İnşallah kucağın dolar arkadaşım. Zorlu süreçler. Bana da muhtemelen prp diyecek ama bakalım. Bende 39 yaşındayım yumurta kalitesizliği var. Aslında 7-8 tane toplanıyor yumurtam 3-4 tanesi dölleniyor ve en son 2 tane kalıyor transfere. Eğer olumsuz konuşursa da donasyon düşünüyorum.

Sizin bu yaşa göre harikaymıs valla. Bazen bende mi prp yapsam diyorum bi yumurtalığım zamansız küçülmeye baslamış

İnşallah o embriyoların içinde sizi sağlıklı evladınız bekliyor

Yaşınız daha genç sayılır inşallah her şey yolunda gider evet yumurta sayısından çok kalite önemli benimde orta kalite olduğu için üzgünüm dr ne diycek bekliyorum tekrar toplama masraf güç kalmadı.Hiç bitkisel şeylerde denemedim takviye kullandığım için belki ters etki eder diye .Arı sütü duymuştum ama kullanmadım

Aynen arı sütü ve avokado için çok iyi diyorlar.

Hangi ilaç canım?

Ayyy nasıl ben sormadım sana
Primolutu günde 3 defa içiyorlar

Ellerine sağlık meleğim
Zumron kievde

Peki şimdi kieve biz gece 2 gibi ineceğiz ordan sanırım gelip alacaklar peki kalacağımız yeri onlar mı belirliyor? Orda beklerken nerelere gidebiliriz neler yapabiliriz deneyimli arkadaşlardan biraz bilgi alalım madem çıktık bir yola en azından eğlenceli hale getirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…