Kizz valla alistim ben ilkinde cok kötü agrilarim vardi ama 2.cide kendime geldim daha istemiyom
3.cüyü saklicam son adet ondan dewam üretip ticarete gececem
Beyzosum rabbim nasip kismet ederde ikizlerimiz olursa seninkiler kiz olursa beninkilerde oglan olursa besik kertigi diyolar demi turkiyede ondan yapalim ilerde dünür oluruz

Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
Tabiki seninle hiç farklı bisey düşünmedim.Şükürler olsun.bundan sonra bolca uzan dinlen illa çalışıcam deme lütfen.Bu mucizeyi Rabbim sana yolladı sende mümkün olduğunca dinlenip bebeğin gelmesini bekleyeceksin:)

Çok tebrik ederim sanırım ikizler geliyor hayırlı olsun canım

Öok sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsunnnSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm

Hiç üzülme canım şimdi olmadı ise rabbimin bildiği vardır. Moralini bozmayacaksın ve 2.transfere hazırlanacaksın
Çok zor biliyorum allah sabır versin ama güçlü kadınlar her zorluğun üstesinde gelir.acını yaşa sonra toplan ve 2. Transfere hazırlam

Ne kadar üzgün olduğunu tahmin ediyorum cnmLütfen umudunu taze tut Ne güzel 2.şi paket almışsın bende öyle yaptım inşşş 2. Denemende bebeklerine kavuşacaksın

Heyecan med_cezirleri yaşaman çok normal.hem aldığın hormonlar hemde anne olmak adına verdiğin güzel mücadele tabiki zor ve bu zorluğu yanında eşin olmadan yapmak dahada cesaret ister.herkesin harcı değil Türkiyede.insallah emeklerinin karşılığı al ve bebeklerin orada seni bekliyor olsun.Donorle ilgili hissettiğin "şımarık ' duygu ne olabilir?

Beyzosum rabbim nasip kismet ederde ikizlerimiz olursa seninkiler kiz olursa beninkilerde oglan olursa besik kertigi diyolar demi turkiyede ondan yapalim ilerde dünür oluruz
Ay insallah canim olsunda cocuklarimiz Allahim yüzümüzr gülsünn insallahhkiz ben kiz annesi olursam cok cekersin benden

Simdi okudum canını sıkan konuyu.Benim ilk tedavimdeki donör um çok içime sinmemisti ama gittiğim merkezdeki en iyi seçeneğim (kan grubuma gore) oydu .seçtim ve sonuç negatif.
Beyin gücünle suan o donorun spremlerini istemiyorsun ya bu sonucu enerji anlamında etkileyebilir.Zaten içine nasil sinerse öyle olsun dilerim.sonucun.Ben.2.tedavimde cryos dan istediğim hayal ettiğim donoru getirdim.Oglum babasının kopyası hem tip hem karakter olarak.Donorle yapılan uzun bir anket vardi onu ve ailesini taniyabilmemiz icin_ ses kaydı_el yazısı ve ileride bebeklerimle tanışmak istediğini gösteren açık donordu. Seninle özelden de mesajlaştık bu yoldan geçmiş biri olarak donör seçim asamasiyla ilgili keşke bana danışsaydın Elimden geldiğinde yardımcı oluyorum bana yazan sprem donosyon yaptıracak arkadaşlara.Sevgiler

öyle de olacak canım hiç şüphen olmasın
Senin yaşadığın korkuyu neredeyse hepimiz yaşadık. Benim 9 gün 126; 11 gün 260, ve 17 gün 2000 beklerken 1390 olmuştu . moralim yerle bir oldu o gün. Ama çok şükür şuan mesajı çok zor yazıyorum fırsat vermiyor “sıpa”. Allah gönlüne göre versin. Bence 1 tane olsun, ama sizin olsun. Kolay hamilelik geçirip, sağlıkla sağlıklı evlat kucağına al

Ben merkezle konustuğumda elimizde bol bol donor var dedi. Oncesinden cryosa bakmıştım seninle konustuğumuzun ertesinde cryosa üye oldum. Beğendiğim de çok aday oldu. Damla hanım elimizde donor çok deyince güvemdim nasıl olsa beğenirim birini diye. Ama ne kan grubu kalmis ne de dogru dürüst açık donor var ellerinde. Bir daha yaptırırsam önden cryostan kendim isteteceğim, şimdilik aklımda aşırı beğemdiğim iki aday var onlardan birini

Sibram idrar testi gebeleri yanıltmaz
Hamilesin bu net
Çok şükür
İnşallah çarşamba test sonucunlada bayram devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…