Çok güzel canım tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Çok ama çok sevindim senin adına
Tamaram guzel kalpli tamaram rabbim senin yüzünü güldürsün insallah bu sefer anne olacaksin sen icime doguyor canim benim herzaman mutlu olman dileğiyle

Tamaram guzel kalpli tamaram rabbim senin yüzünü güldürsün insallah bu sefer anne olacaksin sen icime doguyor canim benim herzaman mutlu olman dileğiyle
Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah

Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi

Yarina dualarimiz seninle…

Durubalcim hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun, dualarımız seninle canım

Çokk teşekkür ediyorummm S sibra631 cnmm ayrıca verdiğin bilgiler için de çok sağ olEvet doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmemişti oralarda yaptırabiliriz

Andreyde aynısını dedi
Böyle durumlar oluyormuş
Önemli olan artması dedi
Eğer değer düşse,bu kötü

Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi
Ben yemin ettim bi daha kıbrısa ucakla gitmeyecem gerekirse mülteci gemisinde alt alta üst üste giderim. Aşırı zormuş iniş kalkışı kıbrısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…