öyle de olacak canım hiç şüphen olmasınAyyyyy canım kardeşimmmm
Geraniy sizi burda görmek çok ama çok mutlu ediyor beni
mavisufi özelden yazıyor,ki sırf seninçin bura giriyoru sonucunu bilim
Benim kader arkadaşlam
İnşallah benimde sonum sizinki gibi olur
Filimlerdeki gibi olur
Mutlu son
Ben merkezle konustuğumda elimizde bol bol donor var dedi. Oncesinden cryosa bakmıştım seninle konustuğumuzun ertesinde cryosa üye oldum. Beğendiğim de çok aday oldu. Damla hanım elimizde donor çok deyince güvemdim nasıl olsa beğenirim birini diye. Ama ne kan grubu kalmis ne de dogru dürüst açık donor var ellerinde. Bir daha yaptırırsam önden cryostan kendim isteteceğim, şimdilik aklımda aşırı beğemdiğim iki aday var onlardan biriniSimdi okudum canını sıkan konuyu.Benim ilk tedavimdeki donör um çok içime sinmemisti ama gittiğim merkezdeki en iyi seçeneğim (kan grubuma gore) oydu .seçtim ve sonuç negatif.
Beyin gücünle suan o donorun spremlerini istemiyorsun ya bu sonucu enerji anlamında etkileyebilir.Zaten içine nasil sinerse öyle olsun dilerim.sonucun.Ben.2.tedavimde cryos dan istediğim hayal ettiğim donoru getirdim.Oglum babasının kopyası hem tip hem karakter olarak.Donorle yapılan uzun bir anket vardi onu ve ailesini taniyabilmemiz icin_ ses kaydı_el yazısı ve ileride bebeklerimle tanışmak istediğini gösteren açık donordu. Seninle özelden de mesajlaştık bu yoldan geçmiş biri olarak donör seçim asamasiyla ilgili keşke bana danışsaydın Elimden geldiğinde yardımcı oluyorum bana yazan sprem donosyon yaptıracak arkadaşlara.Sevgiler
Hep dualarımdasınız kuzumZazaaam inşallah dualarınızı bekliyorum.
İnşallah biri kızındır öbiride oğlunMerhaba transferim iyiydi 4aa ve 4bb transfer edildi.
Sibram idrar testi gebeleri yanıltmazMerhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii
Beğeni göreceli bisey damlanın beğendiğini sen beğenmeye bilirsin.ben söyle yapmıştım.kan grubuna uygun donör nice lerini istedim.yolladilar siteye girip inceledim.Yok dedim ve bebeklerimin babasını getiririm.Ben merkezle konustuğumda elimizde bol bol donor var dedi. Oncesinden cryosa bakmıştım seninle konustuğumuzun ertesinde cryosa üye oldum. Beğendiğim de çok aday oldu. Damla hanım elimizde donor çok deyince güvemdim nasıl olsa beğenirim birini diye. Ama ne kan grubu kalmis ne de dogru dürüst açık donor var ellerinde. Bir daha yaptırırsam önden cryostan kendim isteteceğim, şimdilik aklımda aşırı beğemdiğim iki aday var onlardan birini
Bluemoon canım arkadaşım iyiki paylaştınKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum
Çok geçmiş olsun İnş ikinci tedaviniz yüzünüzü güldürsün sizi evladınıza kavuştursunKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum
Ben embriyo donasyonuna en çok bu ihtimal olmayacak diye seviniyorumAynen katılıyorum sana canım düşünsene bir de kaynanaya benzeme ihtimali var o daha fena
Canım Geraniy çok çok teşekkür ederimöyle de olacak canım hiç şüphen olmasın
Senin yaşadığın korkuyu neredeyse hepimiz yaşadık. Benim 9 gün 126; 11 gün 260, ve 17 gün 2000 beklerken 1390 olmuştu . moralim yerle bir oldu o gün. Ama çok şükür şuan mesajı çok zor yazıyorum fırsat vermiyor “sıpa”. Allah gönlüne göre versin. Bence 1 tane olsun, ama sizin olsun. Kolay hamilelik geçirip, sağlıkla sağlıklı evlat kucağına al
Cevabın için sagol güzel annneeemmmLaporaskopi sonrası 1 ay yeterli
İşlem olmadığı için
Gecmis olsun. Hayırlı haberlerini duyalım insallahhhKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Çok teşekkür ederimCanım gözün aydınGüzel haberleri aldıkça bizlerde burada mutlu oluyoruz Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...
Canımsın yaaayaaa sibraa cok sevindim canımmvalla böylee güzel haberler aldıkça çook mutlu oluyorum,Allah ım gönlüne göree sayıda bebegi tutturmuştur insallah
aaayyyyy gelsiin hemen benim de gidiş günümm
Yaaa nasil güzel haberler bunlar peşi sıra..... insana umut oluyorsunuz resmen. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi.....Merhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii
Evet yaaaa cok tatli masallah rabbim gonlumuze gore versin Benim de icime Sokasım geliyor bu resmi görünceYaAngel1427 canim senin bu profil fotodaki bebeği ne zaman görsem yanaklarindan ısırasım geliyor coookkkk tattlisss yaaa ❤❤❤❤❤
Muthis güzel bir haberMerhaba Dostlar
Bluemooncum ikinci tedavinde bol sans diliyorum , hersey güzel insallahKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim, tatlım benimmmOhhh beeeeTebrikler canim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah
Sagol canim insallahÇok teşekkür ederim, tatlım benimmmDarısı sana en kısa zamanda
Beyzanur, şu zoladex işini şaka bile olsa alma ağzına, evrene zoladexden uzak daha açık net mesajlar gönder
Bir an önce kieve git ve bebeklerimizi al gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?