Ben kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.

Canimm aaa lutfen sen bu isleri biliyorsun kotu dusunup bebekleri uzmek yok.Sonucta bir bile olsa gebesindir degerin yukselmis.Zaten degerin yuksekti iki katina cikmadi tuh vah demd hamilesin tadini cikar bizi de uzme❣
İnşallah

Ayyy biri olsun benim olsun

Aynı şab aynı saat
Ayy inşallah öyledir
Ayy keşke böyle olup bebeğini kucağına alan duysam

Amh fsh falan kaç? Ultrasonda folikül görünüyor mu? Ben çok vitamin kullandım işe yaradı mı bilmiyorum. Sayıyı arttırmadı kesinlikle bunu söyleyebilirim. Maddi durumunuz kaç tüp bebek kaldırır, manevi ve fiziksel olarak tüp bebeğin yüküne hazır mısınız? bunlar çok önemli detaylar. Eğer çocuk içimde kalan bir yara olur diyorsanız donasyon düşünün. Ama kendimden emin degilim şüphelerim var diyorsanız o zaman kimse size donasyon yap veya yapma diyemez bu sizin vereceginiz karar sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun.

şimdiden şans senden yana olsun, umarım her şey içine sine sine olması gerektiği gibi gerçekleşir Müjdeli haberlerini kısa sürede senden alalım, hep birlikte sevinelim inşaallahh

Şimdiden hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun emeklerinin mükâfatını gönlünün muradını versin. Al gel bebeklerini

Durubalcim hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun, dualarımız seninle canım

Ben göbekten yapılan iğneyi gıcırdata gıcırdata soktum valla kendime bişeyleri yanlış yaptım heralde. Benim ki yapmam hayatta deri ben yaparkende bakmadı. İğne tutuyomuş oda ne demekse
Eşini o kadar iyi anlıyorum ki ben de eskiden hiç bakamazdim iğneye, anneme yapılırken bir kaç kez bayilmisligim bile var sonra tüp Bebek tedavisinde vurmaya başladım kendime, elim alıştı anneme de yapmaya başladım. Şimdi oooo kim ister diye soruyorum

Aynı şab aynı saat
Ayy inşallah öyledir
Ayy keşke böyle olup bebeğini kucağına alan duysam
Zaza oldu böyle durumlar, şimdi nikleri aklıma gelmesede çok duyduk aslında.
İkiz aslında biri geriden geliyor biraz, tek olsun senin olsun canım. Zaten 4 embriyoların hepsinin tutmasıda ayrı bir sorun sıkıntıydı. Redüksiyon yöntemiyle tüm bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızda olmuştu örn: cewlik, ladcez hatırlarsan. 1 olsun seninle olsun Rabbim sana bağışlasın üzme kendini.

Kiew bu konuda ne diyor? Gerçi bugün pazar merkez açıkmıdır bilmiyorum andere yazsan bi

Çok güzel canım tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Çok ama çok sevindim senin adına

Amh 0.70 geçen sene. FSH 31 geçen ay.ultrasyonda üç yumurta gözüküyor.
12 ml olup sonra büyümeleri duruyor.
Bı tedavim iptal oldu Mart ayında daha da gitmedim.

Amh 0.70 geçen sene. FSH 31 geçen ay.ultrasyonda üç yumurta gözüküyor.
12 ml olup sonra büyümeleri duruyor.
Bı tedavim iptal oldu Mart ayında daha da gitmedim.
Amh 0.70 ise iyi. 3 yumurta da hiç fena değil. 6 7 yaş falan var aramızda benim 6 yumurtam oldu. L La Luna arkadaşımız 1 yıl daha genç onun da o civarda. Sıkıntın fsh gibi duruyor canım. Fsh'ı düsürmen lazim ama kendiliğinden düsmez. Östrojen takviyesi falan vermeli sana doktorun, ya da şu cyclo haplarından. Yani iş doktorda bitiyor bence. Gel fshını düşürürüm diyen bir doktor bulmalısın önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…