selam canim, benim asama su durumda:
dogum kontrol hapini kullaniyorum, en son 13. aralik biticek haplar, ve adetim sanirim 2-3 hap bittikten sonra gelicek, ondan sonra bana tarihi diycekler. sanirim iste bende senin gibi adetten 12. gün kibrisda olmam gerekecek, ama henüz bilmiyorum iste. donör konusuna gelince: burdaki kizlar bana sunu tavsiye etti ve benim de kafama yatti: cok fazla karistirma, sorma, en önemli kriterlerini ver - mesela türk mü, göz rengi, sac rengi vs. ve digerlerini onlara birakacaksin sanirim. cünkü fazla bilgi vermiyorlar. bilsende ne fayda...yapilan testlere gelince: bulasici hastalik testlerini yapiyorlar donörde. evet dönörüm genc 23 yasinda benimki.
otellere gelince: biz simdilik bir otel var girnede oscar diye, onu begendik, dedik birazda iyi otel olsun, ama henüz belli degil, cok pahalanmazsa onu aliriz sanirim.
sende mi sene sonu gibi orda olucaksin?
o zaman sen yılbaşı haftası orada olacaksın herhalde...
yok benim gitmem şubatı bulacak herhalde.çünkü ben aralık sonundaki adetimle başlıycam tedaviye..
donörü bulmaları çok uzun süreü mü?
ben de bakıcam söylediğin otele teşekkürler:)
bir sey degil canim. ben istersen otelimizi ayarladigimiz zaman sana haber de verebilirim. zaten oraya gittigimde sizlere bilgileri veririm. insanin cok ihtiyaci oluyor gidenlerden haber almasi...
zeytin, donör bilgiler sölye böyle 4-5 hafta sonra verildi bana. yani onlarin bir sürü basvurulari oldugu icin cabuk da bulunuyor. zaten genelde ya bir defa dogum yapmis, yada basarili donasyon icin yumurtasini vermis bayan oluyo...valahi derinine gitmiyorum ben, düsünüyorumda cocougum olursa, onunda bu dünyada bir kac tane öz kardesleri oldugunu..insan bir tuhaf oluyor..icim icimi yiyor tabii....iste böyle anlar endiseler de gelmiyo degil....
Pia bella dünya kliniğine en yakın olanıymış. sonra 1.5 km mesafede oscar resort ve yanında vuni palace var vuni palace daha konforlu yarım pansiyon ama isteyene herşey dahil olabiliyor. Malpas merkeze 7km ve jasmin court 1 km ama daha iyi olduğu kışlık da kalabilineceği söylenen oteller.
Theo test zamanına az kaldı sanırım.ayın 12 sindeydi demi canım umarım yanlış hatırlamıyorumdur hadi canım az kaldı heycanla bekliyorumm seni :)
Jadecimm umarım iyisindir.Ben sana üçüz gebeliğindeki naklini hangi doktor yapmıştı diye sormuştum.umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Canım bu aralar çok bunalıyoorum ve yeniden Ya olmzsalarım başladı.kıbrıs deneyimi olan Biri olarak lutfen ne yapmalıyım sen neden kıbrısta tekrar denemek istemiyorsun sonuçta gebelik her seferinde oluşmuş. Tekrar kıbrısta denemiş olsan hangi doktoru tercih edrdiin. Jadecim düşük nedenlerinin doktorların senden yeterince test falan istememelerinden kaynaklanığınımı düşünüyorsun yani kıbrıstakki doktorları kastediyorum sevgiyle kall
Tesekkür ederim,sükür iyiyim.Malum pazar günü ev isi-cocouk- yemek-sirket isi derken aksam oldu yine. Ücüz hamilleigi Atinadaki tedavimde oldu .Arakadsimin tavsiyesi ile gitmistim. Kibrista deneyen biri olarak, dr.Firdevs hanimdanda menunum ,Dr.sevket beyden de .Hangisi yaparsa özel bir istegim yok.Düsük nedenini sordugumda Alalhin takdiri dediler.Yapacak bir sey yok dediler.Herhangi bir arastirma yapma geregi duymadilar.Yeterince test derken her testim var ellerinde.kan degerlerim -kan tahlillerim mevcut ..ama ANLAMADIGIM NEDEN KANAMA ILE KAYBEDIYORUM iste ona sessiz ciglik ile cook defa söyledim yazdim.. Kimin umrundaki diyeyimm.Bakalim son donmuslarimda ypatirayim kendim hazirlayip gidecegim.Lucrinel basalyip aspirinle devam edip hazirlayacagim..zaman gösterecek..
Gözümden kacmis bir duurm olur diye okumaya basladim tek tek.. tabiki tecrüblilerinden yardim almayi konsumayi cok isterdim. özellikle 40 yasinda mikro yapmis sorunu kanamalya bas edebilmis hanimlar yazar diye bekliyorum..
sevgiler.
sevgiyle kal
Anisha canım burada üzüldüğünü görmek bizi de üzüyor madem merak ediyorsun hiç bekleme git başka bir doktora ultrasonda herşey net görünüyor zaten arkadaşım. İlk hamilelikte bu göbek meselesine hamilelik kıyafetlerine çok takar insan. Ama hamilelik tadını çıkarmak için bence bu kıyafetler de giyilmeli. Tabi rahat olanları tercih et ilk aylarda belden ayarlamalı pantolanlar ve uzun tunikler kurtarır insanı. Eskiden çok kısıtlıydı hamile modası şimdi ise her yerde bulunuyor. Herşey gönlünce olsun. Sevgiyle kal!
Evet Tress ben dünya ya gidiyorum dolayısıyla oraya yakın oteller bakıyorum:)
Theo test zamanına az kaldı sanırım.ayın 12 sindeydi demi canım umarım yanlış hatırlamıyorumdur hadi canım az kaldı heycanla bekliyorumm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?