Bende salı günü hiç olmasın istiyorum.. Gün yaklaştıkça çok korkuyorum. Bu umutla sonsuza dek yaşayabilirim. Fakat bu ilaçları alarak sonsuza dek yaşayamam) çünkü estrofem beni mahfetti.Eğer yazmadıysam cvp beklemeyin olumsuzdur.. anlayın olur mu?
Jade, düsüklerin icin gecmis olsun...cok zor öyle düsük yasamak, ben bir kez yasadim, Allah bir daha yasatmisin diyorum insallah kimseye...
fragmin ignesi kullaniyormusun transferden itibaren? tekrarlayan düsüklerde hamilelik boyunca fragmin ignesi veriliyor. birde immunoloji testleri yaptirdinizmi esinle? bazi durumlarda mesela vücut spermi veya yumurtayi yabanci hücre gördügü icin disariya atiyormus. bu durumlarda mesela esinin kanindan belirli maddeleri sana injektion olarak veriliyorki, vücut onun spermini disariya atmasin diye. simdi türkcede anlatmaktda zorlandim ama sanirim yinede anlasiliyor. bir kac tanidiklarim o testleri yaptirdilar, ve partner-immunisierung da yaptirdiktan sonra gebelikleri devam etti. belki bir imkandir senin icinde...
Nikin Theo merhaba .Sanirim test gününü beklyiorsun simdiden bol sanslar diliyoruz.Insallah güzel haberlerle gelirsin.Hangi hastanede yaptirdiniz yumurta donörümüydü? kac adet transfer edildi ? allahim yüzümüze baksin güclükle sinamasin.Ellerimizi bos koymasin.
sevgiler.
Merhaba bebek , Galiba yurtdisindasin ? Özelden yazisalim dedigim niksin galiba ?? msn yok burdan yazisalim demistiniz )) diger arkadaslalrla özelden yazisabilmek icin cokda yazmaya basladim..bakalim 100 dolacakmi??
Cok seyi okudum evet igneyide duydum ,sordum hatta doktora= hayir biz önermiyoruz cevabi aldim hatta Dogsuta Can beyden.telefona bakan bir biolog.Diger kan ile yapilan testide istanbuldaki kliniklerden 2-3 yil önce ögrenmistim.. okudum sormadim ama cokda arastrimadim Almanyada islemler cok zor oldugu icin kime nasil yaptiririmki burada..Yapilan bir klinik olsa yakin bize gidebilirim ama malaesef )))
Tesekkür ederim sizede bol sanslar,yolunuz acik olsun diyorum.
iyi aksamlar.
bende aranıza yeni katıldım.Aslında forumu uzun süredir takip ediyorum.Henüz 3 yıllık evliyim ancak sonuç ititbari ile buralara kadar geldim eşim bir yıl önce m tese ameliyatı oldu ve sonuç negatifti o yıkımdan sonra toparlanmam çok uzun sürdü ancak donasyonla teselli bulabildim ki önceden çok karşı olmama ve benim başıma gelmez herhalde dediğim halde.Psikolojim bile çok değişti bu sorundan sonra evliliğimin 6. ayında böyle bir sorunla karşılaşınca hayatım değişti sürekli çocuk mevzusuna takıldık anlıyacağınız 3 yılda bayağı yaşlandım:)ama şuan sizlerin sayesinde çok mutluyum her yeni gebe haberi bana umut ve mutluluk oldu sizleri tanımadan seviyorum ve forumu açan cesaretli arkadaşlara teşekkür ediyorum sevgiyle
Selamlar,
Bilgi için kısa özet geçeyim.
Fridevs hanım doktorum.
yumurta transferi aldım
4 embiryo transfer edildi
1 tanesi 10 hücreli 3 tanesi 8 hücreli.
fakat transfer sırasında yoğun olmamakla birlikte kanama oldu. kan temizlendi transfer yapıldı. Fridevs hanım kanama olmazsa hamilesin dedi.)
transferden 4 saat sonra kanama oldu))
yoğun değildi. estrofem yükseltildi kan durdu.
Bu sebeptendir ki ümidim çok yok..Anne olamayan dostalrın buluştuğu bu platform da ancak bizler birbirimizi anlayabiliyoruz .. Buradaki her kadın gibi bende ÇOk isterim sağlıklı bir tek bebek.. Şans dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat cvp yazmıyorsam bilin ki sonuç negatif..Ama eğer sonuç pozitif olursa)) dansöz az kalır hepinizi telefonla arayıp meyve sepeti gönderirim )
Arkadaslar transferin 4.gunu e2degeri 2.666 cikti bu iyi mi
Karnımın hem sağına hem soluna hafif ağrılar giriyor arada , dış gebelikten çok korkuyorum . Bir görebilsem artık bebeğimi yüreğime su serpilse artık ...
Selam arkadaslar biliyosunuz bende tek kese goeunmustu bugun usg ye girdim ikizler kalp atimlarini da aldik Allahima sukurler olsun kanama odagida kuculmus cok sukur
Selam arkadaslar biliyosunuz bende tek kese goeunmustu bugun usg ye girdim ikizler kalp atimlarini da aldik Allahima sukurler olsun kanama odagida kuculmus cok sukur
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah:)
bende aranıza yeni katıldım.Aslında forumu uzun süredir takip ediyorum.Henüz 3 yıllık evliyim ancak sonuç ititbari ile buralara kadar geldim eşim bir yıl önce m tese ameliyatı oldu ve sonuç negatifti o yıkımdan sonra toparlanmam çok uzun sürdü ancak donasyonla teselli bulabildim ki önceden çok karşı olmama ve benim başıma gelmez herhalde dediğim halde.Psikolojim bile çok değişti bu sorundan sonra evliliğimin 6. ayında böyle bir sorunla karşılaşınca hayatım değişti sürekli çocuk mevzusuna takıldık anlıyacağınız 3 yılda bayağı yaşlandım:)ama şuan sizlerin sayesinde çok mutluyum her yeni gebe haberi bana umut ve mutluluk oldu sizleri tanımadan seviyorum ve forumu açan cesaretli arkadaşlara teşekkür ediyorum sevgiyle
Tebrikler canim ikizlerine - ne güzel!!! Allah tamamini erdirsin
Allahim bana da nasip etsin ikiz, cok ama cok istiyorum :18:
kac tane embyro transfer etmislerdi sana - 4mü 3 mü?
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?