AYNI FİKİRDEYİM PONÇİKCİĞİM.BAŞLAYINCA YAZ LİSTEMİZE EKLEYELİM CANIM

harikasın yaa muhteşem rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin sizden aldığımız gebelik haberleri bizi çok fazla heyecanlandırıyor
Canımmm benimmm çok çok teşekkür ediyorum, sizlerin de güzel haberlerinizi duymayı inan sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,
Donor seçimi asamasinda dikkat etmemiz gereken şeyler var mi? Ne önerirsiniz? Sizler nasıl seçtiniz ve hangi merkezler
CANIM CEVAP VERENLER OLMUŞTUR AMA BEN YİNEDE YAZAYIM MESAJLARI TEK TEK ANCAK OKUYABİLİYORUM.BEN GENÇ DONÖR SEÇTİM.ZATEN KİEVDEKİ DONÖRLER SAĞLIKLI BİR DOĞUM YAPMIŞ KADINLARDAN SEÇİLİYOR.SONRADA KAŞINA GÖZÜNE BOYUNA TİPİNE BAKTIM.EĞER OLURSA ÇOK YAKIŞIKLI OĞLUM KIZIM YADA HEPSİNDEN OLACAK :))

HAYATIM BİR SÜRÜ HORMON ALIYORSUN HAZIRLIK AŞAMASINDA BIRAKTA İLAÇLARDAN HORMONLARDAN DOLAYI BÖYLE GELGİTLER OLSUNÇHEPSİ NORMAL.DİKKATİNİ DAIT SEVİNECEĞİN ŞEYLER YAP.BİZE STRES YASAKKKKKKKKK

Bunu benim gibi pcr testinden korkanlaar için yazma gereği hissettim inanın sabaha kadar uyumadım inanılmaz iğne fobisi olan bir insanken bu tedavilerle korkumla yüzleşmiştim şimdi de bu durum çıktı gittik eşimle sadece 10 saniye sürdü acı yoktu diyemem ama kan aldırmadan çok daha az hatta acı da değil o huylanma hissi o kadar. İnşallah sonuç da iyi çıkar yarın yolcuyuz kısmetse

BEN MASRAF LİSTESİ YAPACAM VERDİĞİMİ ALMADAN EVLENDİRMEM.SONRA EL KIZI YADA EL OĞLU YİYECEK.BİZİM GİBİ :)))

Zirkaa eksik olma canım desteğin için minnettarim

Canım bu meşakkatli yolculuğunda Allah yar ve yardımcın olsun.İyiki ikili paket almışsın.Demekki doğru zaman henüz gelmemişti.Rabbim ne verirse en güzelini verir.İnş bu defa sanada en güzelini istediğin şekilde verir.

CANIM TEDAVİNİN BAŞLAMASINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR EN KISA SÜREDE BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUN
Teşekkür ederim Zirkacım. Sen de bir an önce oğullarını kucağına alırsın umarım

Kızzz sibram sen yinemi uyumadın
Ben sana testi yap içini ferahlat sonra gecelleri iyi uyu demedimmi
Bu dediğimi yap gittiğim yoldan gitme demek oluyor canım. S sibra631 sonucuna çok sevindim canım .Şimdiden tebrik ederim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Ayyy Canıııım arkadaşım çok çok çoook teşekkür ederim
O güzel yüreğindeki enerjin heyecanın coşkun hiç ama hiiç solmadan sen de hamile kal emiii
Sizin sayenizde sizlerin enerjisiyle bugün buradayım ve umut doluyum inşallah buradaki bütün koca yüreklilerin kucaklarıni Allah'ım tez zamanda doldursun. Sağlıkla sende kucağına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…