

Biliyorum canım sana da bana da tüm bu yolda uğraşan can yoldaşlarımıza da Allah nasip etsin inşallah.
Allah söyletti kim bilir belki ikiz olur inşallah da olur
 
gün aşırı bilgi veriyorlar. embriyoskop yapan merkezler nereleridir hiç bilmiyorum merkezlere sorarsanız daha doğru bilgi alırsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…