öyle de olacak canım hiç şüphen olmasın
Senin yaşadığın korkuyu neredeyse hepimiz yaşadık. Benim 9 gün 126; 11 gün 260, ve 17 gün 2000 beklerken 1390 olmuştu . moralim yerle bir oldu o gün. Ama çok şükür şuan mesajı çok zor yazıyorum fırsat vermiyor “sıpa”. Allah gönlüne göre versin. Bence 1 tane olsun, ama sizin olsun. Kolay hamilelik geçirip, sağlıkla sağlıklı evlat kucağına al

Ben merkezle konustuğumda elimizde bol bol donor var dedi. Oncesinden cryosa bakmıştım seninle konustuğumuzun ertesinde cryosa üye oldum. Beğendiğim de çok aday oldu. Damla hanım elimizde donor çok deyince güvemdim nasıl olsa beğenirim birini diye. Ama ne kan grubu kalmis ne de dogru dürüst açık donor var ellerinde. Bir daha yaptırırsam önden cryostan kendim isteteceğim, şimdilik aklımda aşırı beğemdiğim iki aday var onlardan birini

Sibram idrar testi gebeleri yanıltmaz
Hamilesin bu net
Çok şükür
İnşallah çarşamba test sonucunlada bayram devam edecek

Beğeni göreceli bisey damlanın beğendiğini sen beğenmeye bilirsin.ben söyle yapmıştım.kan grubuna uygun donör nice lerini istedim.yolladilar siteye girip inceledim.Yok dedim ve bebeklerimin babasını getiririm.
Oglum 1 aylıkken sara gibi krizler geçirdi hast yattı 1 hafta beyni incelendi dıştan takılan kabloların ve şükür birseyi yok sadece uyku miyoknolisi deden ve 6 lik olunca geçen uykusunda titreme olayı vardı geçti.Bunu o kişiden sprem alan kişilerde yaşamış bu sebeple benim donorun profilinde satışa uygun degil gibi bisey yazıyor artık.iyide oldu kardeş sayımız az oldu dünya genelinde:)

Bluemoon canım arkadaşım iyiki paylaştın
Tüm dualarımız sana olsun kuzum
İnşallah histeroskopi yaptırırken güzel sonuçla yeni tedavide yeni bebeklerle çok güzel olucak
Bu işte pes etmek yok

Çok geçmiş olsun İnş ikinci tedaviniz yüzünüzü güldürsün sizi evladınıza kavuştursun

Canım Geraniy çok çok teşekkür ederim
Çok iyi oldu bu olayını anlatman
İçime su serpnin
Oğlişini çok öpüyorum

yaaa sibraa cok sevindim canımmvalla böylee güzel haberler aldıkça çook mutlu oluyorum,Allah ım gönlüne göree sayıda bebegi tutturmuştur insallah
aaayyyyy gelsiin hemen benim de gidiş günümm
Canımsın yaaa çok teşekkür ederim, inşaallah Senin de güzel haberlerini kısa sürede alacağız, yürekten inanıyorum

Yaaa nasil güzel haberler bunlar peşi sıra..... insana umut oluyorsunuz resmen. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi.....

Ya Angel1427 canim senin bu profil fotodaki bebeği ne zaman görsem yanaklarindan ısırasım geliyor coookkkk tattlisss yaaa ❤❤❤❤❤
Evet yaaaa cok tatli masallah rabbim gonlumuze gore versin Benim de icime Sokasım geliyor bu resmi görünce

Muthis güzel bir haber
Cok ama cok sevindim sibram
Allahim saglikla kucagina aldirsin

Bluemooncum ikinci tedavinde bol sans diliyorum , hersey güzel insallah

Ohhh beeee Tebrikler canim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah
Çok teşekkür ederim, tatlım benimmm Darısı sana en kısa zamanda
Beyzanur, şu zoladex işini şaka bile olsa alma ağzına, evrene zoladexden uzak daha açık net mesajlar gönder
Bir an önce kieve git ve bebeklerimizi al gel

Sagol canim insallah
Aynen cnm haklisinn bende insallah bu ayki kontrolden sonra baslarim ilaclarima ve transfere giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…